S801 işlemci var. 2,3 ghz.z2de snap 800 var sanırım her türlü g3 alırdım ama güncellemede sony gerçekten iyi
"Z serisinin ısınması kronik bir sorun" diye kaç defa dedim ben? Yav az şu elinin altındaki internetle az araştırma yapta seninde kafan bassın kronik bir sorun olduğunu.sucrofe z2 de g3 gibi polikarbonattan yapılsaydı g3ten daha az ısınacağını sanıcaktın kafan bassın artık şu konuya
kardeş sen seçimini yapmışsın zaten G3 iyi telefon ama istediğin kadar kılıf tak camından darbe aldığı zaman dokunmatikliğin zarar görme ihtimali Z2'ye oranla daha yüksek.Her telefon ısınır tabı arkadaşlar da kronik sorun falan dıyolarya. Ya g3 daha iyi geliyor bana da hani g3 dayanıklı deıl ama kap takarım sorun çözülür. G3 alayım teşekkürler. Z2 de de sorunlar falan var ya. Yok lens kayması yok kasa acıklıgı olu opıksel falan bide ınternetten alacağım için
Aynen. Z2'ye göre düştüğü zaman camı hemen çatlar.kardeş sen seçimini yapmışsın zaten G3 iyi telefon ama istediğin kadar kılıf tak camından darbe aldığı zaman dokunmatikliğin zarar görme ihtimali Z2'ye oranla daha yüksek.
AN-LA-TA-MAZ-SIN kardeşim. Bu kadar basit."Z serisinin ısınması kronik bir sorun" diye kaç defa dedim ben? Yav az şu elinin altındaki internetle az araştırma yapta seninde kafan bassın kronik bir sorun olduğunu.