Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kendin için alacaksan WP'li Lumia 1320 almanı tavsiye ederim stabilite gayet iyi deniyor . Ama annen için alacaksan Android-İos alman daha iyi olur zira WP arayüzünü baya bi kurcalamadan alışmak zor duruyor .
Hocam kendin için alacaksan WP'li Lumia 1320 almanı tavsiye ederim stabilite gayet iyi deniyor . Ama annen için alacaksan Android-İos alman daha iyi olur zira WP arayüzünü baya bi kurcalamadan alışmak zor duruyor .
Aksine sakın Windows phone alma hiç önermiyorum. Bizzat kendim kullanıyorum, stabilite çok iyi lakin sistemin içi boş. Bırakın da sistem stabil olsun. Çok çile çektim, sıkıldım bunaldım. Şimdi de satıyorum. 650TL. Android'e geçeceğim.
Aksine sakın Windows phone alma hiç önermiyorum. Bizzat kendim kullanıyorum, stabilite çok iyi lakin sistemin içi boş. Bırakın da sistem stabil olsun. Çok çile çektim, sıkıldım bunaldım. Şimdi de satıyorum. 650TL. Android'e geçeceğim.
İşte o market farkı kapanmaz, kapansa bile sorunlu uygulamalar seni deli eder. Her yerde bi sorun, bir hata. Sence bi sıkıntısı kalmadı. Ben bizzat kullanıyorum, benden iyi biliyorsun dimi
Kingmortall
Üye
hepsi ayni ozelliklere sahip hemen hemen bosuna para verme ya bence s4 kullanmaya devam et ha biraz butcen olsaydi one m8 z2 flan al derdim eger cok istersen 2 el lg g2 discovery elite falan bak bence ama degistirmene değmez
yazdığın 3 telefonda beş para etmez samsunglarda kronik olan bir sorun ilerleyen dönemlerde telefonunda donmalar takılmalar olacak o yüzden en güzeli ikinci el temiz bir LG G2 emin ol memnun kalacaksın.