Öneri Lg g2 nereden almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 nereden almalıyım
Arkadaşlar konu kirliği yapmak istemiyorum fakat benim sorum farklı öncelikle lg g2 almaya karar verdim yani telefon önerisi istemiyorum . 32 gb almak istiyorum fakat çok pahalı 1500 lira 16 gb ileride yetmeyebilir 1300 lira fakat anladığım kadarıyla bir çok kişi internetten alıyor ama satılanların hepsi paralel ithalat delta garantili ben en güvenlir olarak olarak burayı buldum 32 gb 1179 lira ve %100 olumlu puan almış sizce buradan alsam ileride sorun çıkar mı ? çünkü delta garanti buradan veya başka yerden alabilirmiyim pek tecrübem olmadığı için korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :D

turkishield

turkishield

Üye
ben her zaman distrübütör garantisini tercih ederim.başarı ve brighstar LG türkiye distrübütörleridir. bu iki garantiden alacağın ürünler LG türkiye garantilidir..Teknosa yada Turkcell bayiiler güvenilir yerler..sen bilirsin yine de :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Delta çok iyi bir servis. %100 olumlu oy almış satıcı. Kaçırma.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
işte kafam çok karışık gerçi türkiyede garanti servislerinin ne olduğu belli kişiden kişiye değişebiliyor ithalat ürünlerin bazıların imei sorunu çıkabiliyormuş sizce buradan gönül rahatlığı ile alabilir miyim ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Telefonu aldığınız zaman buradan İMEİ numarasını sorgulayabilirsiniz:

Zaten gittigidiyor'un sistemine göre cihazı aldığınız zamandan itibaren 1 hafta içinde iade edebilirsiniz.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
sizde g2 kullanıyorsunuz galiba nereden aldınız ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
gittigidiyor'dan.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
yani alsam sorun olmaz değil mi siz sorun yaşadınız mı ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
''404K serili'' yazmasına rağmen 403K serili G2 göndermişlerdi ama hiç kurcalamadım. Başka sorun yaşamadım. Zaten %100 olumlu oy almış. İçiniz rahat sipariş edebilirsiniz. İMEİ sorgulamasını mutlaka yapın. Sonra da ölü piksel testi yaparsınız.

0MG90

0MG90

Üye
Bizdeuygun a bak. Z1C alanların çoğu oradan aldı.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
evet aslında buradan da alabilirim ama bilmiyorum gitti gidiyor daha iyi olabilir

0MG90

0MG90

Üye
Bizdeuygun koşulsuz 1 hafta iade alıyor. Sana kalmış.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
gittigidiyor daha mantıklı olur.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
16 gb sorun çıkarıyormuş 32 al

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
neyse o zaman büyük olasılıkla gitti gidiyordan alacağım zaten ikiside 1 hafta iade hakkı veriyor bu arada 404 k serisi öncesi ve sonrasın bir sıkıntı var mı ? bu pari olayları her zaman mantıklı gelmiyor bana

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
hepsiburada tavsiyem

ks53ks

ks53ks

Üye
Migrosdan 1200e aldık 32gb

• Beğen
Tepkiler: cortex47
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
hayırlı olsun kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ks53ks
ks53ks

ks53ks

Üye
1Aya yakın oldu usta şarj bitmiyor bunu söylemeliyim hakkını vermiş knock knock özelliğide fena