İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Wp bir cihaz almayı düşünüyorum... 512 MB ramli bir model alsam neler eksik kalır ne kaçırmış olurum.

Abi şöyle ki sana uygulamalara patlar bu iş. Eğer oyun oynayan biriysen çok oyun yok. Birde hani bilgisayar gibi düşün telefonu. Ram 512 iken hani arka planda çok fazla uygulama kullanamazsın aynı anda. Ama 1 GB ram ise çok avantaj sağlar. Özellikle wp sisteminde 1 GB çok iyi bir kapasite ve güçtür. Hani farkı kullanınca çok belli oluyor. Vereceğin fazla miktara değecektir. Kampanyaları takip edersen çok güzel cihazlar bulabilirsin :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dawid

dawid

Üye
Wp bir cihaz almayı düşünüyorum... 512 MB ramli bir model alsam neler eksik kalır ne kaçırmış olurum.
vay üstadım nasılsın ne güzel meego muz vardı bitirdiler bende 4-5 aydır Windows tayım hatırlamışsındır beni umarım

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar şuan çarşıdayım ve telefonu garantiye gönderecem. Teleservisemi göndereyim. Ve yurtiçi kargoyla anlaşması vardı değilmi. Ücretsiz gidiyor sanırım.

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Video kırpma program ı varmı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Orhun_1907fb

Üye
Arkadaşlar selam , 1320 me 8.1 geldikten sonra nette dizi izleyememeye başladım.Okadar kotu ki videoyu açana kadar fıtık oluyorum açtıktan sonra seste sorun yok goruntu donuyo 10 15 saniyede bir ilerliyor.Bu durumu nasıl çozucez.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar selam , 1320 me 8.1 geldikten sonra nette dizi izleyememeye başladım.Okadar kotu ki videoyu açana kadar fıtık oluyorum açtıktan sonra seste sorun yok goruntu donuyo 10 15 saniyede bir ilerliyor.Bu durumu nasıl çozucez.

Başka sorunun var mı? Aşırı ısınması veya durduk yere reset atması gibi?

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar Nokia lumia 1320 alalı 2 ay olmadı aynı telefonu hem abim hem yengem aldı ancak bende şöyle bir sorun var.
Full şarjda şarj süresi bende en fazla 22 saat gözükürken abimlerin telefonunda nerdeyse 2 gün gözüküyor adam akşama kadar oyun oynuyor yinede şarj az gidiyor ben hiçbirşey yapmadan şarj çok çabuk gidiyor arka planda çalışan uygulamalarıda kapattım ancak çözüm olmadı.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Servis lik ozaman

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tom Warren: "Arsenal, Şampiyonlar Liginde Borussia Dortmund, Galatasaray ve Anderlecht ile eşleşti. Fena bir grup değil."

@papakudioflu :haha:

Ekli dosyalar

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Lumia 630 Beyaz ekle hocam :)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Evet uygulamadan selamlar kim yaptıysa emeğine sağlık. Forum çok rahat bu uygulamayla

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
@KenanK Evet harita servislerini artık samsung kullanabilecek cihazlarında.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
@KenanK Evet harita servislerini artık samsung kullanabilecek cihazlarında.
peki bu kullanım hakkı bizdeki haritaların güncelleme konusunda sıkıntı yaratacak mı ?

Üst Alt