Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
beyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?
4.2.2 de Telefon boştayken sarj fazla gidiyordu benim bide normal kullanıma 10 saat falan gidiyordu.
4.4.2 de ise çok daha uzun süre şarj gidiyor. Örneğin dün gece şarjdan çıkardığımda % 100 dü şu anda % 16 :) 16 saatte hiç fena değil bence :)

qradyant

qradyant

Üye
S4 mini root yapar diye bir bilgi varmı?
Zaten pc kullaniyorsun yani odin ile yapmak daha iyi :)

Siz de haklısınız, işi kökten sorunsuz halletmek için odin daha mantıklı bir çözüm, en azından dosya uyumsuzluğu yaşamazsınız :)

S4 mini ile ilgili konularınızı takip edeceğim, root sonrası için yararlı olacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Siz de haklısınız, işi kökten sorunsuz halletmek için odin daha mantıklı bir çözüm, en azından dosya uyumsuzluğu yaşamazsınız :)

S4 mini ile ilgili konularınızı takip edeceğim, root sonrası için yararlı olacaklardır.
Sistem uygulamaları bölümünde xposed ile ilgili actigim butun konulara bakabilirsin hepsini cihazimda denedim :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Sistem uygulamaları bölümünde xposed ile ilgili actigim butun konulara bakabilirsin hepsini cihazimda denedim :)

Xposed tarzı sisteme yazılımsal müdahalelerde sınırı aşmamam lazım :) Ben kendimi kaptırdım mı daha durduramam, telefona her birşeyi yükleyip denemek isterim.
Bu da telefonda sistemsel yalama meydana getirir :) zaman sonra da telefondan soğumama neden olur (:

Yine de hepsini denemek istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
The Shadow

The Shadow

Üye
Telefonu rootlamaya karar verdim, pc başına geçince ilk işim root olacak. Garanti durumunu da bayağı inceledim, unroot yapılabiliyormuş.

Stock Roma Dön
Unroot Yap
Sayacı Sıfırla (Triangle Away)

Videosunu izledim hakikaten de sayaç sıfırladındı :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonu güzelleştirmek adına Risk alacağım artık...
S4 minide knox var. Eger root yaparsan cihazin garanti disi kalacaktir. Sifirlamak mumkun degil bizim sayaclar gibi.

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Knox u sıfırlamanın çaresi de vardır elbet biz bilmiyoruzdur kesin diye umud ediyorum[emoji57]
Var ama cok zor. Box, jtag vs vs aletler lazim. Yani sadece telefon ve pc ile yapilabilecek islemler degil.

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Var ama cok zor. Box, jtag vs vs aletler lazim. Yani sadece telefon ve pc ile yapilabilecek islemler degil.
Bilseydim böyle olacağını garanti farkı ödemezdim telefona.
Hiç değil istediğim gibi kullanırdım[emoji83]
Yine de root dürtüyor beni

The Shadow

The Shadow

Üye
Bilseydim böyle olacağını garanti farkı ödemezdim telefona.
Hiç değil istediğim gibi kullanırdım[emoji83]
Yine de root dürtüyor beni
Yapma demiyoruz canim :D Sadece garantiye geri donus yok yani onu soyledim :ehe Ha bi de soyle bir durum var turkiyedeki bazi garanti servislerinin knoxtan haberi yok oyle cok gordum knox u 1 olupta garantiye veren. Ama riskli iste geri dondugunde download modu degismis olanlar da var odin gormuyomus diyo bazilari :) Riskli isler :D

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Yapma demiyoruz canim :D Sadece garantiye geri donus yok yani onu soyledim :ehe Ha bi de soyle bir durum var turkiyedeki bazi garanti servislerinin knoxtan haberi yok oyle cok gordum knox u 1 olupta garantiye veren. Ama riskli iste geri dondugunde download modu degismis olanlar da var odin gormuyomus diyo bazilari :) Riskli isler :D
Garantilik durumu olursa biz de rica ederiz, [emoji48]
Ayrıca bahsettiğin şeyin farkındayım. Bi önceki sayfalarda da demiştim başarı servisi benim yaktığım anakarti değiştirdi hem de custom rom atarken :)

Knox sıfırlamaktan bahsediliyor galiba

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness ve The Shadow
qradyant

qradyant

Üye
Acemiliğime bagislayacaginiz bir soru sorabilir miyim

The Shadow

The Shadow

Üye
Garantilik durumu olursa biz de rica ederiz, [emoji48]
Ayrıca bahsettiğin şeyin farkındayım. Bi önceki sayfalarda da demiştim başarı servisi benim yaktığım anakarti değiştirdi hem de custom rom atarken :)

Knox sıfırlamaktan bahsediliyor galiba
Knox sifirlamaktan bahsetmiyor knoxsuz firmware yapimi anlatiliyor orda. Yani knox olmayanlar (knoxun verildigi kararlilik guncellemesini yapmamis olanlar) icin 4.4.2 yi knoxsuz yukleme yolu anlatiliyor. Sizde var zaten bunu yapmak gereksiz olur.

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Anladığım kadarıyla knox kitkatla geldi,
#biz jb ye dönsek
#orada sayaç sıfırlama yapsak
#sonra tekrar üst sürüme gecsek
....yine de gözükür mü?

Alemin akıllısı ben değilim ama nacizane fikir :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Knox sifirlamaktan bahsetmiyor knoxsuz firmware yapimi anlatiliyor orda. Yani knox olmayanlar (knoxun verildigi kararlilik guncellemesini yapmamis olanlar) icin 4.4.2 yi knoxsuz yukleme yolu anlatiliyor. Sizde var zaten bunu yapmak gereksiz olur.
evet bende knox yok. 4.4.2 yi yukleyince knox gelmiycek dimi

The Shadow

The Shadow

Üye
Anladığım kadarıyla knox kitkatla geldi,
#biz jb ye dönsek
#orada sayaç sıfırlama yapsak
#sonra tekrar üst sürüme gecsek
....yine de gözükür mü?

Alemin akıllısı ben değilim ama nacizane fikir :)
Knox varsa jb ye bootloadersiz firmware olmadan geri donemezsin. Yani knox varsa maalesef ki eski bootloader geri gelmiyor. Ayrica knox 4.2.2 de kararlilik guncellemesi olarak gelmis.
evet bende knox yok. 4.4.2 yi yukleyince knox gelmiycek dimi
Gelicek. Eger @qradyant in attigi linkteki islemlerle kurulum yaparsan o zaman gelmez.

by-pegasus

Üye
  • Beğen

Üst Alt