Bir çok insanın elinde pahalı telefonlar var ama en ufak bilgileri yok. Elde olmakla bir şey değişmiyor sanırsam (:G3ün pazarlama elemanlarıda yazmasın lütfen elimdeki cihazı benden daha iyi biliyolar :-)
kesinlikle.Ne desem boş. [emoji17]
Alakası yok. Youtube'a arat drop testlere bak.Dayanıklılık yok şu daha dayanıksız falan hikaye kardeşim. 2014 yılındayız. Artık telefonlar marka gözetmeksizin hassas oluyorlar. Daha dikkatli kullanım gerektiriyor. Z2 de alsan aynı hassasiyet, G3'te alsan aynı hassasiyet'i göstermen gerekiyor.
sende konu açma lütfen? burada sana yardım etmeye çalışıyoruz. yorumlarımızı beğenmediysen git teknosaya incele...Z2 nın pazarlama elemanları yazmasın lütfen
Binlerce lira verip uygulama temizliği yapmak zorundayız ısınmasın diye. Çok komik yahuZ2yi güvenle alabilirsin. Güçlü donanımı olan, 3g açık ve oyun oynadığın her cihaz ısınır. Z serisinde komponentlerle kapak arası çok olduğundan ısınmayı daha çok hissedersin hepsi bu. Ben z1 kullanıyorum. Ayarlarını ysptım, gereksiz uygulamaları kaldırdım artık öyle ahım şahım ısınmıyor. Z1 ve z2 oldukça iyi cihazlardır.

Ben öneri ve çözüm olarak dedim. Gülü seven dikenine katlanır. Hem genelde çoğu cihaz gereksiz uygulamalarla doludur.Binlerce lira verip uygulama temizliği yapmak zorundayız ısınmasın diye. Çok komik yahu![]()
Note 4 çok mu pahalı ki Z2'den? Fiyatını bekleyin bence. Belki belli bile olmuştur, bilmiyorum ama Note 4 çok iyi bir telefon G3 ve Z2'ye göre.Tabı note 4 en iyisi de ona para mı yetişir![]()
Z2 yi alırken günlerce araştırdım burda arkadaşlarla tartıştık yüzlerce kez sende bunları araştırmadan yorum yaptığın için elinde patladı yorumun. Ayrıca şu an durmadan z2 yi kötüleyen sucrofe adlı arkadaş başka forumlarda barınamayıp sadece bu forumda sallamaktan başka yaptığı iş yok. Ayrıca yazmış note 4 ü öneriyorum diye adamın o kadar bütçesi varmı diye sormaya gerek bile duymuyor bencede az araştırma yapın şu internetten kullanmadığınız kafanız bassın artık şu konuya.Bir çok insanın elinde pahalı telefonlar var ama en ufak bilgileri yok. Elde olmakla bir şey değişmiyor sanırsam (:
kesinlikle.
Kardeşim kafam basıyor sanırım? Z2 elinde patladı diye askeri savunmaya geçmeye gerek yok. G3'ün Z2'den üstünlüklerini yukarıda belirttim. Araştırma yapmayan sensin galiba. Buyur oku. Zahmet olmayacaksa tabii.Z2 yi alırken günlerce araştırdım burda arkadaşlarla tartıştık yüzlerce kez sende bunları araştırmadan yorum yaptığın için elinde patladı yorumun. Ayrıca şu an durmadan z2 yi kötüleyen sucrofe adlı arkadaş başka forumlarda barınamayıp sadece bu forumda sallamaktan başka yaptığı iş yok. Ayrıca yazmış note 4 ü öneriyorum diye adamın o kadar bütçesi varmı diye sormaya gerek bile duymuyor bencede az araştırma yapın şu internetten kullanmadığınız kafanız bassın artık şu konuya.
Yukarıda farkları belirttim, belki okur, okuyunca anlayabiliyorsa da anlarBirisi şuna Google'da araştırma yapmayı öğretsin ya.Gülsem mi, durumumuza mı üzülsem bilemedim şimdi.
![]()