Karşılaştırma Note 3 Takas Xperia Z2

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Takas Xperia Z2
Arkadaslar bende note var arkadasmda z2 var takas dusunduk sizce degistirmelimiyim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Z2 daha iyi. Tabiki değiştirmelisin.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
note 3'ün s-pen özelliği var. ama zaten kullanmıyorum dersen takas düşünebilirsin.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
İkiside güzel cihaz ama bence hiç gerek yok.

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Şahsen kafa kafaya ise değiştirirdim. Z2 güzel bir cihaz note 3 den daha stabil olduğu da kesin. Ekranı 5.2" ve spen sıkıntı olmayacaksa bence değiştir. İşlemcisi kamerası daha iyi 4k video kaydı lte desteği yüksek ppi değeri vs vs... note 3 ü rahatlıkla eziyor

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle değiştirme.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
İkiside güzel cihaz ama bence hiç gerek yok.
Sebebiyle yazsaydin keske
Şahsen kafa kafaya ise değiştirirdim. Z2 güzel bir cihaz note 3 den daha stabil olduğu da kesin. Ekranı 5.2" ve spen sıkıntı olmayacaksa bence değiştir. İşlemcisi kamerası daha iyi 4k video kaydı lte desteği yüksek ppi değeri vs vs... note 3 ü rahatlıkla eziyor
Degistirecem yarin hep merak etmisimdir su gecirmeyen telefonlari

Fenomenon

Fenomenon

Üye
hayırlı olsun şimdiden :)

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Bence değiştir ama şunu unutma su geçirmez değil suya dayanıklı su geçirip bozulursa firma kapaklari acik sokmussundur der garantisini vermez bunu

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. :D

fk555897

fk555897

Üye
Z2 ile kesinlikle değiştir.

westmoreland

westmoreland

Üye
Bence ikiside stabil sistem ve öyle ağım şahım farkları yok.

Olaya sadece tasarım açısından ve S-Pen'den bak.

Hangisinin tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa onu al.

Kendi görüşüm Note 3'ü değişmemekten yana olurdu galiba. Belki de çok kullansam değişirdim ama şuan Note3 en gözde telefon benim için. Bir de G3

TheRkuT

TheRkuT

Üye
@TheDarkStar7 kardesimizin soyledigi onemli bir nokta cunku su gecirmez telefon yok piyasada. Suya dayaniklidir yani su damlasi sicrayip iceri girse bu garanti kapsamina girmemekte. Isin garibi telefonla suya girip 1 metre derinlikte foto cekip sorun yasamayanda var ama bunun tersi olan durumlarda var. O yuzden suyla temasdan kacinmak en iyisi

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
Takipçi Satın Al

Üst Alt