İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne yalan söyleyeyim değiştirmeyi bir kaç kez düşünmüş olsamda, gönlümü buna razı edemedim. Şuan beklemedeyim. :no:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve beats
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne yalan söyleyeyim değiştirmeyi bir kaç kez düşünmüş olsamda, gönlümü buna razı edemedim. Şuan beklemedeyim. :no:
Bende aynı durumdayım,ama benim durumum müsait olsaydı eğer gönlümü z2 veya note3 e razı edebilirdim eminim:)

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Vallaha eski symbian moderatörü olarak hiiç takıntılı değilim.
Wp veya Nokia savunucusuda değilim.isyan ettiğim yanlarıda oluyor.
Ama bu güne kadar kim 4+4 lük elindeki cihazlardan memnun kalmış?

İşte sorunun ana başlığını kendi ağzınla söyledin.isteyen istediğini yapıyor.Sorun burada başlıyor.

Bu arada burada bayağı takılırken bianda çamurlaşmanada şaştım.

Şu elimdeki 50 kere yere düştü 1,5 yılda,halen görsen sıfır dersin.ben sadece nokiada buna,
windowsta da güvenirliğine bakarım.

Windows Phone 9 ile gönderildi.
Hala burada takıldığım doğrudur Lumia 630 da var kullandığım çamur kısmına gelince, Uzay mekiğide olsa Android ise gözümde bitmiştir diyerek fanlık içeren bir mesaj yazdıktan sonra tepki elbette gelecek. Benim tarafsız olduğumu fan olmadığımı herkes bilir BlackBerry dışında her firmanın cihazını alıp kullanıyorum. Symbian falan konuyla hiç bir alakası yok o kısma girmeyeceğim saten. Sizede tavsiyem iyi ye iyi kötüye kötü diyenilmeniz dir Sizin kullandığınız sistemi ben 1020 si ile 1520 si ile kullandım neyin olup neyin olmadığını en az sizin kadar biliyorum ki 1520 yi satıp pes ettim sonunda. İyi forumlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
İlk kez böyle Lumia haberiyle karşılaşıyorum, Brezilyalı bir kullanıcı gece boyu şarjda bıraktığı Lumia 920 cihazının sabah microUSB bağlantı noktasının eridiğini görmüş. Fakat herhangi tehlikeli bir olay yaşanmamış, cihazın şarja takıldığında şarj olduğunu da belirtmiş. Garantisinin bittiğini söyleyen kullanıcı böyle durumlar için ne yapacağız diye sormuş...

Şarj olurken cihaz ve adaptörün bağlantı noktalarının sıcaklığının arttığını biliyoruz bazen bataryanın da, hatta aşırı seviyelere çıktığı da oluyor. Cihazın microUSB kısmı muhtemelen o sıcaklık sürecinde erimiş, tehlike yaratmamış olması sevindirici.

Ayrıca bunca zaman eğlenerek kullandığını, Windows Phone geliştiricisi olduğunu ve Nokia Müşteri Hizmetlerinin ilgilenmediğini belirtmiş, ücretsiz garanti süresinin bitmiş olmasından dolayı.

Fotoğrafları:

Bunun nasıl olduğunu mesleğim icabı tecrübeme dayanarak söylüyorum.
Devamlı süregelen tak çıkarlardan dolayı,bazen kullandığımız yan sanayi usb girişlerinin kalıplarının bozuk olmasından kaynaklanıp temas eden pinlerin şeklinin bozulmasından kaynaklanıyor.
Orjinal girişide taksan yarım temas halinde ark yaparak ısınıyor,tabi bu arada şarzda eder.
Az değil 1amper buna yatkın güç olarak.
Basit bir örnek vereyim;
Çoğumuzun evinde olmuştur.anneleremizin kulladığı çamaşır makinelerinin pirizinde veya bizim kullandığımız yüksek wattlı cihazlarda.kalitesiz pirizlerde tak çıkarlardan dolayı yada kalın fiş durumlarından sonra pirizin içindeki iletken yataklar genişliyor.
Sonra ince fişli bi cihaz taktığınızda çatır çutur eder ark yapar,bunu hepiniz görmüşünüzdür. ark esnasında iletkenlik vardır elektriğin atlama özelliğinden dolayı,cihaz çalışır ama ısınır ve en zayıf yer yanmaya yada erimeye başlar.
O yüzden dandik yan sanayi aletler kullanmamaya dikkat edin arkadaşlar.
İsterse Japon malı olsun,nihayetinde kul yapısı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, beats ve Rock Ve Roll
beats

beats

Üye
Bunun nasıl olduğunu mesleğim icabı tecrübeme dayanarak söylüyorum.
Devamlı süregelen tak çıkarlardan dolayı,bazen kullandığımız yan sanayi usb girişlerinin kalıplarının bozuk olmasından kaynaklanıp temas eden pinlerin şeklinin bozulmasından kaynaklanıyor.
Orjinal girişide taksan yarım temas halinde ark yaparak ısınıyor,tabi bu arada şarzda eder.
Az değil 1amper buna yatkın güç olarak.
Basit bir örnek vereyim;
Çoğumuzun evinde olmuştur.anneleremizin kulladığı çamaşır makinelerinin pirizinde veya bizim kullandığımız yüksek wattlı cihazlarda.kalitesiz pirizlerde tak çıkarlardan dolayı yada kalın fiş durumlarından sonra pirizin içindeki iletken yataklar genişliyor.
Sonra ince fişli bi cihaz taktığınızda çatır çutur eder ark yapar,bunu hepiniz görmüşünüzdür. ark esnasında iletkenlik vardır elektriğin atlama özelliğinden dolayı,cihaz çalışır ama ısınır ve en zayıf yer yanmaya yada erimeye başlar.
O yüzden dandik yan sanayi aletler kullanmamaya dikkat edin arkadaşlar.
İsterse Japon malı olsun,nihayetinde kul yapısı.

Uzak değilim konuya abi; elektrik, elektronik, mekatronik bizim işimiz...:spr :) Ama vatandaş sadece şarj aleti ve cihaz üzerinde durmuş o yüzden fiş-priz olayını yazdığın gibi olmuş ya da olabilecekleri tahmin ederek belirleyebiliriz o kısma girmemiş çünkü ve geliştirici olduğunu eklemiş muhtemelen geliştirici sürümünü de kullanıyordur onun da etkisini göz ardı edemeyiz.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
Hala burada takıldığım doğrudur Lumia 630 da var kullandığım çamur kısmına gelince, uzay mekiğide olsa Android ise gözümde bitmiştir diyerek fanlık içeren bir mesaj yazdıktan sonra tepki elbette gelecek. Benim tarafsız olduğumu fan olmadığımı herkes bilir BlackBerry dışında her firmanın cihazını alıp kullanıyorum. Symbian falan konuyla hiç bir alakası yok o kısma girmeyeceğim saten. Sizede tavsiyem iyi ye iyi kötüye kötü diyenilmeniz dir Sizin kullandığınız sistemi ben 1020 si ile 1520 si ile kullandım neyin olup neyin olmadığını en az sizin kadar biliyorum ki 1520 yi satıp pes ettim sonunda. İyi forumlar.

Ewet halen ısrarcıyım.cihaz mekikde olsa yazılım o güveni vermiyorsa bitmiştir.
Piyasa olmuş,isteyen istediği gibi oynamış, laçkalaşmış sıfır güvenilir bi yazılım.hergün takip ediyorum hergün androidde bi virüs.
Yok onun kart bilgileri gitmiş yok onun cihazı imeiden klonlanmış,banka hesaplarını uçurmular,gözleniyormuş falan filan.
Tabletimle eşimin teli android.biri lenovo,diğeri huawei.pişmanım ve satıyorum tableti ipad alacağım.
Msde aynı duruma düşsün gider ilk telefonum Ericsson 388imi kullanırım daha iyi.
Yes / No

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ewet halen ısrarcıyım.cihaz mekikde olsa yazılım o güveni vermiyorsa bitmiştir.
Piyasa olmuş,isteyen istediği gibi oynamış, laçkalaşmış sıfır güvenilir bi yazılım.hergün takip ediyorum hergün androidde bi virüs.
Yok onun kart bilgileri gitmiş yok onun cihazı imeiden klonlanmış,banka hesaplarını uçurmular,gözleniyormuş falan filan.
Tabletimle eşimin teli android.biri lenovo,diğeri huawei.pişmanım ve satıyorum tableti ipad alacağım.
Msde aynı duruma düşsün gider ilk telefonum Ericsson 388imi kullanırım daha iyi.
Yes / No

Tövbe bismillah başına neler gelmiş böyle. Bu kadar zaman kullandım Android anlattıklarının hiç birini yaşamadım fakat güzel düşünmüşsün takdir ettim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sürekli net ve whats app 1.5 gün dehşet bişey o zaman
Başka hiç bir şey yoksa belki daha uzun sürer. Android, bayağı bir gerilerdeki sürümünde kasıyordu. O zamandan beri kaç defa baştan aşağı yenilendi değiştirildi fakat hala o sürümlerde yaşayanlar var maalesef :( Sistemi hiç bir şey yapılmasına müsade etmiyor ama amcam sokaklarda telefonum stabil diye sevinç çığlıkları atıyor.. Adama demezlermi arkadaşım telefonuna hiç bir şekilde müdahele edemiyorsun, değiştiremiyorsun sonra seviniyorsun nedir telefon stabil :) bir Senmi telefonu kullanıyon telefonmu seni? Bazı arkadaşların hayal dünyasından uyanması lazım ben geçte olsa uyandım sizede tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Google para vermiş beyler inanmayın. :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
YkPkY

YkPkY

Üye
Uzak değilim konuya abi; elektrik, elektronik, mekatronik bizim işimiz...:spr :) Ama vatandaş sadece şarj aleti ve cihaz üzerinde durmuş o yüzden fiş-priz olayını yazdığın gibi olmuş ya da olabilecekleri tahmin ederek belirleyebiliriz o kısma girmemiş çünkü ve geliştirici olduğunu eklemiş muhtemelen geliştirici sürümünü de kullanıyordur onun da etkisini göz ardı edemeyiz.

Vallaha standart yazılım ne kadar koyar bilmem ama,eğer yazılım içerisinde şarj kesme kodlarını fazla girdiyse karışmam yada cihazı defalarca düzgünce açıp kapatmadıysa.
Bende defalarca açtım,belki kapak üzerine bağlı usb yolunu hasarlayıp şaselemişte olabilir.

YkPkY

YkPkY

Üye
Tövbe bismillah başına neler gelmiş böyle. Bu kadar zaman kullandım Android anlattıklarının hiç birini yaşamadım fakat güzel düşünmüşsün takdir ettim.

İyi takip et o zaman.
geçen günde gmail hesaplarını kırdılar.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Başka hiç bir şey yoksa belki daha uzun sürer. Android, bayağı bir gerilerdeki sürümünde kasıyordu. O zamandan beri kaç defa baştan aşağı yenilendi değiştirildi fakat hala o sürümlerde yaşayanlar var maalesef :( sistemi hiç bir şey yapılmasına müsade etmiyor ama amcam sokaklarda telefonum stabil diye sevinç çığlıkları atıyor adama demezlermi arkadaşım telefonuna hiç bir şekilde müdahele edemiyorsun değiştiremiyorsun sonra seviniyorsun nedir telefon stabil :) bir Senmi telefonu kullanıyon telefonmu seni? Bazı arkadaşların hayal dünyasından uyanması lazım ben geçte olsa uyandım sizede tavsiye ederim.
Ben wp ye bağımlı biri değilim zaten her zaman nokia yı eleştiririm,yeni cihaz olarak da iPhone 6 düşünüyorum ama tabi sony de alırsam z3 alırım almışken,çünkü 3 yıl kesin kullanırım artık

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İyi takip et o zaman.geçen günde gmail hesaplarını kırdılar

Valla nasıl bir bağlantı kurdun Gmail ile bilmiyorum ama ailecek gülüyoruz :D Madem Gmail hack falan dedin İcloud hesapları da patlatıldı bazı ünlülerin. Hiç bir sistem hiç bir site kırılamaz değil. Şunu bildiğin halde yazacak hiç bir şeyin olmadığı için Gmailler patlatıldı demen saten durumu açıklıyor :(

Edit: Gmail hesabım telefonuma bağlıdır İd Şifre de versem kıramazlar sen bunlarla canını sıkma.
Ben wp ye bağımlı biri değilim zaten her zaman nokia yı eleştiririm,yeni cihaz olarak da iPhone 6 düşünüyorum ama tabi sony de alırsam z3 alırım almışken,çünkü 3 yıl kesin kullanırım artık
Hocam mesajın ilk cümlesi sizeydi sadece :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Valla nasıl bir bağlantı kurdun Gmail ile bilmiyorum ama ailece gülüyoruz :D Madem Gmail hack falan dedin İcloud hesapları da patlatıldı bazı ünlülerin. Hiç bir sistem hiç bir site kırılamaz değil. Şunu bildiğin halde yazacak hiç bir şeyin olmadığı için Gmailler patlatıldı demen saten durumu açıklıyor :([DOUBLEPOST=1410050272,1410050208]
Edit: Gmail hesabım telefonuma bağlıdır İd Şifre de versem kıramazlar sen bunlarla canını sıkma.

Saat geç oldu,şuan sana tüm takiplerimi atmasını bilirdim.
Pcyi açmayla uğraşamam.
Ailecek iyi eğlenceler size.patlamış mısırda sipariş edin.
Benim verdiğim en sonuncu örnekti sadece.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Saat geç oldu,şuan sana tüm takiplerimi atmasını bilirdim.
Pcyi açmayla uğraşamam.
Ailecek iyi eğlenceler size.patlamış mısırda sipariş edin.
Benim verdiğim en sonuncu örnekti sadece.

Patlamış mısıra gerek kalmadı bazen patlayan tek şey mısır olmuyor :) Uyuyabilirseniz sizede iyi geceler :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Valla nasıl bir bağlantı kurdun Gmail ile bilmiyorum ama ailecek gülüyoruz :D Madem Gmail hack falan dedin İcloud hesapları da patlatıldı bazı ünlülerin. Hiç bir sistem hiç bir site kırılamaz değil. Şunu bildiğin halde yazacak hiç bir şeyin olmadığı için Gmailler patlatıldı demen saten durumu açıklıyor :(

Hocam mesajın ilk cümlesi sizeydi sadece :)
Hocam 1520 nin şarjı aynı yoğun kullanımda ne kadar gidiyordu ? bataryalar hemen hemen aynı olması lazım öyle hatırlıyorum

Üst Alt