Tavsiye Sizce Ne Yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Ne Yapayım
Merhaba arkadaşlar @701 arkadaşımızın konusunu dağıtmak istemedim o yüzden yeni bir konu açma gereği duydum. Elimde S4 var ama artık sıktı annem telefonu sevdi yani bunu anneme verme ihtimali var

800 900 tl lik bir telefon olur en fazla

-Asus ZenFone 6
-General Mobile Discovery 2
-Nexus 4

gibi modeller var sizce s4 kullanmaya devam ediyim mi yoksa bunlardan bir model mi alayım (başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz 2.el olabilir problem olmaz)

• Beğen
Tepkiler: 2en

Invoke

Invoke

Üye
S4 kullanmaya devam et tabiki.

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Kardeşim zaten tüm android telefonlar aynı neredeyse. Bütçen gerçekten 900 tl değilse en fazla iphone almanı öneririm. İkinci al alırsan ucuza gelir hem. Ben s3 almıştım zamanında hiç beğenmedim. Telefona İphone 5 teması indirdim. Telefon iphone 5 gibi oldu. Yani widget yok, menüye girmek için biyere basmana gerek yok. Çok sade oldu ve hiç ram yemiyor. Bence bi bu temayı indir telefonuna seveceksin.

Uygulamanın adı : One Launcher , Google Playdan bulabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 ün kamerası hepsinden daha iyidir ve diğerlerine geçmeye değmez. (GMD ye güvenilir mi bilinmez?

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
S4 e devam o zaman zaten aileden birimiz telefon alacak bu da annem oluyor ona ne önerirsiniz ?

Invoke

Invoke

Üye
Zenfone 5, olabilir.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Merhaba arkadaşlar @701 arkadaşımızın konusunu dağıtmak istemedim o yüzden yeni bir konu açma gereği duydum. Elimde S4 var ama artık sıktı annem telefonu sevdi yani bunu anneme verme ihtimali var

800 900 tl lik bir telefon olur en fazla

-Asus ZenFone 6
-General Mobile Discovery 2
-Nexus 4

gibi modeller var sizce s4 kullanmaya devam ediyim mi yoksa bunlardan bir model mi alayım (başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz 2.el olabilir problem olmaz)

LG G2 ***

HTC One M7 **

LG Nexus 5 ***

Sony Xperia Z *

iPhone 5 *

edit : yıldızlar kendimce verdiğim puanlardır :ehe :ehe :ehe

westmoreland

westmoreland

Üye
LG G2 alırken, kilit tuşunun arka kısımda olduğunu özellikle belirt, çoğu insan alışamıyor. Ben de LG G2 öneririm tuşun konumu sıkıntı olmaz ise. Ama senin telefon değiştirmene gerek yok, elinde sağlam bir telefon var zaten. Annen'e iPhone 5 LG G2 serisi öneriyorum. Bir de turkcell'in yeni telefonu T50. Hem fiyat açısından uygun, hemde güzel telefon günlük kullanım için. GMD falan almanı hiç tavsiye etmem. Araştırırsan USB soketinde çok sorun olduğunu söylüyorlar ve servis berbatmış. Ama Turkcell bu konuda güvenilirdir. Zenfone'u da pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Uygulamaların biraz gecikmeli geldiği söyleniyor. İntel işlemcili olduğu için, yeniden stabilite ediyorlarmış. Bir de göreceli bir kavram lakin tasarımını hiç beğenmiyorum. 200 liraya Flash TV'den almışsın gibi duruyor ve bence bir bayana yakışacak telefon değil.
Benim sana önerilerim ise;

Turkcell T50
Sony Xperia Z
LG G2
iPhone 5

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
o zaman zaten eve Zenfone 6 gelecek beğenirsem ben alırım :)t50 olabilir aslında yada z

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
6 inç annen için biraz büyük değil mi? Ama goldunun tasarimina hayranim

westmoreland

westmoreland

Üye
o zaman zaten eve Zenfone 6 gelecek beğenirsem ben alırım :)t50 olabilir aslında yada z
Bütçen uygunsa tabi ki de Xperia Z. Ama yok ben 800-900'ü geçemem diyorsan, T50 tam annene göre. Kendi babamda kullanıyor, anneme de alacağız (: Hatta kendi telefonumu satabilirsem bende kendime almayı planlıyorum. Hem uygun hem güzel. Arkadaşın dediği gibi 6" annene baya bi büyük gelebilir.

2en

2en

Üye
Tavsiyem Zenfone 6'dan yanı ama genede sen bilirsin kullanıma göre degişir ..

westmoreland

westmoreland

Üye
Tavsiyem Zenfone 6'dan yanı ama genede sen bilirsin kullanıma göre degişir ..
Olaya sistemsel olarak bakmamak daha iyi olur. Sonuçta bir bayan kullanacak. Görünüşün, zarifliğin sistemden bir tık önde olması gerekiyor.

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
t50 olabilir ama illaki turkcelli mi olmak gerek ?

• Beğen
Tepkiler: 2en
westmoreland

westmoreland

Üye
Sadece Arka kapagın rengi Gold (Altın) Rengi yoksa bütün Zenfone 6 serisi aynı :D
Kastın Telefonun Büyüklügündense eger Zenfone Seçenekleri de var Zenfone 4 ve Zenfone 5 mesela
Büyüklük değil de bence bu telefon tasarım itibarı ile bir bayanın elinde çok kaba duruyor. TAA'nın incelemesinde bile çok kaba duruyordu gerçekten. Bence bir bayana uygun en şık telefonlar; iPhone, Z serisi özellikle 1, T50, LG G serisi.

Hayır, T50'yi kullanmak için bir operatör zorunluluğu yok, yasal olarak. Her operatör ile kullanabilirsin.

2en

2en

Üye
Büyüklük değil de bence bu telefon tasarım itibarı ile bir bayanın elinde çok kaba duruyor. TAA'nın incelemesinde bile çok kaba duruyordu gerçekten. Bence bir bayana uygun en şık telefonlar; iPhone, Z serisi özellikle 1, T50, LG G serisi.

Hayır, T50'yi kullanmak için bir operatör zorunluluğu yok, yasal olarak. Her operatör ile kullanabilirsin.

Benim söylediklerim sadece öneri :D ama T50'de güzel telefon Zenfone serisini hem maddi hemde kullanım açısında güzel telefon dayanımda öyle gorilla glass 3 kullanılıyor diye ben zenfone 6'yı önerdim ama kendi bilecegi bir iş görünüm açısından diyorsa T50 Nexus veya İphone'da önerebilirim ..

westmoreland

westmoreland

Üye
Benim söylediklerim sadece öneri :D ama T50'de güzel telefon Zenfone serisini hem maddi hemde kullanım açısında güzel telefon dayanımda öyle gorilla glass 3 kullanılıyor diye ben zenfone 6'yı önerdim ama kendi bilecegi bir iş görünüm açısından diyorsa T50 Nexus veya İphone'da önerebilirim ..
Yani.... Bayan sonuçta, bence de görünüş önemlidir. Tabii son çıkan aksiyon oyunlarını takip etmiyorsa annemiz (:

Takipçi Satın Al

Üst Alt