******* mıArkadaşlar Forumda bug var mesala (Cr acked) parantez içindeki İngilizce kelimeyi ayrı degil de birleşik yazsak tam diye gösteriyor.
c d farkı ne? 15d de lastseeni saklayamıyorum donate diyorTesekkur eden herkese![]()
WhatsApp Plus 6.15D
Sürümüne güncellenmiştir.
Enjoy the "WhatssApp+ Plus"
onun için plus donation yapman lazımc d farkı ne? 15d de lastseeni saklayamıyorum donate diyor
C surumunde de gerekiyor mu?onun için plus donation yapman lazım
c sürümünde gerekmiyor ama c sürümünde oluyormu pek emin değilim.d sürümdede hataların giderilmesi o olması gerek birazdan plus dpnationla ilgili bir konu paylaşacağım.C surumunde de gerekiyor mu?
Zahmet olmazsa 15c paylasir misin?c sürümünde gerekmiyor ama c sürümünde oluyormu pek emin değilim.d sürümdede hataların giderilmesi o olması gerek birazdan plus dpnationla ilgili bir konu paylaşacağım.
krdeşim 15c yok güncellemeyi ben yapmıyorum whatsapp inc yapıor onlar ne çıkarttıysa oZahmet olmazsa 15c paylasir misin?

krdeşim 15c yok güncellemeyi ben yapmıyorum whatsapp inc yapıor onlar ne çıkarttıysa o![]()
Sonucta onu ben degil sen buldunAdımı yazmisinve
![]()

C=***** D=donation demek yani d de bazi ozellikler kisitli kisiti kaldirmak icin plus donation programini alman lazimC,d diye 2 gunde bir guncelleme yapiyorlar ne fark var hic anlamadim bilen lutfen aydinlatsin.