Ben babama bile güvenmiyorum :oke: [emoji33] :ohannes:
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Ortami yakarsan kimse begenmez tabi durduk yere atese verilir mi Genişletmek için tıkla ... Yakamiyorum ki sonduruyorum resmen
The Shadow' Alıntı: Ortami yakarsan kimse begenmez tabi durduk yere atese verilir mi Genişletmek için tıkla ... Yakamiyorum ki sonduruyorum resmen
KingDroid Üye SHS' Alıntı: senin kız beğeniyo ya yetmez mi Genişletmek için tıkla ... O kizla ayrilacam ben
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Oskarlık oynamıştın Genişletmek için tıkla ... oo James reyis gelmis kizlar cagiriyordu seni[emoji6]
İhtiyar007' Alıntı: Oskarlık oynamıştın Genişletmek için tıkla ... oo James reyis gelmis kizlar cagiriyordu seni[emoji6]
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: O kizla ayrilacam ben Genişletmek için tıkla ... yapam sana bir tane[emoji6]
SHS Üye Anil-D' Alıntı: okadarda dil [emoji33] sende Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: abartma Genişletmek için tıkla ... neyse derin konulara girmiyim ama kendi işini kendin görmek kendi ayağının üstünde durmak çok önemli
Anil-D' Alıntı: okadarda dil [emoji33] sende Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: abartma Genişletmek için tıkla ... neyse derin konulara girmiyim ama kendi işini kendin görmek kendi ayağının üstünde durmak çok önemli
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: yapam sana bir tane[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Olur da ilk bi ayrilam
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: yapam sana bir tane[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Herkese var bize yok
Anil-D Üye SHS' Alıntı: neyse derin konulara girmiyim ama kendi işini kendin görmek kendi ayağının üstünde durmak çok önemli Genişletmek için tıkla ... ben gibi bende ayri eve çıkıyom her akşam gelirsin artik[emoji6] bekar evi sonuçta[emoji1]
SHS' Alıntı: neyse derin konulara girmiyim ama kendi işini kendin görmek kendi ayağının üstünde durmak çok önemli Genişletmek için tıkla ... ben gibi bende ayri eve çıkıyom her akşam gelirsin artik[emoji6] bekar evi sonuçta[emoji1]
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Olur da ilk bi ayrilam Genişletmek için tıkla ... Adamin derdine bak [emoji1]
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Ben yavaştan kaçıyorum belki yine gelirim Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Adamin derdine bak [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Kiza bi bahane uydururum artik
The Shadow' Alıntı: Adamin derdine bak [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Kiza bi bahane uydururum artik
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Ben yavaştan kaçıyorum belki yine gelirim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Herkese var bize yok Genişletmek için tıkla ... sana rom atan bir kiz bulucam[emoji1] iyi anlasirsiniz
The Shadow' Alıntı: Herkese var bize yok Genişletmek için tıkla ... sana rom atan bir kiz bulucam[emoji1] iyi anlasirsiniz
SHS Üye Anil-D' Alıntı: ben gibi bende ayri eve çıkıyom her akşam gelirsin artik[emoji6] bekar evi sonuçta[emoji1] Genişletmek için tıkla ... gelirim tabi boşta gelmem hani
Anil-D' Alıntı: ben gibi bende ayri eve çıkıyom her akşam gelirsin artik[emoji6] bekar evi sonuçta[emoji1] Genişletmek için tıkla ... gelirim tabi boşta gelmem hani
The Shadow Üye La bu stockta sarj cok iyi gidiyo [emoji33] Yarim saattir tapatalktayim 52 den 46 ya dustu