Emrgncy
Üye
soruyu tam anlamamışsınız, Allah'ın takdir ettiği yer öleceğiniz yerdir ve o da her yer olabilir ama sen nerede ölmemeyi isterdinAllah nereyi taktir ederse...
sifonu çekmeden öleyim demeTam tuvalet yazacaktım![]()

soruyu tam anlamamışsınız, Allah'ın takdir ettiği yer öleceğiniz yerdir ve o da her yer olabilir ama sen nerede ölmemeyi isterdinAllah nereyi taktir ederse...
sifonu çekmeden öleyim demeTam tuvalet yazacaktım![]()

ohaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hiç istemem öyle ölmeyi 
bu haberi okuyan bir arkadaşın yorumu.ohahiç istemem öyle ölmeyi
![]()

soruyu tam anlamamışsınız, Allah'ın takdir ettiği yer öleceğiniz yerdir ve o da her yer olabilir ama sen nerede ölmemeyi isterdin![]()

la olum ciddi cevaplar yazmayın la, burası gereksizler ve konuda adı üstünde absürt, eğlence amaçlıyer problem değil.. ölmeden evvel kırgınlıklar olmasın, küsüşmeler olmasın, maddi ve manevi sıkıntılar olmasın da nerede ölürsem öleyim![]()

ölüm bana pekte eğlenceliymiş gibi gelmedila olum ciddi cevaplar yazmayın la, burası gereksizler ve konuda adı üstünde absürt, eğlence amaçlı![]()

Aksiyon filmlerini izlemeyi bırakmalısınİyi yaşadıysa şekil öleceksin, mesela otobanda drift atarken köşeden bir keskin nişancı benzin deposuna kitlenip çoşkuyu verse efsane bir ölüm olur tüm dünya konuşur![]()

film senaryosu gibi olduİyi yaşadıysa şekil öleceksin, mesela otobanda drift atarken köşeden bir keskin nişancı benzin deposuna kitlenip çoşkuyu verse efsane bir ölüm olur tüm dünya konuşur![]()

Hızlı ve ölü...film senaryosu gibi oldu![]()
haberler: alkollü sürücü saçmalarken benzin deposundaki sızıntı sebebiyle hayatını kaybettiİyi yaşadıysa şekil öleceksin, mesela otobanda drift atarken köşeden bir keskin nişancı benzin deposuna kitlenip çoşkuyu verse efsane bir ölüm olur tüm dünya konuşur![]()

bizimkiler böyle der doğruhaberler: alkollü sürücü saçmalarken benzin deposundaki sızıntı sebebiyle hayatını kaybetti![]()

HeladaÖlmek isteyeceğiniz en son mekan veya yer neresi olurdu?
veya nerede ölmek istemezdiniz ?

Çünkü hayatımızın bir bölümü orda geçiyor orda ölme riskimiz daha fazlaniye herkes helaya bu kadar meraklı![]()
bide her şey orda aklımıza geliyo aydınlanıyoz resmen