General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
bencede custom romun nasıl yüklendiğini anlatmak ve linkini atmak gerek becerebilirsen burda anlat
shadow kardeşim burda permission derken ne demek istedğini açıklayarak bizi aydınlatabilirmisin ?
Xda yi arastir derim genel bi konu.
imamhatiplerde bu tableti veriyorlarmis duyduğuma göre, bende imamhatipe geceyim bari bu sene :D
Yoo anadolu liselerinde de veriyolar :D@BATTALGAZA al sana romun kurulumu :D
Kod:
adb devices

adb shell

su

mount -o rw,remount /system

dd if=/sdcard/etab4customv1.img of=/dev/block/mmcblk0p9

Son düzenleme:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Xda yi arastir derin ve genel bi konu.

Yoo anadolu liselerinde de veriyolar :D@BATTALGAZA al sana romun kurulumu :D
Kod:
adb devices

adb shell

su

mount -o rw,remount /system

dd if=/sdcard/etab4customv1.img of=/dev/block/mmcblk0p9
/dev/block/mmcblk0p9 sakat bölüm :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
mahmutpekkara

mahmutpekkara

Üye
bencede custom romun nasıl yüklendiğini anlatmak ve linkini atmak gerek becerebilirsen burda anlat
shadow kardeşim burda permission derken ne demek istedğini açıklayarak bizi aydınlatabilirmisin ?
Öncelikle permission izin demek ve system app larının izinlerini root explorer gibi programlarla yapıyoruz,yoksa çalışmazlar, bu bir.

İkincisi shadow ,sana çok teşekür ederim bende bir komut eksikti, onu verdin.

BATTALGAZA bir link koyabilirsem yaparım herhalde... (bir 2 güne çıkar) :Dabi bir soru:

mobagenie virüslü mü değil mi???

LAAAAAAAAAN:ds:fWQWED

The Shadow

The Shadow

Üye
Öncelikle permission izin demek ve system app larının izinlerini root explorer gibi programlarla yapıyoruz,yoksa çalışmazlar, bu bir.

İkincisi shadow ,sana çok teşekür ederim bende bir komut eksikti, onu verdin.

BATTALGAZA bir link koyabilirsem yaparım herhalde... (bir 2 güne çıkar) :Dabi bir soru:

mobagenie virüslü mü değil mi???

LAAAAAAAAAN:ds:fWQWED
:rica: Mobogenie virüslü değil sadece kendilerini zorla yüklettiriyor adamlar o kadar :ehe

• Beğen
Tepkiler: mahmutpekkara

mekqan3858

Üye
hocam rootu attım belli bi sure kullandım aklıma bişey geldi
system/app ye framarootu yükledim sonra oyun felan oynadım şarjı bitti kapandı şarja takıp açıtığımda kilit ekranı gelmedi siyah ekran geldi format attım framaroot yüklü bişekilde açıldı.

Buraya kadar onemli bi sorun yok!!!

sonra pcden oyun yükleyim dedim pcye bağladım pc gormuyor (mdm polysevirce felan kaldırmıştım onceden) bi root atayım dedim framarootu açtım frama root hata veriyor ayarlardan uygulamara girdiğim anda ayarlar hata veriyor

yardım!!!!!!!!!

mahmutpekkara

mahmutpekkara

Üye
hocam rootu attım belli bi sure kullandım aklıma bişey geldi
system/app ye framarootu yükledim sonra oyun felan oynadım şarjı bitti kapandı şarja takıp açıtığımda kilit ekranı gelmedi siyah ekran geldi format attım framaroot yüklü bişekilde açıldı.

Buraya kadar onemli bi sorun yok!!!

sonra pcden oyun yükleyim dedim pcye bağladım pc gormuyor (mdm polysevirce felan kaldırmıştım onceden) bi root atayım dedim framarootu açtım frama root hata veriyor ayarlardan uygulamara girdiğim anda ayarlar hata veriyor

yardım!!!!!!!!!

Google play dan usb debug uygulamasını indir yada tableti çalışan birinin ayarlar.apk sini al ve system/app root explorer ile

permissions ları ayarlayarak kur(3 çarpı 3 kutu olucak L harfinin üstten simetrisi şeklinde ve hiç tam sağdaki kutulara tik

koyma)usb debug hata ayıklama için işe yarayacak mekqan3858Evet gençler, dosya hazır! Buyrun link: ---- ----

MEB e çaktırmayın ha,kurtaramayız sonra...

(romu kendime yüklemeden başkaları yükleyecek) :D

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Google play dan usb debug uygulamasını indir yada tableti çalışan birinin ayarlar.apk sini al ve system/app root explorer ile

permissions ları ayarlayarak kur(3 çarpı 3 kutu olucak L harfinin üstten simetrisi şeklinde ve hiç tam sağdaki kutulara tik

koyma)usb debug hata ayıklama için işe yarayacak mekqan3858Evet gençler, dosya hazır! Buyrun link: ---- ----

MEB e çaktırmayın ha,kurtaramayız sonra...

(romu kendime yüklemeden başkaları yükleyecek) :D
Ne bu stock rom falan mi ? :D

Anil-D

Anil-D

Üye
romda cikarmislar vay ehe kurim

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
kardesim alsin kurucam bu sene