Yazma o zaman :D :hmmm (çok düşünceli gördün beni )
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Yazma o zaman Genişletmek için tıkla ... (çok düşünceli gördün beni )
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: (çok düşünceli gördün beni ) Genişletmek için tıkla ... Cok dusunceli gordum seni
The Nightmare' Alıntı: (çok düşünceli gördün beni ) Genişletmek için tıkla ... Cok dusunceli gordum seni
Enpatsu Shakugan Üye SHS' Alıntı: Ben yatıyorum erken kalkacaktım unuttum Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz doktor
Enpatsu Shakugan Üye SHS' Alıntı: İsteyeni 9da kaldırırım hani son gün ya Genişletmek için tıkla ... Milyonlarca yürek tek bir soru "okula kaçda gitsem acaba"
SHS' Alıntı: İsteyeni 9da kaldırırım hani son gün ya Genişletmek için tıkla ... Milyonlarca yürek tek bir soru "okula kaçda gitsem acaba"
The Pierre Üye The Nightmare' Alıntı: Milyonlarca yürek tek bir soru "okula kaçda gitsem acaba" Genişletmek için tıkla ... Acaba okul yarım gün mu olacak?
The Nightmare' Alıntı: Milyonlarca yürek tek bir soru "okula kaçda gitsem acaba" Genişletmek için tıkla ... Acaba okul yarım gün mu olacak?
Enpatsu Shakugan Üye Antony Stark' Alıntı: Acaba okul yarım gün mu olacak? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorm
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: benim okulum varmi Genişletmek için tıkla ... Universite icin 2. tercihleri bekliyosun
Anil-D' Alıntı: benim okulum varmi Genişletmek için tıkla ... Universite icin 2. tercihleri bekliyosun
The Pierre Üye Anil-D' Alıntı: Sevgilim arabam varmi evim dostum Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim