06:00 a daha çok var :D kaçmayın yauw :P
SHS Üye Jan' Alıntı: Hakketten he düşünsenize telefonlar çalışmıyor dünyanın düzeni bozulur dimi Genişletmek için tıkla ... Eskiden yoktu telefon kavr' Alıntı: ne karışması Genişletmek için tıkla ... Yukardaydı frknkrc44' Alıntı: Selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Jan' Alıntı: Hakketten he düşünsenize telefonlar çalışmıyor dünyanın düzeni bozulur dimi Genişletmek için tıkla ... Eskiden yoktu telefon kavr' Alıntı: ne karışması Genişletmek için tıkla ... Yukardaydı frknkrc44' Alıntı: Selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
KingDroid Üye Jan' Alıntı: Valla iyi gidiyor sende ne var ne yok arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Dunku duruma gore iyiyim biraz
Jan' Alıntı: Valla iyi gidiyor sende ne var ne yok arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Dunku duruma gore iyiyim biraz
SHS Üye Jan' Alıntı: Valla iyi gidiyor sende ne var ne yok arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Alıntı yapman lazım Ferhat
Jan' Alıntı: Valla iyi gidiyor sende ne var ne yok arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Alıntı yapman lazım Ferhat
KingDroid Üye SHS' Alıntı: İyi gdiyo senin Genişletmek için tıkla ... Bugun iyiyim ama yarini bilemem
0MG90 Üye SHS' Alıntı: Naber Napıp durun Genişletmek için tıkla ... iyilik, dersanede koşturup duruyorum, sen?
KingDroid Üye İhtiyar007' Alıntı: Tekrar geldim Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Beni gormeye mi geldin
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Bugun iyiyim ama yarini bilemem Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin kardeşim, hep iyi olun 0MG90' Alıntı: iyilik, dersanede koşturup duruyorum, sen? Genişletmek için tıkla ... Benimde son boş günler sonrası okul+dershane
frknkrc44' Alıntı: Bugun iyiyim ama yarini bilemem Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin kardeşim, hep iyi olun 0MG90' Alıntı: iyilik, dersanede koşturup duruyorum, sen? Genişletmek için tıkla ... Benimde son boş günler sonrası okul+dershane
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Allah daim etsin kardeşim, hep iyi olun Genişletmek için tıkla ... Amin amin
KingDroid Üye Dersaneye gitmektense dersinizi okulda iyi dinleseniz daha basarili olursunuz ve bosuna cebinizden para cikmamis olur
Dersaneye gitmektense dersinizi okulda iyi dinleseniz daha basarili olursunuz ve bosuna cebinizden para cikmamis olur