Telefon Tavsiyesi Z2 cidden ısınıyomu

Sponsorlu Bağlantılar

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Z2 cidden ısınıyomu
Sony xperia z2 ya da lg g3 alacağım ama sony xperia z2 cidden ısınıyormu yani her telefon ısınırda kronik bi sorunu varmı cidden eğer varsa lg alacağım eğer yoksa z2 teşekkürler

0MG90

0MG90

Üye
Her telefon ısınır. Z2 daha fazla ısınıyor diye G3 alırsan saçma olur.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ısınırsa suyun altına sokarsın nolcak :D şaka bir yana öyle çok ciddi bir ısınma sorunu yok bence günümüzdeki her telefon illaki ısınıyo

archh

Üye
öyle ahım şahım bi ısınma yok hepsinin ısınma derecesi aynı sadece z2 gövdesi alüminyum ve ön ve arka panel olduğu gibi cam olduğu için sana çok ısınmış gibi geliyo o kadar

Invoke

Invoke

Üye
G3 ısınmıyor mu?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
En azından Z2 kadar ısınmıyor.

MaxipmaN

Üye
z2de snap 800 var sanırım her türlü g3 alırdım ama güncellemede sony gerçekten iyi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve FK5896

archh

Üye
sucrofe z2 de g3 gibi polikarbonattan yapılsaydı g3ten daha az ısınacağını sanıcaktın kafan bassın artık şu konuya

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
Z2 alırdım, ben olsam.

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Her telefon ısınır tabı arkadaşlar da kronik sorun falan dıyolarya. Ya g3 daha iyi geliyor bana da hani g3 dayanıklı deıl ama kap takarım sorun çözülür. G3 alayım teşekkürler. Z2 de de sorunlar falan var ya. Yok lens kayması yok kasa acıklıgı olu opıksel falan bide ınternetten alacağım için

• Beğen
Tepkiler: sasua42
0MG90

0MG90

Üye
G3'te sorunsuz bi cihaz değil ama ona karar verdiysen hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Sucrofe

Sucrofe

Üye
sucrofe z2 de g3 gibi polikarbonattan yapılsaydı g3ten daha az ısınacağını sanıcaktın kafan bassın artık şu konuya
"Z serisinin ısınması kronik bir sorun" diye kaç defa dedim ben? Yav az şu elinin altındaki internetle az araştırma yapta seninde kafan bassın kronik bir sorun olduğunu.

FK5896

FK5896

Üye
Her telefon ısınır tabı arkadaşlar da kronik sorun falan dıyolarya. Ya g3 daha iyi geliyor bana da hani g3 dayanıklı deıl ama kap takarım sorun çözülür. G3 alayım teşekkürler. Z2 de de sorunlar falan var ya. Yok lens kayması yok kasa acıklıgı olu opıksel falan bide ınternetten alacağım için
kardeş sen seçimini yapmışsın zaten G3 iyi telefon ama istediğin kadar kılıf tak camından darbe aldığı zaman dokunmatikliğin zarar görme ihtimali Z2'ye oranla daha yüksek.

0MG90

0MG90

Üye
kardeş sen seçimini yapmışsın zaten G3 iyi telefon ama istediğin kadar kılıf tak camından darbe aldığı zaman dokunmatikliğin zarar görme ihtimali Z2'ye oranla daha yüksek.
Aynen. Z2'ye göre düştüğü zaman camı hemen çatlar.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
westmoreland

westmoreland

Üye
"Z serisinin ısınması kronik bir sorun" diye kaç defa dedim ben? Yav az şu elinin altındaki internetle az araştırma yapta seninde kafan bassın kronik bir sorun olduğunu.
AN-LA-TA-MAZ-SIN kardeşim. Bu kadar basit.

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Z2 nın pazarlama elemanları yazmasın lütfenYa da g3 un

westmoreland

westmoreland

Üye
Dayanıklılık yok şu daha dayanıksız falan hikaye kardeşim. 2014 yılındayız. Artık telefonlar marka gözetmeksizin hassas oluyorlar. Daha dikkatli kullanım gerektiriyor. Z2 de alsan aynı hassasiyet, G3'te alsan aynı hassasiyet'i göstermen gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben Note 4'ü öneriyorum. G3'ten daha iyi bir cihaz olduğu aşikar ama Z2'yi asla önermiyorum.

archh

Üye
G3ün pazarlama elemanlarıda yazmasın lütfen elimdeki cihazı benden daha iyi biliyolar :-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt