Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar. Bende previev yuklu ama halen gelmedi güncelleme acaba previev devolopers uygulamasını kaldırsam gelirmiii

luckysleven

luckysleven

Üye
Bugun kararli surumde 2. gun ve hala kapanma olmadi acaba gdr1 kursammi yavas yavas klasorleme olmadan olmuyor : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
adamlar sözlerini tutuyorlar yaw. yaz ayı içerisinde tüm modellere gelecek dendi ahan da Ağustos bitmeden getirdiler helal olsun :islik sahi Eylül'e de daha 5 gün var, acele etmişler biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic, Sensation ve 1 kişi daha

kozmortr

Üye
Bu canlı karo tam olarak ne biraz bilgi verir misiniz nette bulamadım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Ya arkadaşlar cevap verin Lumia 620 için güncelleme geldi mi? Ben kontrol etmeme rağmen telefonunuz güncel diyor.

Yönetici notu: Mesaj düzenlenmiştir. Tamamı büyük harf ile mesaj yazmak bağırmak anlamına geldiğinden ötürü lütfen mesajlarınızı buna dikkat ederek giriniz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu canlı karo tam olarak ne biraz bilgi verir misiniz nette bulamadım

ana ekrana koyulan uygulamaya ait karonun canlı olarak bilgi akışını sağlaması. örn hava durumu uygulamasının canlı karosunda anlık hava durumunu gösterirken hop bi takla ile önümüzdeki 3-5 günün hava tahminini de gösteriyor. bu canlı karolar iki yüzlü yani anlayacağın :)

YA ARKADAŞLAR CEVAP VERİN 620 GELDİMİ GÜNCELLEME BEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ETTİM AMA HALEN GÜNCEL DİOO
güncellemeler 8.0 yüklü cihazlara geldi. eğer sizde preview sürüm yüklü ise henüz preview sürümlere cyan gelmedi onlara ayrı gelecek.

• Beğen
Tepkiler: kozmortr

kozmortr

Üye
Previewlere daha güncelleme gelmedi ha bende diyorum niye güncel diyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Preview için pusudayım

siyahsancak

siyahsancak

Üye
teşekkürler ozaman bekliyecegiz bendede pereviev yuklu ozaman şusuya geçtim

tugay563

Üye
Arkadaşlar telefonunu cyandan 8.0 a nasıl dondurebilirim nsu sunucularında cyan var olmuyor başka nasıl yapabilirim

luckysleven

luckysleven

Üye
Dayanamadim gdr1 pre yi kurdum kavustum klasorlemeye : ) bu arada muzik uygulamasi tekrar live olmus guzelde olmus : )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
enessrsy

enessrsy

Üye
Bu arada şarj konusunda oldukça olumlu gelişme var, burada şarjdan en çok şikayet edenlerden biriydim 8.1pre+gdr1 pre yüklü iken normalde bu saatlerde %20-%30'larda olması gerekiyordu şu an %70. Cyan ciddi şekilde iyileştirme sağladı.

(gdr1 yüklü şu an)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
YA ARKADAŞLAR CEVAP VERİN 620 GELDİMİ GÜNCELLEME BEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ETTİM AMA HALEN GÜNCEL DİOO
Güncellemeler tüm telefonlara geldi. Ancak OTA dan yani telefondan bulup yükleyemezsiniz. Telefonunuzda Pre.Developer yüklü olduğu için önce bilgisayarınıza Nokia Software Recovery Tools u kurun. Telefonunuzu bağlayın ve bulduğu yazılımı yükleyin. (Telefonunuza format atacağı için Yedeklemeyi ihmal etmeyin). Bu yüklenen Windowsphone 8.1'e Nokianın optimizasyon yaptığı Cyan isimli güncellemesidir. Yani 8.1 i içerir. Ancak GDR1 içermez. O, Microsoft'un 8.1 den sonra yayınladığı ön izleme ek güncellemesidir. Onu yüklemek için Cyandan sonra tekrar telefonunuzu Pre.Dev. yapıp telefondan güncelleme kontrolü yolunu izlemelisiniz. Böylece son olarak GDR1 in ön izleme sürümünü de kurmuş olursunuz. Dolayısıyla telefonunuz 8.1 içeren CYAN + henüz ön izleme olan GDR1 yüklü hale gelir.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
...decode...

...decode...

Üye
En azından 4 Eylül'den sonraki günler veya haftalarda preview güncellemesi beklenebilir Microsoft cephesinden, Nokia'nın Debian Red'in firmware'si üzerinde çalışmaya başladığını düşünüyorum. Cyan güncellemesini beklediğimden hızlı dağıttılar çünkü. Tabii Debian Red firmware güncellemesiyle alakalı şöyle bir düşüncem var; GDR1 güncellemesi, 8.1 güncellemesi kadar kapsamlı bir güncelleme olmadığı için Nokia, Debian Red'i daha erken bitirip dağıtmaya başlayabilir ama her şeye de hazırlıklı olmak lazım bence. Son olarak da artık şu LED ışıklı telefonlara bildirim ışığı özelliği gelmeşi en büyük dileğim firmware noktasında. Uygulama konusunda sadece Instagram dışında hiçbirisiyle sorunum yok ama Instagram cephesi WP üzerine hiç düşmüyor. Çok sıkıntılı bir durum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende Whatsapp'tan müzik dosyası gönderimini bekliyorum. Henüz o yok. :) Ayrıca Skype'ın da dosya gönderimini istiyorum. Müziğinden, excell dosyasına, zipp inden rar ına kadar.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Bende Whatsapp'tan müzik dosyası gönderimini bekliyorum. Henüz o yok. :) Ayrıca Skype'ın da dosya gönderimini istiyorum. Müziğinden, excell dosyasına, zipp inden rar ına kadar.

Aynen bide şu xbox müziğin hızlı açılmasını

• Beğen
Tepkiler: kozmortr
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Nokia mixradio varken neden müzik uygulamasını kullanıyorsunuz anlamıyorum.

serinaga

serinaga

Üye
Hazır müzik uygulaması demişken, kilit ekranı ayarlarında, sanatçı resmini göster'i aktif edildiğinde sanatçı resmi kilit ekranında görünmüyor, eskiden ne güzel görünüyordu, gdr1 yüklü, sizlerde durum nasıl acaba ?

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Üst Alt