geriye birşey kalmasın diyosun yaniben tık diye gitmek istiyorum hiç uğraşmıyımmesela arabanın içinde ölmeyi isterdim ama öyle 90la giderken kaza yapıp değil 160 180 olsun ki sağlam olsun
![]()
yalnız nasıl ölmeyi istediğini sormadım tam aksini sordum
makineyi kullanırken![]()
söylediğin söz doğru ama, burda en uygun cevabı aramıyoruz her insanın ölmek istemediği yer farklıdır..Kişi nasıl yaşarsa öyle ölür... Bence en uygun cevap
istemediğin ölüm şekli misehitlik olabilir belki![]()

AhaahahahaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam haykırdım vallaha 
İş başında ölmeyi isterim ama nerede ölmek istemeyeceğimi düşünmem lazımgeriye birşey kalmasın diyosun yaniyalnız nasıl ölmeyi istediğini sormadım tam aksini sordum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızsöylediğin söz doğru ama, burda en uygun cevabı aramıyoruz her insanın ölmek istemediği yer farklıdır..

Isterim yaw istenmez mi buistemediğin ölüm şekli mi![]()
Aha aha azgın cooLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ölmek isteyeceğiniz en son mekan veya yer neresi olurdu? bu soruna böyle bir cevap vereyim dedimgeriye birşey kalmasın diyosun yaniyalnız nasıl ölmeyi istediğini sormadım tam aksini sordum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızsöylediğin söz doğru ama, burda en uygun cevabı aramıyoruz her insanın ölmek istemediği yer farklıdır..
nerde ölmek istemezdim sonradan bu nasıl oldu denilecek yerde ölmek istemezdim
o adam gibi ölmeyi istemezdimIsterim yaw istenmez mi bu
Aha aha azgın coo
@Alo_Azrail ne zaman canımı almayı planlıyosun 
neden olmasınTuvalet sanırım. Bari ölürken rezil olmayakÖldükten sonra pek umrumda olmaz belki ama
![]()
Tuvalet sanırım. Bari ölürken rezil olmayakÖldükten sonra pek umrumda olmaz belki ama
![]()