Telefon Tavsiyesi 7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim

Sponsorlu Bağlantılar

hangisini önerirsinız

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Kardeş bence hiçbirşeye bulaşmadan bir replika telefon al İphone 5s :naughty: cebinden sadece 100-200 tl çıkar. :naughty:

tarık_07

Üye
Sen zorla iphone 4s al. :-)

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
illa iphone diyonuz yani :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Discovery iyi cihaz ama Moto G varken alınması aşırı saçma. Kardeşim sen Motorola Moto G al, WP'ye bulaşma. Onun en az 2 senesi var gelişmesi için. Marketinde hiçbir şey yok ve APK falan da kurulamıyor. Vasat benim için WP. Motorola Moto G güncelleme desteği, pili, Snapdragon işlemcisi ile seni götürür. iPhone 4s yerine al Motorola Moto G. Zorlayabilirsen Asus Zenfone 6 çok iyi telefon ama 6 inç :D Motorola Moto G benim önerim. Google desteği ile de götürür seni bu telefon. Fiyat/performans canavarı.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
tarık sen trol falan mısın???
o kadar para verip de iphone 4s mi alınır.
3.5 inç ekran, fi tarihinden kalmış bi donanım. ios 8'i alınca iphone 4 gibi kasar telefon mındar olur.
o paraya gidersin s800'lü canavar gibi g2 veya nexus 5 alırsın.
teknolojiden 1 gram anlayan adam iphone 4s'e para vermez.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
westmoreland

westmoreland

Üye
Arkadaşım, elimde çok sağlam Lumia 925 var. İkinci el düşünüyorsan. 750 TL fiyatı var. 700'e hatta çok sıkıntılıysan 650'ye çekerim. Lumia'dan sıkıldığım için değiştirmek istiyorum. Düşünürsen link ;Satılık / Takas - Satılık tertemiz lumia 925/ takas düşünülür. - MaxiCepAyrıca marketi bomboş diyen arkadaşlara pek aldırış etme. Kendi telefonumdan demiyorum, Lumia sıfır bile alacaksan tavsiyemdir. Eskidendi o Lumia boş hikayeleri. Adamların geliştiğini düşünüyorum. Sosyal olarak işine yarayacak her türlü uygulama var. Gerekli uygulamaların hepsi mevcut. İstiyorsan al benim telefonu dene beğenmezsen geri verirsin. Lumia bomboş diyen adam, 2012-13'te kalmıştır.4S alıp'ta kendini üzme. Bende düşündüm 4S falan ama hikaye. Alacaksan 5+ alacaksın. iP6 tanıtılmış arkadaş. 4S'mi kalmış. Ha ikinci el alırsın bir şey diyemem. Gidip sıfırına o kadar para vereceğine Lumia al.
Kardeş bence hiçbirşeye bulaşmadan bir replika telefon al İphone 5s :naughty: cebinden sadece 100-200 tl çıkar. :naughty:
Aga sen troll müsün? Adam gitsin replika telefon alsın sar değeri hiç bir şey belli değil, ç*kü düşer mazallah :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
lumia 720 hepsiburadaya bak

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
discovery 2 gayet iyi bana göre evet lumia larda hangisi daha donanımlı onu tam çözemedim yeni yeni gündeme gelen telefonlarıda iyi mi kötü mu herhangi Bir sorun çıkarır mi o sorun mesela zte t50 yi yaptı telefon ii görünüyor hadi fiyatı geçtim ilk kullandığım telefon nokia2690di bakın tel taş gibi 5 yıl kullandım 4defa suya düştü yere düştü sorunsuz çalışıyor nerdeyse android yüklüyordum :D benim için önemli olan sağlam ve donanımlı olması yani her ihtiyacımi karşılaması :) sizin ihtiyacınizi S4 karşılar iphone karşılar kişiseldir genel olarak görüşler farklıdır abi :) elit değilim ki iphone 5 alayım yada 2bin Tllik tel alayım :)
lumia 720 hepsiburadaya bak
Tamm bakarım :D

byAndroid

byAndroid

Üye
discovery 2 gayet iyi bana göre evet lumia larda hangisi daha donanımlı onu tam çözemedim yeni yeni gündeme gelen telefonlarıda iyi mi kötü mu herhangi Bir sorun çıkarır mi o sorun mesela zte t50 yi yaptı telefon ii görünüyor hadi fiyatı geçtim ilk kullandığım telefon nokia2690di bakın tel taş gibi 5 yıl kullandım 4defa suya düştü yere düştü sorunsuz çalışıyor nerdeyse android yüklüyordum :D benim için önemli olan sağlam ve donanımlı olması yani her ihtiyacımi karşılaması :) sizin ihtiyacınizi S4 karşılar iphone karşılar kişiseldir genel olarak görüşler farklıdır abi :) elit değilim ki iphone 5 alayım yada 2bin Tllik tel alayım :)
Tamm bakarım :D
Benimde ilk telefon nokia 2690 di kardesim superdi ya benimkide suya girdi calisiyodu cok saglmadi uyurken hep gece yatakta yanimda unuturdum sabah kalktigimda telefon parkenin ustunde olurdu hep :D 2 sene kullandim yeter artik dedim kamerasi berbatti hic koymasalardi daha iyidir dedim ve galaxy s i9000 gectim 2 yildir da bunu kullaniyom bununda sirasi geldi :D

• Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2

tarık_07

Üye
Ben trol felan değilim görmediğiniz bilmediğiniz cihazları peynir ekmek gibi satıyorum ben bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. İphone 4s, androidde 2000 liralık telefonun yaptığını yapıyor. Bakmayın donanımına, o kadar stabil bir işletim sistemi varki o donanım yetiyor. İphone diyorum, bir android kullanıcısı olarak. Eksileri yokmu var, mesela kapalı kaynak kodlu işletim sistemi olması. Discoverye gelince basit bir plastik ve şarj yeri sıkıntısı, hafıza kartı sıkıntısı. Sattığım cihazlarda en çok arıza veren cihaz discovery ve s4. Tercih size kalmış benim karşılaştıklarım sorunlar bunlar.

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
Ben trol felan değilim görmediğiniz bilmediğiniz cihazları peynir ekmek gibi satıyorum ben bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. İphone 4s, androidde 2000 liralık telefonun yaptığını yapıyor. Bakmayın donanımına, o kadar stabil bir işletim sistemi varki o donanım yetiyor. İphone diyorum, bir android kullanıcısı olarak. Eksileri yokmu var, mesela kapalı kaynak kodlu işletim sistemi olması. Discoverye gelince basit bir plastik ve şarj yeri sıkıntısı, hafıza kartı sıkıntısı. Sattığım cihazlarda en çok arıza veren cihaz discovery ve s4. Tercih size kalmış benim karşılaştıklarım sorunlar bunlar.
abi tamam ışte duymadığımız cihaz istemiyoruz hem garantisini kim veriyor sizin dükkan mi tamam 2binTllik cihaz iphonenun yaptığını yapamaz işletimi farklı çünkü :D

tarık_07

Üye
muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
bi ara kullandım 15 gün falan

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt