Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
Dun kararli surume dondum de klasor ozelligi gitti 1 gun icinde direk eksikligini hissettim. Telefona ayri bir hava katiyormus resmen ve adam gibi bir sistem kullandiginizi fark ettiriyor . 8.1 den once bildirim cubugu bile yoktu meger biz telsiz telefon kullaniyormusuzda haberimiz yokmus : ) neyse su gdr1 de gelsede klasore tekrar kavussak yoksa telefonun durup durduk yere kapanmasini goze alip yine preview kullanamaya baslarim gibi sirf klasorleme icin : )
Durup kapanması derken?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Okuduğum haberlere Cortana Windows treshcold ile Türkçe olacakmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Pre 8.1 idi cyan yaptım recovery tools ile. Şimdi yine developer surumu yapmam gerekiyor mu?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

gurmer21

Üye
Selam

cyan gdr1yüklü L920de müzik çalarda parça çalarken ana ekranda müzik kısa yolunda bilgi gözükmüyor. Soft reset attım düzelmedi. Sorun ne olabilir acaba?
Pre 8.1 idi cyan yaptım recovery tools ile. Şimdi yine developer surumu yapmam gerekiyor mu?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu size bağlı.Cyan gdr1 ini istiyorsanız yapabilirsiniz?GDR1 ile canlı klasör,müzik,mağaza,video uygulamalarına da canlı kutucuk geliyor.bluetooth ile internet paylaşımı falan da var. Ayrıca uygulama odası diye bir şey de geliyor. Tercih sizin yani.

emz

emz

Üye
Konu kapanmıyor arkadaşlar. İkide bir poz verip durmayın :)
İyi de abi bak sonra kaparken haber geçireceksiniz dışarıda kalıcaz. Haber verinde madem zamanında verelim pozları ileride ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz
...decode...

...decode...

Üye
Selam

cyan gdr1yüklü L920de müzik çalarda parça çalarken ana ekranda müzik kısa yolunda bilgi gözükmüyor. Soft reset attım düzelmedi. Sorun ne olabilir acaba?
Bu size bağlı.Cyan gdr1 ini istiyorsanız yapabilirsiniz?GDR1 ile canlı klasör,müzik,mağaza,video uygulamalarına da canlı kutucuk geliyor.bluetooth ile internet paylaşımı falan da var. Ayrıca uygulama odası diye bir şey de geliyor. Tercih sizin yani.

Müzik uygulamasına canlı karo desteği GDR1 ile gelecek dendi ama bunun gelmesi için uygulamanın güncellenmesi gerekiyor, önümüzdeki Müzik uygulaması güncellemesiyle canlı karo desteği gelecek.

gurmer21

Üye
Müzik uygulamasına canlı karo desteği GDR1 ile gelecek dendi ama bunun gelmesi için uygulamanın güncellenmesi gerekiyor, önümüzdeki Müzik uygulaması güncellemesiyle canlı karo desteği gelecek.
tşkler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Cyan güncellemesi Developer Preview yüklü 720, 820, 920 gibi cihazlara da dağıtılmaya başlamış.
Yakında bize de gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
adem_1986_

adem_1986_

Üye
yükledim ama tuş kilidi acılırken bekliyor 3 sn kadar neden olur

adem_1986_

adem_1986_

Üye
eyw düzeldi

YkPkY

YkPkY

Üye
Cyan güncellemesi Developer Preview yüklü 720, 820, 920 gibi cihazlara da dağıtılmaya başlamış.
Yakında bize de gelebilir.

Adamım sen hala çakmadınmı cyanı.hala betamı takılıyorsun.
Sarsıldım şimdi bak :D

Windows Phone 9 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
Invoke

Invoke

Üye
Selamlar...
1320'ye geldi mi güncelleme? Tüm cihazlar derken? :eek:

Üst Alt