versino2
Üye
Siz de açıkken mi ses kısma ve kilit tuşuna bastınızBenim pil tasarrufu da geçenlerde uygulamaların kullanım oranlarını göstermiyordu,soft reset attım sorun çözüldü.
Siz de açıkken mi ses kısma ve kilit tuşuna bastınızBenim pil tasarrufu da geçenlerde uygulamaların kullanım oranlarını göstermiyordu,soft reset attım sorun çözüldü.
EvetSiz de açıkken mi ses kısma ve kilit tuşuna bastınız
Bu sorunu beta da hiç yaşamadım ne olduysa bu çıyan yüzünden olduGeri bildirim yapın arkadaşlar.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sizin de mi tasarruf bozuldu yoksa saatimi yanlış gösteriyor sadeceBenimde bozuldu. Ayrıca 8 saat olmuş şarjdan alalı 1 saat oldu diyor. Üstelik 8 saattir tekrar hiç bir yere bağlamadım telefonu.
Valla ne yaptıysam düzelmedi.Telefonda mı sorun var anlamadım ya neyse Denim gelecek diyede bida yedekle kopyala uğraşmak istemiyorum bidaha.İnşallah kendi kendine bozulduğu gibi düzelir
Sizin de mi tasarruf bozuldu yoksa saatimi yanlış gösteriyor sadece
Bende de göstermiyor göz atma ekranında pil tasarrufu simgesi, kaç kez soft reset attım düzelmedi.İnşallah gelir bir an önce çunku çok sinir bozucu bi durum
Ben sabredicem belki kendi kendine düzelir.Bende en az 10 kere soft reset atmışımdır.Artık Denim guncellemesini bekleyeceğim.Onuda telefondan yuklerim baktım olmuyor Pc ye bağlayıp Nsu ile yuklerimŞimdide son şarj zamanı bozuldu :/ 1 saatten az diyor halbuki kaç saat olduBende de göstermiyor göz atma ekranında pil tasarrufu simgesi, kaç kez soft reset attım düzelmedi.
Pil tasarrufunda anormal değerler gösteriyor mu kullanmadığınız programlara dair? Bende de olmuştu ama birkaç gün sonra kendiliğinden düzelmişti.Ben sabredicem belki kendi kendine düzelir.Bende en az 10 kere soft reset atmışımdır.Artık Denim guncellemesini bekleyeceğim.Onuda telefondan yuklerim baktım olmuyor Pc ye bağlayıp Nsu ile yuklerimŞimdide son şarj zamanı bozuldu :/ 1 saatten az diyor halbuki kaç saat oldu
Telefonu pc'den şarj ediyor musunuz ? Bende genelde zamanlayıcı pc den şarj ettiğimde sapıtıyorBen sabredicem belki kendi kendine düzelir.Bende en az 10 kere soft reset atmışımdır.Artık Denim guncellemesini bekleyeceğim.Onuda telefondan yuklerim baktım olmuyor Pc ye bağlayıp Nsu ile yuklerimŞimdide son şarj zamanı bozuldu :/ 1 saatten az diyor halbuki kaç saat oldu

kafam karıştı galiba ama ben ciddi öyle biliyordum demekki ses açma tuşu bir şey yapmıyor ben böyle yaptığımda çünkü soft reset atıyorduOkudum kardeşim soft resete 3 tuş demişsin ben orda açma kapama derken güç tuşunu kastetmiştimKısacası soft reset telefon açıkken ses kısma ve güç tuşuna basılı tutularak atılır
Anırnal derken internet explorer hepsinden fazla kullanmış hemde baya fazlaPil tasarrufunda anormal değerler gösteriyor mu kullanmadığınız programlara dair? Bende de olmuştu ama birkaç gün sonra kendiliğinden düzelmişti.
Bi kaç gundur hiç bağlamıyorum pc ye ve şuan soft resetlerden sonra saatte kafayı yedi hep 1 saatten az diyorTelefonu pc'den şarj ediyor musunuz ? Bende genelde zamanlayıcı pc den şarj ettiğimde sapıtıyor![]()
soft reset uygulamaları silmesin?
Siz de açıkken mi ses kısma ve kilit tuşuna bastınız