Tavsiye Sizce Ne Yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Hocam kendin için alacaksan WP'li Lumia 1320 almanı tavsiye ederim stabilite gayet iyi deniyor . Ama annen için alacaksan Android-İos alman daha iyi olur zira WP arayüzünü baya bi kurcalamadan alışmak zor duruyor .

The Pierre

The Pierre

Üye
Sat diskavri al

westmoreland

westmoreland

Üye
Hocam kendin için alacaksan WP'li Lumia 1320 almanı tavsiye ederim stabilite gayet iyi deniyor . Ama annen için alacaksan Android-İos alman daha iyi olur zira WP arayüzünü baya bi kurcalamadan alışmak zor duruyor .
Aksine sakın Windows phone alma hiç önermiyorum. Bizzat kendim kullanıyorum, stabilite çok iyi lakin sistemin içi boş. Bırakın da sistem stabil olsun. Çok çile çektim, sıkıldım bunaldım. Şimdi de satıyorum. 650TL. Android'e geçeceğim.

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Aksine sakın Windows phone alma hiç önermiyorum. Bizzat kendim kullanıyorum, stabilite çok iyi lakin sistemin içi boş. Bırakın da sistem stabil olsun. Çok çile çektim, sıkıldım bunaldım. Şimdi de satıyorum. 650TL. Android'e geçeceğim.

Boşluktan kasıt ne anlamadım ? WP şuanda Market farkınıda kaparsa Androidi haşat eder . Ki zaten bence çok bi sıkıntısı kalmadı .

fk555897

fk555897

Üye
900 TL'ye alacağın bir telefon S4'den kötü olacaktır. Bence hiç değiştirme telefonunu kullanmaya devam et.

man20

man20

Üye
canım bence sen telefon melefon alma bırak paran cebinde kalsın yatırım filan yap, değerlendir.

westmoreland

westmoreland

Üye
Boşluktan kasıt ne anlamadım ? WP şuanda Market farkınıda kaparsa Androidi haşat eder . Ki zaten bence çok bi sıkıntısı kalmadı .
İşte o market farkı kapanmaz, kapansa bile sorunlu uygulamalar seni deli eder. Her yerde bi sorun, bir hata. Sence bi sıkıntısı kalmadı. Ben bizzat kullanıyorum, benden iyi biliyorsun dimi :alkis

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hepsi ayni ozelliklere sahip hemen hemen bosuna para verme ya bence s4 kullanmaya devam et ha biraz butcen olsaydi one m8 z2 flan al derdim eger cok istersen 2 el lg g2 discovery elite falan bak bence ama degistirmene değmez

Invoke

Invoke

Üye

Wp ayrı bir şey kesinlikle kötü demiyorum, ihtiyaca beklentiye zevke göre alınabilir ama androidi haşat falan edemez.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
yazdığın 3 telefonda beş para etmez samsunglarda kronik olan bir sorun ilerleyen dönemlerde telefonunda donmalar takılmalar olacak o yüzden en güzeli ikinci el temiz bir LG G2 emin ol memnun kalacaksın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt