çok temiz n70

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepmarket

Üye
    Konu Sahibi
çok temiz n70
merhaba arkadaşlar.17.12.2007 tarihinde alınmış kvklı, kutusuyla,garanti belgesiyle,tüm aksesuarlarıyla bi n70 cihazım var. kutunun içindeki silme bezine kadar içinde. kulaklığı, şarj makinası, şarj dönüştürücüsü, cdleri, taşıma ipi, koruma kapağı+ 512 hafıza kartı.kısacası tüm her şeyi içinde mevcut.telefonda çizik yoktur,basit bi telefonu olan arkadaştan onuda alırım kendime kullanmak için yada n73 le takas edebilir üzerine farkını verebilirim problem değil.ilgilenen arkadaşlar için msn adresim [email protected] mail atabilir yada ekleyebilirsiniz.teşekkürler

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
fiatı ne ?

cepmarket

Üye
    Konu Sahibi
mrb.fiyat son pazarlıksız 280 lira üzerınde 512 hafıza kartıda var onu yazmayı unutmuşum.kimine göre pahallı yada kimine göre ucuz olabilir ama benim bulunduğum yerde fiyatlar böyle.430 ytl ödenip alınmış bi telefon çok olacağını zannetmiyorum.ayrıca sende telefonlarım bölümünde n73 ve 1110 yazılı.senden n73 ü alıp üzerine para verebilirim.yada 1110 u alıp onu düşebiliriz.nasıl istersen.mail atarsın yada yine buraya yazarsın.ilgine teşekkürler...

semihelmas

semihelmas

Üye
telefonu satma niyetin ne peki çünkü hem 1110 a olur diyosun hemde n73 e kurtulmak istiosun telden galiba bana göre n70e 280 çok nakit 230 veririm o da en son bizim burda çok çok ucuz yıpranmış n70 160 milyon

cepmarket

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben telefondan çabuk bıkıyorum.şu anda elimde u600 var 20 günlük ve o bile sıktı.üstüne üstlük her zamanda zarar ediyorum bile bile.birde n73 ün tadına bakalım dedik.1110'u almamda sebepte 2. hat için ideal bi telefon.her neyse sonuçta sana telefonun 2 aylık olduğunu belgeleriyle kanıtlıyorum.eline gectıkten sonra bakarsın yazdıklarımda yalnışlık payı varsa aynı gün kargoya verirsin.telefonum sıfırdan farksızdır.bide bunu unutma ucuz etin çorbası olmaz.230 çok az biraz daha pazarlık edebilir ve sana bırakabilirim.ciddiysen [email protected] adresimi ekle yada yine buraya cvp yaz teşekkürler...

ayhooo

Üye
mrb kardeş bende temiz 7610 var üzerine ne istersin

cepmarket

Üye
    Konu Sahibi
mrb kardeş bende temiz 7610 var üzerine ne istersin
mrb 7610da çok güzel bi telefon ama yüksek model düşündüğüm için onla takas yapamicam sen yinede onu satmaya bak üzerini denkleştirip alabilirsin.ilgine teşekkürler

lazyboy

lazyboy

Üye
n-gage takas olumu

mexico_35

mexico_35

Üye
temizmi cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt