Aleykumselam hepinize
SHS Üye kavr' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Naber 0MG90' Alıntı: Aleykumselam hepinize Genişletmek için tıkla ... Napıp durun
kavr' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Naber 0MG90' Alıntı: Aleykumselam hepinize Genişletmek için tıkla ... Napıp durun
007wolverine Üye Jan' Alıntı: Kavr senin mesajı beğenince soruyo bidaha, mesajı beğen ? Diye hayırdır Genişletmek için tıkla ...
Jan' Alıntı: Kavr senin mesajı beğenince soruyo bidaha, mesajı beğen ? Diye hayırdır Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe Üye Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana.
Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana.
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
007wolverine Üye Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Telefona OTG ile G3 ROM'u attım. Telefonsuz geçirdiğim 3 gün zehir oldu bana. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
SHS Üye Jan' Alıntı: Ferhat memnun oldum metin Genişletmek için tıkla ... Bende kavr' Alıntı: yatıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... Alıntılar karıştı bende yatıyorum
Jan' Alıntı: Ferhat memnun oldum metin Genişletmek için tıkla ... Bende kavr' Alıntı: yatıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... Alıntılar karıştı bende yatıyorum
007wolverine Üye SHS' Alıntı: Bende Alıntılar karıştı bende yatıyorum Genişletmek için tıkla ... ne karışması