Galaxy Ace 2 i8160 [ROM][4.4.4]AndroidOpenSourceBam1.3.7

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.4.4]AndroidOpenSourceBam1.3.7
Merhaba arkadaslar.birkac gündür bu romu kullanıyorum ve gayet stabil bi rom.oyun performansı gayet iyi.Nfs most wanted,dead trigger,dead trigger2,temple run,temple run2,temple run oz,temple run brave,subway surf,fifa 14,asphalt 8(azkasma ile oynanıyo ama gl tools ile kasmadan oynanabiliniyor) oyunlarını kasmadan oynadım.ayrıca antutu dan 12.500 ün üzerinde skorlar verdi birkac ayarla.tek sorun pil kullanımı biraz fazla gibi.romun en sevdiğim yanı iphone benzeri bir son uygulamalar paneli olması.

İndirmeler
Rom
Rom(Yeni)
Gapps
Omni fix

Kurulum
Recovery modu acalım
Wipe data ve wipe cache yapalım
Romu flaslayın
Gappsı flaslayın
Omni yi flaslayın
Reboot system now yapın
Rom hazır

Ekran görüntülerini buradan bulabilirsiniz.

İyi Günler :)Antutu dan 12.500 üzerinde almak isteyenler performans ayarlarına girip hız 1.2 ghz yapsın ve nova thor settings den gpu ya girip autoboost u devre dısı bırakın ve clock hızını 600 yapı.asağıdaki fazla yüklü clock hızınıda 600 yapın.antutu testinden 12.500 civarı puan alırsınız ama pil kullanımı artabilir :)

Son düzenleme:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler, görselleri konuya ekleyelim. :oke:

tifazcik

tifazcik

Üye
oyun için hangisi

tifazcik

tifazcik

Üye
saol

tifazcik

tifazcik

Üye
sen hangi romu kulannıyosun

tifazcik

tifazcik

Üye
onun linkini tarmısın

tifazcik

tifazcik

Üye
şu an bu romu kuruorum bakalım nasılbu romu sevmedim s4 romo en guzeli ama kasma oluyor onun çözümü var mı bunu nasıl kurcam

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
şu an bu romu kuruorum bakalım nasılbu romu sevmedim s4 romo en guzeli ama kasma oluyor onun çözümü var mı bunu nasıl kurcam

Eger stock rom kullanıyorsan bunu cwmden flaslaEger cm tabanlı bir rom kullanıyorsan bunu cwmden flasla

wlknmys

Üye
Ben bu romları yukluyorum ilk işim novathordan hafıza yer değiştirmek oluyo ama ayarlardan uhgulamalara girince 1.10 gb yerin 700 küsürü dolu geliyo bunu nasıl çözerim bu romdada o varmı

• Beğen
Tepkiler: hanifi160
BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
Ben bu romları yukluyorum ilk işim novathordan hafıza yer değiştirmek oluyo ama ayarlardan uhgulamalara girince 1.10 gb yerin 700 küsürü dolu geliyo bunu nasıl çözerim bu romdada o varmı
aynı sorun bendede oluyor
[ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina romunu kullanıom

omerboz54

omerboz54

Üye
Yeni denedimc11 dendaha iyi gibi amadaha yeni yükledimyani mer karar vermek zor

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
omerboz54

omerboz54

Üye
Aynn