ben de discovery diyorumilla iphone diyonuz yani![]()

İphone 4s :-) Discovery hatalı bi cihaz.ben de discovery diyorum![]()
ne hatası var kardeşim 2 aydır kullanıyor ?İphone 4s :-) Discovery hatalı bi cihaz.
Motorola Moto G benim önerim. Google desteği ile de götürür seni bu telefon. Fiyat/performans canavarı.Aga sen troll müsün? Adam gitsin replika telefon alsın sar değeri hiç bir şey belli değil, ç*kü düşer mazallahKardeş bence hiçbirşeye bulaşmadan bir replika telefon al İphone 5scebinden sadece 100-200 tl çıkar.
![]()

benim için önemli olan sağlam ve donanımlı olması yani her ihtiyacımi karşılaması
sizin ihtiyacınizi S4 karşılar iphone karşılar kişiseldir genel olarak görüşler farklıdır abi
elit değilim ki iphone 5 alayım yada 2bin Tllik tel alayım
Tamm bakarımlumia 720 hepsiburadaya bak

Benimde ilk telefon nokia 2690 di kardesim superdi ya benimkide suya girdi calisiyodu cok saglmadi uyurken hep gece yatakta yanimda unuturdum sabah kalktigimda telefon parkenin ustunde olurdu hepdiscovery 2 gayet iyi bana göre evet lumia larda hangisi daha donanımlı onu tam çözemedim yeni yeni gündeme gelen telefonlarıda iyi mi kötü mu herhangi Bir sorun çıkarır mi o sorun mesela zte t50 yi yaptı telefon ii görünüyor hadi fiyatı geçtim ilk kullandığım telefon nokia2690di bakın tel taş gibi 5 yıl kullandım 4defa suya düştü yere düştü sorunsuz çalışıyor nerdeyse android yüklüyordumbenim için önemli olan sağlam ve donanımlı olması yani her ihtiyacımi karşılaması
sizin ihtiyacınizi S4 karşılar iphone karşılar kişiseldir genel olarak görüşler farklıdır abi
elit değilim ki iphone 5 alayım yada 2bin Tllik tel alayım
Tamm bakarım![]()
2 sene kullandim yeter artik dedim kamerasi berbatti hic koymasalardi daha iyidir dedim ve galaxy s i9000 gectim 2 yildir da bunu kullaniyom bununda sirasi geldi 
abi tamam ışte duymadığımız cihaz istemiyoruz hem garantisini kim veriyor sizin dükkan mi tamam 2binTllik cihaz iphonenun yaptığını yapamaz işletimi farklı çünküBen trol felan değilim görmediğiniz bilmediğiniz cihazları peynir ekmek gibi satıyorum ben bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. İphone 4s, androidde 2000 liralık telefonun yaptığını yapıyor. Bakmayın donanımına, o kadar stabil bir işletim sistemi varki o donanım yetiyor. İphone diyorum, bir android kullanıcısı olarak. Eksileri yokmu var, mesela kapalı kaynak kodlu işletim sistemi olması. Discoverye gelince basit bir plastik ve şarj yeri sıkıntısı, hafıza kartı sıkıntısı. Sattığım cihazlarda en çok arıza veren cihaz discovery ve s4. Tercih size kalmış benim karşılaştıklarım sorunlar bunlar.

Hangi cihazı kullanıyosun?abi tamam ışte duymadığımız cihaz istemiyoruz hem garantisini kim veriyor sizin dükkan mi tamam 2binTllik cihaz iphonenun yaptığını yapamaz işletimi farklı çünkü![]()
:-) İphone kullandınmı hiç?nokia 500
Hangisi ? 4s altımı?bi ara kullandım 15 gün falan