kim haytında kaçkere aldatıldı veya aldattı???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
kim haytında kaçkere aldatıldı veya aldattı???
hayatınız da kac kez aldattınız veya aldatıldınız???özellikler baylara soruyorum:sopa:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bayanlara sormussun ama ufak bi cewap wereyim
aldatan yada aldatılan olmasa bile aldanan wardır

kurt bey

kurt bey

Üye
gereksiz mesajlar bölümnde olmalıydı die düşünüyorum. Ayrıca ne aldaatım nede aldatıldım sorun yok yani. :)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
eewt haklısın gereksızler bolumunde olmalıydı sonradan dank etti kusurabakmayın.

CooL'n'Quiet

Üye
birine gercekten kendini kaptırırsan,ipleri verirsen aldatmıs olursun halbuki bırak umursamaz tavrının hastası olsun hem aldattığında vicdan yapmamıs olursun ben baya bi aldatmısımdır he farkettiim bi aldatılma olayım yok ama zaten aldattığım sallamadığım insanlardı onlarda beni aldatmıssa pekte umrumda değil hani xD

iremm

iremm

Üye
hiç aldatmadım hatta hiç tahamul edemeyeceğim sey aldatma benide kimsenin aldattığını sanmıyorum hele bi aldatsın :pokey: :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
aldattım :utan 2006 yazında iki kızla çıktım arkadaşım saolsun yakalattı anam neydi o günler :D:D kafayı sıyırmıştım...:aman2:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
hiç aldatmadım ve aldatılmadım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Asla aldatmadım.Bana yakışmaz...seven insan aldatmaz..

POWER

POWER

Üye
şimdi iki ye ayırayım 22 kızla çıktım walla onları çok aldattım ama 23. şahsiyet gönlümü fethetti bende onun gönlünü onu hiç aldatmadım o da öle ama önceki 22 ilişkimde aldatılmışsam çok ta önemli değil çok takmadığım için bilmiyom yani :)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
şimdi iki ye ayırayım 22 kızla çıktım walla onları çok aldattım ama 23. şahsiyet gönlümü fethetti bende onun gönlünü onu hiç aldatmadım o da öle ama önceki 22 ilişkimde aldatılmışsam çok ta önemli değil çok takmadığım için bilmiyom yani :)

ortalama her yıl 1.1 kızla çıkmışsın az çımışsın valla bir erkek olarak :P::ehe

Nazy

Nazy

Üye
bir kız hariç herkezi aldattım...
Aldatmadım diyen yalan söyler

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
hayatıma giren insanlar arasında sadece 1 tanesini aldattım ama kendisine söyledim çünkü vicdanım el vermedi bırakıcağını biliyordum yapmadı şimdi sorsalar yaparmısın tekrar diye hayatta ders alanlardanım işim olmaz öyle basitliklerle onlar gençlik döneminde yaşanmasını istemediğim bir şeydi ne yazık ki oldu :(

Nazy

Nazy

Üye
seven insan aldatmaz..
işte sorun orda her önüne geleni sevmiyosun
Şimdi Diyeceksinizki Madem sevmiyosu neden çıkıyon
Eee ama güzel cazibeli olunca insan şeytana uyuveriyor

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
19 kızla çıktım. 18. kız arkadaşım benim için başkaylı en uzun süreniydi. Ona kesinlikle böyle bir şey yapmadım ama çok yalan söyledim orası ayrı konu.

Çok kızı aldattım, 1 kere de aldatıldım. 9 ayın sonucunda büyük darbe olmuştu. Ama şu da var aldattığım kızlar zaten max. 1 ay süren ilişkilerde olmuştu. :)

elmyra

Üye
Her insan hayatında az yada cok birilerini aldatmıştır.Aldatmak sadece baskasıyla cıkmakla olmaz bakmaklada olur yada düşünmeklede olur.

Aldatılmak insana agır gelsede en agırı tanıdığın bir insanla ikiside gözlerinize baka baka aldatıyorsa en cok o koyuyor insana .ben yaşadım böyle bişeyi ama intikamımda agır oldu.

Erkek arkadasım beni spor yaptığımız salondan arkadasımız olan biriyle aldatmıştı onu terketmedim ama bende yaptığını anlaması için en agırıyla cevap verdim ona bende onu abisiyle aldattım tabi bitti sonra (pişmanmıyımm tabiki hayır :islik:islik:islik)

iremm

iremm

Üye
işte sorun orda her önüne geleni sevmiyosun
Şimdi Diyeceksinizki Madem sevmiyosu neden çıkıyon
Eee ama güzel cazibeli olunca insan şeytana uyuveriyor
:ehe
aldatmadım dien yalan söyler demişsin bi önceki yazında hiçde bile seytana uymayan uymuyor işte :ehe

arzu sende abartmıssın baya bi abisiyle çıkarak :ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
eğer aşk-ı alem çerçevesinde sorulmuş soru ise hayır ama yok böyle diilse evet aldattım :)

c3r3n

c3r3n

Üye
aldattınız veya aldatıldınız bence bu kişinin karakteriyle ve egosuyla alakalı bı durum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt