Telefon Tavsiyesi 7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim

Sponsorlu Bağlantılar

hangisini önerirsinız

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byAndroid

byAndroid

Üye
aslında bilgisayar üreten şirket telefon üretimi daha iyi olur gibime geliyor ama :/
Olaya oyle bakmayin cok sacma bi bakis acisi bilgisayar uretiyo diye telefon uretemzmi diger arkdasa sesleniyorum samsung sadece telefon mu uretiyor adamlaein heryerde eli var sonra bak lg ye bak sony ye cok,sacma bi bakis acisi yapmayin boyle laflar

• Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2

2en

2en

Üye
sakın nokia alma pişman olursun ben 701 kullanıyorum ve hiç memnun degilim paranı çöpe atmış gibi olursun ..

byAndroid

byAndroid

Üye
sakın nokia alma pişman olursun ben 701 kullanıyorum ve hiç memnun degilim paranı çöpe atmış gibi olursun ..
O symbian kardes eskide kaldi artik windows phone var :D

westmoreland

westmoreland

Üye

Ya 701 nedir kardeşim allasen :D Biz burada lumia diyoruz 701 ile geliyorsun. Güldürme :D

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
ben diyorum 500 kullanıyorum lumia alicam abi :) yapma böyle şeyler mesajları dikkatle oku :D yinede bilgin için saol yinede :D

westmoreland

westmoreland

Üye
701 falan bunlar kaldı mı ya? Ayrıca bunlar 2013-14 Nokia kavramına girmiyor. Nokia artık Microsoft'un ve Windows işletim sistemli Lumialarını üretiyorlar. 701 gibi gibi ölüp kemikleri petrol olan bir telefon kullanırsan tabii ki Nokia pişmanlık verir (:

byAndroid

byAndroid

Üye
2 sene once nokia 700 alcam diyodum tasarimi cok guzeldi simdi iyiki android almisim diyorum :)

westmoreland

westmoreland

Üye
Bak kardeşim; Lumia da ram 1GB olduğu sürece uygulama kaldırma olayı yaşamazsın. Her şeyi kaldırıyor. 999₺ civarında 1320 var hem 6" boyutu var hem saglam. 925 var yine o kadar. 4.7" . Biraz butçeyi duşurursek 820 en sorunsuz Lumiadır bu arada. Bu var. 525 var. Bu da bütçe dostu ve seni yarı yolda bırakmaz.

westmoreland

westmoreland

Üye
530'da var ama fiyatına bakmadım henüz. 730-830 daha çıkmadı. 930 var okuduğuma göre senin bütçeni fazlasıyla aşıyor. 1020 ve 1520 aynı şekilde. 925/525/530(fiyata bakamadım)/1320/820 senin için uygun ve güzel tercih olacaktır. 512MB ram kullanan Lumialardan da uzak dur (:

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir saol :)

westmoreland

westmoreland

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
asigsasi

asigsasi

Üye
701 falan bunlar kaldı mı ya? Ayrıca bunlar 2013-14 Nokia kavramına girmiyor. Nokia artık Microsoft'un ve Windows işletim sistemli Lumialarını üretiyorlar. 701 gibi gibi ölüp kemikleri petrol olan bir telefon kullanırsan tabii ki Nokia pişmanlık verir (:
kardeşim ben hâlâ 701 kullanıyorum daha yaşıyor ölmedi :) biraz ağır oldu kemik petrol felan sen kullanmıyor olabilirsin ancak hâlâ symbian kullananlar var :) bi yorum yaparken karşı tarafı da kırmadan yorumlar yapmak gerekir :) keyifli forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2 ve byAndroid
muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi söylesin o zaman hangisi geride kalmış hangisi iyi diye :D bu arada hepsiburada.coma baktım 820 700Tl son gün diyordu tavsiye eder misiniz peki? :)

westmoreland

westmoreland

Üye
@asigsasi söylesin o zaman hangisi geride kalmış hangisi iyi diye :D bu arada hepsiburada.coma baktım 820 700Tl son gün diyordu tavsiye eder misiniz peki? :)

Tabii ki ben tavsiye ediyorum. Hemde şiddetle. Düşünmeden alabilirsin. Lumiaların her yönden en sorunsuz ve en stabil telefonudur. Pişman olmayacaksın.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
tabiki symbian alma artık :) ben discovery dedim 680 tl fiyatı var güzel cihaz 701 kullanıyorum benim telefondan çok çok üstün bir cihaz :)

• Beğen
westmoreland

westmoreland

Üye
kardeşim ben hâlâ 701 kullanıyorum daha yaşıyor ölmedi :) biraz ağır oldu kemik petrol felan sen kullanmıyor olabilirsin ancak hâlâ symbian kullananlar var :) bi yorum yaparken karşı tarafı da kırmadan yorumlar yapmak gerekir :) keyifli forumlar :)

Şimdi ben 701 ya da symbian diye konu açıp aşağılamaya başlamadım. Şuan ki teknolojiye göre son savaşları bu sistemlerin, konu bu değil. Benim eleştirdiğim şey daha çok arkadaşın eski bir model kullanıp "nokia" diye genelleme yapıyor olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt