Gmail hesabini yazdin degil mi?telimi rootladim sonra format attim simdi play store hesabi acarken kullanici adi uygun deil diyo milyonlarcan denedim olmuyor yardim edermisiniz
tel: Gm discovery
Gmail hesabini yazdin degil mi?
Ozaman o hesabi baskasi almis olabilir.Farkli hesaplar denehayir yeni hesap icin olmuyor kullanici adi uygun deil diyo
Ozaman o hesabi baskasi almis olabilir.Farkli hesaplar dene
milyonlarca denedimGEREKSİZ ŞEYLER ? HOCAM BU FORUM YARDIMLAŞMA İÇİN YARDIMCI OLACAKSANIZ OLUN OLMAYACAKSANIZ LAF DA ETMEYİN İYİ FORUMLAR.Böyle gereksiz şeyler için başlık açmayın yahu
Bayağı gereksiz, isterseniz şifreyide biz yazalım.GEREKSİZ ŞEYLER ? HOCAM BU FORUM YARDIMLAŞMA İÇİN YARDIMCI OLACAKSANIZ OLUN OLMAYACAKSANIZ LAF DA ETMEYİN İYİ FORUMLAR.
GEREKSİZ ŞEYLER ? HOCAM BU FORUM YARDIMLAŞMA İÇİN YARDIMCI OLACAKSANIZ OLUN OLMAYACAKSANIZ LAF DA ETMEYİN İYİ FORUMLAR.
Farklı gmail yazmak ile olabilirSorun çözüldü ise, çözümü de aynı konu içinde paylaşırsan bir sonraki sorunda hemen çözüm sağlanır![]()

Biz arkadasa yazdık, hesap adını düzeltmek lazim diye.Farklı gmail yazmak ile olabilir![]()
sorun çözulmustur yorum atmayin daha bildirim geliyor
: DKullanici adiyla freedomun ne ilgisi var anlamadim.Freedom acik kalirsa baglanti yok yazar google playde.Ayrica birdahakine freedomun ayarlarina gelip stop yapabilirsinhayir farkli Gmail le deil tabikide
OYUNDA HİLE YAPABİLMEK İÇİN FREDOOM UYGULAMSİNİ İNDİRMİSTİM O UYGULAMA DA PLAY STORE GİRMEMİ ENGELLİYOR. SD CART İÇİNDE HOST DİYE BİR DOSYA OLUSUYOR ONU VE FREDOOM SİLERSENİZ HATA ÇÖZÜLMÜŞ OLUR
(ayni problemi yasayanlar için yazdim)
gene de tessekkur ederim
sorun çözulmustur yorum atmayin daha bildirim geliyor
: D