Telefon Tavsiyesi 7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim

Sponsorlu Bağlantılar

hangisini önerirsinız

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki ben tavsiye ediyorum. Hemde şiddetle. Düşünmeden alabilirsin. Lumiaların her yönden en sorunsuz ve en stabil telefonudur. Pişman olmayacaksın.
tamamdir o zaman :) listeye ekliyorum :) başka önerisi olan varsa söyleyebilir sorun yok :D

byAndroid

byAndroid

Üye
820 de tasarim cok kotuya o cerceveler igrenc yeminle

westmoreland

westmoreland

Üye
tabiki symbian alma artık :) ben discovery dedim 680 tl fiyatı var güzel cihaz 701 kullanıyorum benim telefondan çok çok üstün bir cihaz :)

Ama elindeki telefon GMD'ye göre daha sağlam. Çok kalitesiz parçalardan oluştuğu ve şarj soketinin çok fazla bozulduğu ve servis tarafından kullanıcı hatası olarak görülüp sürekli para alıyor olduklarını duydum. Kalite ve sağlamlık + servis hizmeti bakımından GMD tavsiye etmiyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
Şimdi ben 701 ya da symbian diye konu açıp aşağılamaya başlamadım. Şuan ki teknolojiye göre son savaşları bu sistemlerin, konu bu değil. Benim eleştirdiğim şey daha çok arkadaşın eski bir model kullanıp "nokia" diye genelleme yapıyor olması.
o ayrı birşey sadece istekte bulunan için öneri de bulunabilir sin ancak genel olarak da sert bir şekilde eleştirme yapmaya hakkın yok

westmoreland

westmoreland

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2
muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
820 de tasarim cok kotuya o cerceveler igrenc yeminle
abi yok ben öyle görünüşe bakmıyorum daha öncede dedim 2690 kullanıyordum görünüşü iyidi ama sistemi mükemmeldi :D amacım hava atmak değil işimi görsün yeter isterse görünümü top olsun :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
asigsasi

asigsasi

Üye
Ama elindeki telefon GMD'ye göre daha sağlam. Çok kalitesiz parçalardan oluştuğu ve şarj soketinin çok fazla bozulduğu ve servis tarafından kullanıcı hatası olarak görülüp sürekli para alıyor olduklarını duydum. Kalite ve sağlamlık + servis hizmeti bakımından GMD tavsiye etmiyorum.
general mobile olmaz moto g olur ancak ben lumia telefonlara da karşıyım :)

westmoreland

westmoreland

Üye
o ayrı birşey sadece istekte bulunan için öneri de bulunabilir sin ancak genel olarak da sert bir şekilde eleştirme yapmaya hakkın yok

Hacı öneri de bulunabilirsin tabii ki. Ama bir modelden memnun değilsen veya kötüyse markaya genelleme yapmakta sert eleştiriyi hak ediyor. Smbiyan'ı bende kullanıyor olabilirdim. Yine de aynı sertlikte eleştiriyi yapardım. Çünkü objektif bir bakış açım var. Kötüyse kötü ölmüşse ölmüş, iyiyse iyi.

westmoreland

westmoreland

Üye
abi yok ben öyle görünüşe bakmıyorum daha öncede dedim 2690 kullanıyordum görünüşü iyidi ama sistemi mükemmeldi :D amacım hava atmak değil işimi görsün yeter isterse görünümü top olsun :D

Görünüşe bakmıyorsan fiyat ve donanım açısından en doğrum seçim olacaktır L820. Kullandıkça dualarını benden eksik etme :P

• Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2
asigsasi

asigsasi

Üye
Hacı öneri de bulunabilirsin tabii ki. Ama bir modelden memnun değilsen veya kötüyse markaya genelleme yapmakta sert eleştiriyi hak ediyor. Smbiyan'ı bende kullanıyor olabilirdim. Yine de aynı sertlikte eleştiriyi yapardım. Çünkü objektif bir bakış açım var. Kötüyse kötü ölmüşse ölmüş, iyiyse iyi.
senin veya başkasının yapmış olduğu yorumlar sonucu tartışma çıkması vazgeçilmez olur bu da forum kurallarına aykırı bir durum olur her zaman objektif olmak veya bunun dozajını kaçırmak sıkıntı yaratır

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
Bir söz vardır neyle başlarsan onla devam edersin diye :) şimdi siz işletimi x olan birşey kullanın sürekli ondan kullanmak istersiniz çünkü alırmışsinizdir :) fakat xi bırakıp wye geçersenız belkide o size daha iyi gelir yada gelmez :) anlatmak istediğim her işletim telefondan telefona değişir ama işlevi aynıdır bence :)

westmoreland

westmoreland

Üye
senin veya başkasının yapmış olduğu yorumlar sonucu tartışma çıkması vazgeçilmez olur bu da forum kurallarına aykırı bir durum olur her zaman objektif olmak veya bunun dozajını kaçırmak sıkıntı yaratır

Tartışma çıkaran asıl konu; kullanılan işletim sisteminin takım gibi tutulması. Veya ırk gibi savunulması. Ha sen bu sistemin vs üstünden para kazanıyorsundur ben gelip ağır bi şekilde eleştiriyorumdur, o zaman sıkıntı olur.

asigsasi

asigsasi

Üye
lumia sattırmak için 2016 olan desteği çoktan çektiler ve birçok sunucu dan da desteği kestiler yetmedi yapımcılar için mağazaya yeni uygulama eklenmemesi için yeni girişleri kapattılar vs

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi hocam isterseniz konuyu kapatalım kimse birbirini kırmasın :( ben seçim yaptım çok saolun siz benden büyüksunuzdur boş yere tartışma yapmayalım :) konu açık kalsın fikrini söylemek isteyenn söylesin sıkıntı olmaz benim için ama daha fazla tartışmaya girmeyelim lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
asigsasi

asigsasi

Üye
Tartışma çıkaran asıl konu; kullanılan işletim sisteminin takım gibi tutulması. Veya ırk gibi savunulması. Ha sen bu sistemin vs üstünden para kazanıyorsundur ben gelip ağır bi şekilde eleştiriyorumdur, o zaman sıkıntı olur.
ağır bir şekilde kimse eleştiri içerisine giremez ben şu an nokia için savunma olayına zaten girmem ancak aşırı eleştiren kim olursa olsun saygı çerçevesinde olmadığı sürece sonucu hüsran olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt