Ziraat bankkart hakkında bilgi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ziraat bankkart hakkında bilgi ?
Arkadaşlar, bana -'ye düşmeyen yani kredisi olmayan bir kart lazım. Yani alışveriş yapabileceğim, internette kullanabileceğim ama kredisi olmayan bir kart. Ziraat bankkart var ama bir türlü detaylı bilgi alamadım bu kartla ilgili. Kullanan vs. var mı acaba ? Diğer bankaların banka kartlarına baktım, sanırım onlarda para yatırılırken kesme oluyomuş. Bana bu şekilde kart önerebilecek veya ziraat bankkart hakkında bilgi verebilecek var mı ? Yaşım 16 bu arada.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
ziraatte eksiye inmeyi kapatabilirsin. ama ben o kartla nette alışveriş yapamıyorum. sasdece ziraat havalesi kabul eden sitelerde yapabilirsin sanırım

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
ziraatte eksiye inmeyi kapatabilirsin. ama ben o kartla nette alışveriş yapamıyorum. sasdece ziraat havalesi kabul eden sitelerde yapabilirsin sanırım

Peki bankada bi vadesiz hesabım olması gerekiyor mu ? Yani nüfus cüzdanımla gitsem kolayca alabilir miyim o kartı ? Ve yaş sınırlaması var mı ?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Peki bankada bi vadesiz hesabım olması gerekiyor mu ? Yani nüfus cüzdanımla gitsem kolayca alabilir miyim o kartı ? Ve yaş sınırlaması var mı ?
şimdi yanlış bilgi vermeyeyim. bende gençbaankkart var. burs başvurusu çıkınca verilmişti. sen almak istersen kendi başına 6 ayda bir ücret alırlar diye biliyom. 2 sene önce üniye kayıt olurken sorunca ziraatta öyle demişlerdi benim bildiğim kadarıyla ki yanlış olabilir bu. bankkartların çoğunda nette alışveriş çok zor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bankalardan normal hesap kartı açtırdığın zaman öğrenci değilsen 6 ayda bir senden para kesiyo öğrenci belgesi verirsen para kesmiyo. Bende iş bankasının kredi kartıda var ayrı bir banka kartıda var banka kartımla internetten alışverişte yapabiliyorum parada kesmiyo :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bankalardan normal hesap kartı açtırdığın zaman öğrenci değilsen 6 ayda bir senden para kesiyo öğrenci belgesi verirsen para kesmiyo. Bende iş bankasının kredi kartıda var ayrı bir banka kartıda var banka kartımla internetten alışverişte yapabiliyorum parada kesmiyo :)

Yani ben 16 yaşında birisi olarak ziraate bi miktar parayla ve nüfus cüzdanımla gidip bankakartımı alabilirim ? Acaba 6 ayda bir ne kadar para kesiyo ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yani ben 16 yaşında birisi olarak ziraate bi miktar parayla ve nüfus cüzdanımla gidip bankakartımı alabilirim ? Acaba 6 ayda bir ne kadar para kesiyo ?
ziraatı bilmiyorum kardeşimde iş bankası 30-50 arası bir şey kesiyodu sanırım ama öğrenci belgeni götürdüğün zaman kestiği parayı geri alıyodun. zaten 6 ay kesmiyo 6.ay kesiyo 30-50 arası. 16 yaşındaysan lisede okuyosun liseden al bi öğrenci belgesi işini kolaya getir

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yorumları okumadım kardeşim ama ben askerliğim sürecinde devlet Bize ziraat bank kart temin etti eksiye düşme durumu yok karta ne kadar para yatırırsan o parayı harcıyorsun sorun yaşamazsın ayrıca kart üzerinde maestro yazarsa internet üzerinden alışverişte kart tipi uyumsuz gibi sıkıntı oluyor belirtmek isterim :tebessüm:

Üst Alt