İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama mobil olarak film izleyebileceğim bir site var mı indirmek de olursa daha makbul geçer tabii..
Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)
öncelikle bu konuda ve İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 297 - MaxiCep konusun istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz sorunuza gelirsek full hd film izle var izliyebileceğin ultra hd var ama bunlarda indirme yok hatta link vereyim dur bu 3 sitede de izliyebilirsin

KutayErim

Üye
İyi forumlar...Beyler bende l 920 var şöyle bir problem var telefonla konuşurken karşıdaki sesi çok iyi duyuyorum fakat benim sesim karşıdaki kişiye gidiyor fakat net gitmiyor sorun kulaklık takınca çözuluyor ama neden böyle oldu telefon ? Ramazanda aldım.1 hafta önce oldu servise göndermek falan saçma geliyor nokia destek forumda bazıları servise goturmuş duzelmiş 1 ay sonra yine aynı olmuş.Mikrofonları iğne ile açtım sorun devam ediyor cyan daha yuklemedim yuklersem duzelirmi ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
try.nokia.com sitesinde Lumia model adından önceki Nokia isimlerinin kaldırıldığı söyleniyor.

dakamon

dakamon

Üye
HTC One W8 batarya performansı ile göz dolduruyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
harbiden çok iyi gözlerim doldu.

Invoke

Invoke

Üye
Ne yapmış ki ama hiç belli değil. :D

dakamon

dakamon

Üye
Tom Waren tiwitter da paylaştı arkadaşlar. Tom Waren gibi adamda telefonu en az bizim gibi kullanıyordur bence :)

...decode...

...decode...

Üye
O resimde son şarj süresi: 20 saat 33 dakika, kalan şarj süresi: 12 saat 17 dakika olarak gösteriliyor.

Invoke

Invoke

Üye
Onu anlıyoruz. 20 saat boyunca ne yaptığı belli degil. Demek istedim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bir resimde ben koyayım. Diğer resimdeki cihazın şarjı bitecek 8 gün sonrada benimki [emoji2]

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Android seni kandırmış :P

Windows Phone 9 ile gönderildi.
Biz Windows tarafında 20 - 30 saatler gibi rakamlara aldanırken adamlar çok ilerlemiş. Şimdi bekliyorum ki Windows da aynı şekilde ilerlesin eksiği kalmasın ki ilerde yine kullanayım :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Biz Windows tarafında 20 - 30 saatler gibi rakamlara aldanırken adamlar çok ilerlemiş. Şimdi bekliyorum ki Windows da aynı şekilde ilerlesin eksiği kalmasın ki ilerde yine kullanayım :)

Ordaki gösterilen değerler aldatmacaki.
Ben hiç itibar etmem.
Gerçi oda bana yalan hiç söylemedi.full şardan sonra hep 12 saat dedi.tabi ben 6 saatte sömürüyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ordaki gösterilen değerler aldatmacaki.
Ben hiç itibar etmem.
Gerçi oda bana yalan hiç söylemedi.fu ll şardan sonra hep 12 saat dedi.tabi ben 6 saatte sömürüyorum

Aldatmaca olduğunu nereden tecrübe ettiniz?

YkPkY

YkPkY

Üye
Aldatmaca olduğunu nereden tecrübe ettiniz?

Çünkü aynı telin birinde 20 saat gösterirken diğerinde 12 saat.pilin yıpranma süresini hesaplayamaz.
Kullandığın uygulamaya göre değer biçiyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çünkü aynı telin birinde 20 saat gösterirken diğerinde 12 saat.pilin yıpranma süresini hesaplayamaz.
Kullandığın uygulamaya göre değer biçiyor

aynı telin birinde derken telefonlar aynı değil o Windows bir cihaz benimki Android. Sizin mesajı okuduktan sonra aldatmaca olduğunu bahsettiğiniz mesajı düşünüyorum da bu Japonlar birşey den anlamıyor ne cahil adamlar :(

YkPkY

YkPkY

Üye
aynı telin birinde derken telefonlar aynı değil o Windows bir cihaz benimki Android. Sizin mesajı okuduktan sonra aldatmaca olduğunu bahsettiğiniz mesajı düşünüyorum da bu Japonlar birşey den anlamıyor ne cahil adamlar :(

Japonlar değil,çin.
Ben her iki aynı cihazdan bahsetmiştim.
Ama senin cihaz standby süresini göstermiş.yani fabrika çıkışı verilen ortalama değerler.
Benim aldığım günden beri 12 saatin üstüne çıkmadı atmasyon değeri.2 yıl olacak neredeyse

YkPkY

YkPkY

Üye
Yazılımsal değerler.her daim pilin kalan amper değerini ölçmüyorki.
Kullanılan uygulama sürelerine göre bi kombinasyon yapıyor.
Extra bi donanın özelliği değil yani

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yazılımsal değerler.her daim pilin kalan amper değerini ölçmüyorki.
Kullanılan uygulama sürelerine göre bi kombinasyon yapıyor.
Extra bi donanın özelliği değil yani

Japon değil Çin diyorsunuz da bu telefonu yapan tasarlayan kodlayan ve aklınıza ne gelirse Japon firması Sony e aittir işçilik Çin olabilir onun bir önemi yok. Sizin bu anlattıklarınızı bu cihazı yapanlar hiç düşünmemişmidir acaba? Diyelim ki veriler fabrika çıkış ayarlarına göre ( ki öyle değil sürekli değişkenlik gösteriyor) 8 gün olmasın 6 gün olsun. Çokmu kötü? daha dün akşam soyunma odasında üstümü giyinirken telefona baktım %4 kalmış şarj, aldım stamina moda giyinip işten çıktım eve vardım 45 dakika sonra çıkardım cebimden şarja takmak için hala %4 dü ve ayarlarında 10 saat içinde biteceği yazıyordu %4 ün. Benim için bu yeterli bir teknolojidir. Sonuçta 1520 kullanırken de 3400 mAh bataryam vardı, ve bu kadar memnun değildim. Z2 kullanırsanız bir gün benim gibi, Stamina modu tecrübe edip beğenmezseniz, eyvallah. Ben verdiğim örnekteki gibi olayları ara ara yaşıyor tecrübe ediyorum ve buna göre konuşuyorum. Hayırlı akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94

Üst Alt