Nextman
Emekli Yönetici
Rica ederim kardeşimTeşekkür ettim abi.![]()

Rica ederim kardeşimTeşekkür ettim abi.![]()

Düzenlenmiş launcher kardeşim.Bir launcher dan daha fazlasıaz reklam yapalım dimi
![]()

Beğenmene sevindiimGuzel uyg. Beğendim açıkçası bu kadar iyi olacağını beklemiyordum bir sürü ayarı var kilit ekranida var biraz kurcaliyim![]()
güle güle kullan kurcuklayıp bozma ha 
Valla beğendim ama ücretli temaları hoşuma gitti nasil elde edeceğizBeğenmene sevindiimgüle güle kullan kurcuklayıp bozma ha
![]()

Kim bilir belki vardır bendeValla beğendim ama ücretli temaları hoşuma gitti nasil elde edeceğiz![]()
pack olarak 
Varmı?Kim bilir belki vardır bendepack olarak
![]()

Var kardeşim bir kısmı var paylaşıcam takipte kal belki bu gece paylaşırım yüklemeye bağlıVarmı?![]()

BekliyorumVar kardeşim bir kısmı var paylaşıcam takipte kal belki bu gece paylaşırım yüklemeye bağlı![]()

Bendekiler pack halinde kullanımıda basit zatenBekliyorum
Isimleride çince googledada aratamiyorum![]()
.Aramaya ihtiyaç duymazsın 
Rica ederim kardeşim dene bakalımTeşekkür ederim abi bi deniyim sahalara döndüm sayılır

direk apksını kuruyız galibabunu nasıl kuruyoruz cwmden mi yüklüyoruz
Bu nromal Apk dosyası aslında rom içinde veriliyordu çok meşhurdur miui romlarbunu nasıl kuruyoruz cwmden mi yüklüyoruz

Ne kadar ram somuruyo ondan haberdar edin bizi![]()
Evetdirek apksını kuruyız galiba

Rica ederimTeşekkürler hocam.![]()
Next hocam bi bomba paylaşım yapacaktınız gözden mi kaçırdım ne paylaştınız acaba
evet görmediniz sanırım
MIUI Mega Theme Pack Sürekli Güncellenecek - MaxiCepLauncherNe bu, CM11 teması mı? Launcher mi?

Tercih meselesi ,yakında detaylı kendinize nasıl tema yaparsınız onu anlatıcamMiui romdaki kadar güzel durmuyor

Kapatılabiliyor ayarlardanAh bide sms uygulamasina giriş yapınca kontor gitmese![]()