ana ekrana koyulan uygulamaya ait karonun canlı olarak bilgi akışını sağlaması. örn hava durumu uygulamasının canlı karosunda anlık hava durumunu gösterirken hop bi takla ile önümüzdeki 3-5 günün hava tahminini de gösteriyor. bu canlı karolar iki yüzlü yani anlayacağınBu canlı karo tam olarak ne biraz bilgi verir misiniz nette bulamadım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

güncellemeler 8.0 yüklü cihazlara geldi. eğer sizde preview sürüm yüklü ise henüz preview sürümlere cyan gelmedi onlara ayrı gelecek.YA ARKADAŞLAR CEVAP VERİN 620 GELDİMİ GÜNCELLEME BEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ETTİM AMA HALEN GÜNCEL DİOO
YA ARKADAŞLAR CEVAP VERİN 620 GELDİMİ GÜNCELLEME BEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ETTİM AMA HALEN GÜNCEL DİOO
Güncellemeler tüm telefonlara geldi. Ancak OTA dan yani telefondan bulup yükleyemezsiniz. Telefonunuzda Pre.Developer yüklü olduğu için önce bilgisayarınıza Nokia Software Recovery Tools u kurun. Telefonunuzu bağlayın ve bulduğu yazılımı yükleyin. (Telefonunuza format atacağı için Yedeklemeyi ihmal etmeyin). Bu yüklenen Windowsphone 8.1'e Nokianın optimizasyon yaptığı Cyan isimli güncellemesidir. Yani 8.1 i içerir. Ancak GDR1 içermez. O, Microsoft'un 8.1 den sonra yayınladığı ön izleme ek güncellemesidir. Onu yüklemek için Cyandan sonra tekrar telefonunuzu Pre.Dev. yapıp telefondan güncelleme kontrolü yolunu izlemelisiniz. Böylece son olarak GDR1 in ön izleme sürümünü de kurmuş olursunuz. Dolayısıyla telefonunuz 8.1 içeren CYAN + henüz ön izleme olan GDR1 yüklü hale gelir.YA ARKADAŞLAR CEVAP VERİN 620 GELDİMİ GÜNCELLEME BEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ETTİM AMA HALEN GÜNCEL DİOO
Bende Whatsapp'tan müzik dosyası gönderimini bekliyorum. Henüz o yok.Ayrıca Skype'ın da dosya gönderimini istiyorum. Müziğinden, excell dosyasına, zipp inden rar ına kadar.
Görünümü hoşlarına gitmiyordur belki. Ben de beğenmiyorum..Nokia mixradio varken neden müzik uygulamasını kullanıyorsunuz anlamıyorum.