Telefon Tavsiyesi Z2 cidden ısınıyomu

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:ah Ne desem boş. [emoji17]

0MG90

0MG90

Üye
Dayanıklılık yok şu daha dayanıksız falan hikaye kardeşim. 2014 yılındayız. Artık telefonlar marka gözetmeksizin hassas oluyorlar. Daha dikkatli kullanım gerektiriyor. Z2 de alsan aynı hassasiyet, G3'te alsan aynı hassasiyet'i göstermen gerekiyor.
Alakası yok. Youtube'a arat drop testlere bak.
Kaliteli cihaz nasıl dağılsın hemen?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
"İnce çerçeve" demem yeterli olur sanırım. İnce çerçevenin handikapı burada.

FK5896

FK5896

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859 ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
G3 ince çerçeve ise Z2 cam kaplı

• Beğen
Tepkiler: FK5896
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Z2 yi güvenle alabilirsin. Güçlü donanımı olan, 3g açık ve oyun oynadığın her cihaz ısınır. Z serisinde komponentlerle kapak arası çok yakın olduğundan ısınmayı daha çok hissedersin hepsi bu. Ben z1 kullanıyorum. Ayarlarını ysptım, gereksiz uygulamaları kaldırdım artık öyle ahım şahım ısınmıyor. Z1 ve z2 oldukça iyi cihazlardır.

• Beğen
Tepkiler: FK5896 ve 0MG90
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z2'nin alt, yan ve üst boşlukları görmemek için kör olmamız gerekiyor açıkçası.

westmoreland

westmoreland

Üye
Z2yi güvenle alabilirsin. Güçlü donanımı olan, 3g açık ve oyun oynadığın her cihaz ısınır. Z serisinde komponentlerle kapak arası çok olduğundan ısınmayı daha çok hissedersin hepsi bu. Ben z1 kullanıyorum. Ayarlarını ysptım, gereksiz uygulamaları kaldırdım artık öyle ahım şahım ısınmıyor. Z1 ve z2 oldukça iyi cihazlardır.
Binlerce lira verip uygulama temizliği yapmak zorundayız ısınmasın diye. Çok komik yahu :D

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Tabı note 4 en iyisi de ona para mı yetişir :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Binlerce lira verip uygulama temizliği yapmak zorundayız ısınmasın diye. Çok komik yahu :D
Ben öneri ve çözüm olarak dedim. Gülü seven dikenine katlanır. Hem genelde çoğu cihaz gereksiz uygulamalarla doludur.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 cam diye ısı belli oluyor, M8 alüminyum kasa diye ısı belli ediyor o zaman bu cihazları almayalım biz sırf ısı belli ediyor diye? Olayları abartmayı amma çok seviyorsunuz ya

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve FK5896
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Abimde var, telefonu zorlayan bi oyun açtı çok az ısındı. En azından 1520 nin 3g ile internette gezinmesinden daha az ısındı

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Tabı note 4 en iyisi de ona para mı yetişir :D
Note 4 çok mu pahalı ki Z2'den? Fiyatını bekleyin bence. Belki belli bile olmuştur, bilmiyorum ama Note 4 çok iyi bir telefon G3 ve Z2'ye göre.

westmoreland

westmoreland

Üye
LG G3'ün Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2500"MHz işlemciye,

Xperia Z2'nin Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2300"MHz işlemciye sahip olduğunu, bunun da %11 oranında bir performans farkı olduğunu umarım biliyorsunuzdur.

Veya

LG G3'ün
1440 x 2560 çözünürlüğe,

Z2'nin 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip olup, G3'ün %80 oranında daha yüksek çözünürlük sunduğunu,

LG G3'ün 534 PPI ile Z2'den %28 oranında daha keskin video resim ve yazı gösterdiğini de biliyorsunuzdur.

Z2'nin PPI değeri ise sadece 424.

Z2'nin fark atabileceği tek özellik, kamerası ve su geçirmezliği.

archh

Üye
Bir çok insanın elinde pahalı telefonlar var ama en ufak bilgileri yok. Elde olmakla bir şey değişmiyor sanırsam (:

kesinlikle.
Z2 yi alırken günlerce araştırdım burda arkadaşlarla tartıştık yüzlerce kez sende bunları araştırmadan yorum yaptığın için elinde patladı yorumun. Ayrıca şu an durmadan z2 yi kötüleyen sucrofe adlı arkadaş başka forumlarda barınamayıp sadece bu forumda sallamaktan başka yaptığı iş yok. Ayrıca yazmış note 4 ü öneriyorum diye adamın o kadar bütçesi varmı diye sormaya gerek bile duymuyor bencede az araştırma yapın şu internetten kullanmadığınız kafanız bassın artık şu konuya.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran, Akhtoher, 0MG90 ve 1 kişi daha
westmoreland

westmoreland

Üye
Üstelik G3 20 gram kadar daha hafif. Şimdi seçimi sen yap (:
Z2 yi alırken günlerce araştırdım burda arkadaşlarla tartıştık yüzlerce kez sende bunları araştırmadan yorum yaptığın için elinde patladı yorumun. Ayrıca şu an durmadan z2 yi kötüleyen sucrofe adlı arkadaş başka forumlarda barınamayıp sadece bu forumda sallamaktan başka yaptığı iş yok. Ayrıca yazmış note 4 ü öneriyorum diye adamın o kadar bütçesi varmı diye sormaya gerek bile duymuyor bencede az araştırma yapın şu internetten kullanmadığınız kafanız bassın artık şu konuya.
Kardeşim kafam basıyor sanırım? Z2 elinde patladı diye askeri savunmaya geçmeye gerek yok. G3'ün Z2'den üstünlüklerini yukarıda belirttim. Araştırma yapmayan sensin galiba. Buyur oku. Zahmet olmayacaksa tabii.

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Birisi şuna Google'da araştırma yapmayı öğretsin ya. :kop2: Gülsem mi, durumumuza mı üzülsem bilemedim şimdi. :ah

westmoreland

westmoreland

Üye
Birisi şuna Google'da araştırma yapmayı öğretsin ya. :kop2: Gülsem mi, durumumuza mı üzülsem bilemedim şimdi. :ah
Yukarıda farkları belirttim, belki okur, okuyunca anlayabiliyorsa da anlar :duvar2::duvar2:

archh

Üye
G3 elimde patladıysa niye önereyim şu konulara at gözlüğüyle bakmayın gözünüzü seveyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt