Hasand.
Üye
Senın bana verdıgın port dosyalarıysa cıhazda denedım olmuyor cıhaz acılmıyor en ıyısı ustanın yapmasıherkez hemen istiyor bukadar kolay olsaydı herkez yapardı en iyisi port dosyalarını yayınlayım siz kendiniz yaparsınız
Senın bana verdıgın port dosyalarıysa cıhazda denedım olmuyor cıhaz acılmıyor en ıyısı ustanın yapmasıherkez hemen istiyor bukadar kolay olsaydı herkez yapardı en iyisi port dosyalarını yayınlayım siz kendiniz yaparsınız
dosyaları ve dosya yollarını ver ben yaparım C601 içinherkez hemen istiyor bukadar kolay olsaydı herkez yapardı en iyisi port dosyalarını yayınlayım siz kendiniz yaparsınız
dosyaları ve dosya yollarını ver ben yaparım C601 için
çalışıyor mu şimdi yani?bunu bir deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
test edersinçalışıyor mu şimdi yani?
Dostum bu kadar sitemkar olma bu işlerin kolay olmadığını hemen hemen herkes biliyor burada olumlu veya olumsuz yorumlar illaki olacaktır lütfen bu seni yıldırmasın çalışmanda başarılar diliyorum.herkez hemen istiyor bukadar kolay olsaydı herkez yapardı en iyisi port dosyalarını yayınlayım siz kendiniz yaparsınız
SIRF bu port ıcn formu her acctıgımda bakıyorum ınşallah port yolunda engeller olmaz BAŞARILAR..Dostum bu kadar sitemkar olma bu işlerin kolay olmadığını hemen hemen herkes biliyor burada olumlu veya olumsuz yorumlar illaki olacaktır lütfen bu seni yıldırmasın çalışmanda başarılar diliyorum.
rofs2 core uda hangisi?bunu bir deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haber verirsin deneyince
Hepsi olumsuzrofs2 core uda hangisi?
bırakın usta halletsin gerısıni sadece bıraz zamanrofs2 core uda hangisi?
Hepsi olumsuz
rofs2 core uda hangisi?
Hepsi olumsuz
private/2000D75B/startup/0/securitycheckcmdlist.rsc ÇIKARIP DENEDİM OLMADI flash tamamlanıyor ama nokıa yazısında kalıyor
durumlar nedir?
yolun sonuna kaç gün vardaha yolun başındayız
yolun sonuna kaç gün var
tmmda c7 ıcın olanını paylaşıcan mesajlarında yazmışın c7 ıcın yayınlanmayabılır demişsınen azında bilirsin öyle güzel şeyle kolay ortaya çıkmaz sadece sabır ve zaman