Nasil bir zevk :D Aynen ilginç
SHS Üye Anil-D' Alıntı: bir sey ögrendim orda bir adam el sıkmıs ona bastim yanlışlikla altta adım çıktı ve dediklerine gelince anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... bende senin dediğini anlamıyorum
Anil-D' Alıntı: bir sey ögrendim orda bir adam el sıkmıs ona bastim yanlışlikla altta adım çıktı ve dediklerine gelince anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... bende senin dediğini anlamıyorum
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: çok komik çünkü çok gülüyorum ona Genişletmek için tıkla ... Komik olan bi seye gulersin cunku
The Nightmare' Alıntı: çok komik çünkü çok gülüyorum ona Genişletmek için tıkla ... Komik olan bi seye gulersin cunku
Anil-D Üye SHS' Alıntı: bende senin dediğini anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... ivatari kari anlasam dediğin şeyleri bir şey demicemde anlamıyorum
SHS' Alıntı: bende senin dediğini anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... ivatari kari anlasam dediğin şeyleri bir şey demicemde anlamıyorum
SHS Üye Anil-D' Alıntı: ivatari kari anlasam dediğin şeyleri bir şey demicemde anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kakao şakalaşıyoz boşver, kalp şeysin geçti mi
Anil-D' Alıntı: ivatari kari anlasam dediğin şeyleri bir şey demicemde anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kakao şakalaşıyoz boşver, kalp şeysin geçti mi
SHS Üye Antony Stark' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne ya adam gittikçe kilo alıyo Bir ivedik daha çekerse bence karakterden çıkamıycak
Antony Stark' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne ya adam gittikçe kilo alıyo Bir ivedik daha çekerse bence karakterden çıkamıycak
The Pierre Üye The Nightmare' Alıntı: şu an ne yapıyorsun ya da ne düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Söylerimde ban yemek istemiyorum
The Nightmare' Alıntı: şu an ne yapıyorsun ya da ne düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... Söylerimde ban yemek istemiyorum
The Pierre Üye SHS' Alıntı: Ne ya adam gittikçe kilo alıyo Bir ivedik daha çekerse bence karakterden çıkamıycak Genişletmek için tıkla ... Alabilir de harbi haa
SHS' Alıntı: Ne ya adam gittikçe kilo alıyo Bir ivedik daha çekerse bence karakterden çıkamıycak Genişletmek için tıkla ... Alabilir de harbi haa
Anil-D Üye SHS' Alıntı: Kakao şakalaşıyoz boşver, kalp şeysin geçti mi Genişletmek için tıkla ... aklım yerinde dil geçici kaybettim
SHS' Alıntı: Kakao şakalaşıyoz boşver, kalp şeysin geçti mi Genişletmek için tıkla ... aklım yerinde dil geçici kaybettim
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: yazacak birşey bulamadım Genişletmek için tıkla ... Yazma o zaman