Ben yavaştan kaçıyorum belki yine gelirim :bye2: İyi geceler :bye2:
KingDroid Üye 0MG90' Alıntı: Ben yavaştan kaçıyorum belki yine gelirim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: sana rom atan bir kiz bulucam[emoji1] iyi anlasirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben daha gormedim oylesini [emoji1] Varsa iyi olur cidden [emoji2]
Anil-D' Alıntı: sana rom atan bir kiz bulucam[emoji1] iyi anlasirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben daha gormedim oylesini [emoji1] Varsa iyi olur cidden [emoji2]
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Kizla aram soguk zaten Genişletmek için tıkla ... yaz mevsiminde ne soğuğu bu
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: La bu stockta sarj cok iyi gidiyo [emoji33] Yarim saattir tapatalktayim 52 den 46 ya dustu Genişletmek için tıkla ... Benim stokta sarj gidiyo bi saatte %18 gitti
The Shadow' Alıntı: La bu stockta sarj cok iyi gidiyo [emoji33] Yarim saattir tapatalktayim 52 den 46 ya dustu Genişletmek için tıkla ... Benim stokta sarj gidiyo bi saatte %18 gitti
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Bana bi cevap vermedin Genişletmek için tıkla ... Gormemisimdir Aslinda o da bir cevapti ama neyse
0MG90' Alıntı: Bana bi cevap vermedin Genişletmek için tıkla ... Gormemisimdir Aslinda o da bir cevapti ama neyse
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Ben daha gormedim oylesini [emoji1] Varsa iyi olur cidden [emoji2] Genişletmek için tıkla ... illa vardir [emoji1]
The Shadow' Alıntı: Ben daha gormedim oylesini [emoji1] Varsa iyi olur cidden [emoji2] Genişletmek için tıkla ... illa vardir [emoji1]
The Shadow Üye SHS' Alıntı: yaz mevsiminde ne soğuğu bu Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Benim stokta sarj gidiyo bi saatte %18 gitti Genişletmek için tıkla ... Stock rom aosp olursa kotu gider tabi [emoji1]
SHS' Alıntı: yaz mevsiminde ne soğuğu bu Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Benim stokta sarj gidiyo bi saatte %18 gitti Genişletmek için tıkla ... Stock rom aosp olursa kotu gider tabi [emoji1]
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Stock rom aosp olursa kotu gider tabi [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Baska rom yokki bana romsuz cozum lazim
The Shadow' Alıntı: Stock rom aosp olursa kotu gider tabi [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Baska rom yokki bana romsuz cozum lazim
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: bakim sarj 55 Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: şarjım 51 Genişletmek için tıkla ... Sarjim %81
Anil-D' Alıntı: bakim sarj 55 Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: şarjım 51 Genişletmek için tıkla ... Sarjim %81
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Yaz mi kaldi Genişletmek için tıkla ... evet yanıyoz biz neyse biri gider biri gelir
frknkrc44' Alıntı: Yaz mi kaldi Genişletmek için tıkla ... evet yanıyoz biz neyse biri gider biri gelir