reaurora
Üye
o kadar kötü değildi rüyamRüyada değil gerçekte başkasıyla görmek daha kötüAma nasıl gördüğün de önemli tabi![]()

o kadar kötü değildi rüyamRüyada değil gerçekte başkasıyla görmek daha kötüAma nasıl gördüğün de önemli tabi![]()

Sen nasıl görüyorsun mesela oktar ?Rüyada değil gerçekte başkasıyla görmek daha kötüAma nasıl gördüğün de önemli tabi![]()

El ele göz gözeSen nasıl görüyorsun mesela oktar ?![]()
oğlum yapmayın lanFesat efendi.Rüyada değil gerçekte başkasıyla görmek daha kötüAma nasıl gördüğün de önemli tabi![]()

Selen
Seninkiyse tamam ama benimkini düzeltiyorsan hayır Seren

Onlar aşk değil hoşlantı.Aşık olsan anlarsın farkınıİlki Anaokulundaydı 2. Si 1234. Sınıftaydı adı berraydı sanırım 6 da nisa diye biriydi sonrası yok
7 8 9 kızsız devir![]()
Evet benimkiSeninkiyse tamam ama benimkini düzeltiyorsan hayır Seren![]()
İlkokul 1.. daha okula yazıldığım ilk günEvet benimkikaçıncı sınıftı senin yada yaş [emoji16]
Minnie mouse resimli çorap giyiyordu hiç unutmuyorum o anı
6 yaşındayız tabi ilk defa anneden uzaklaştım ve başka dişilerle iletişime geçtim
Birkaç yıl hoşlanmıştım ondan. Şimdi bile bizim burada oturuyor.Cidden o yaştakileri aşk olarak mı sayıyorsunuz ?İlkokul 1.. daha okula yazıldığım ilk günMinnie mouse resimli çorap giyiyordu hiç unutmuyorum o anı
6 yaşındayız tabi ilk defa anneden uzaklaştım ve başka dişilerle iletişime geçtim
Birkaç yıl hoşlanmıştım ondan. Şimdi bile bizim burada oturuyor.
"Hoşlandım" dedim yoksa aşkın ne olduğunu biliyoruz.Cidden o yaştakileri aşk olarak mı sayıyorsunuz ?
vay be mükemmel hafıza.[emoji1] Ben bi iki şey hqtırlıyorum onlarda o zaman için aşırı olaylardıİlkokul 1.. daha okula yazıldığım ilk günMinnie mouse resimli çorap giyiyordu hiç unutmuyorum o anı
Birkaç yıl hoşlanmıştım ondan. Şimdi bile bizim burada oturuyor.

Başlıkta ilk hoşlandığın kız demiyor"Hoşlandım" dedim yoksa aşkın ne olduğunu biliyoruz.
Ulan ben liseye kadar bekledimbeyler havamı atayım . Öznur du adı . Abim lisedeydi o aralar abimin sevgilisiyle olan ilişkisini kıskanıyodum . 3 yaşındayda iken komşu kızını öptüm . hemmde benim ve kızın annesinin önünde![]()

Başlıkta ilk hoşlandığın kız demiyor
Ulan ben liseye kadar bekledim![]()

Başlıkta ilk hoşlandığın kız demiyor
Ulan ben liseye kadar bekledim![]()
Sonra biz taşındık. Aynı okuldaydık ama eskisi kadar yakın değildik. En son geldiğimiz nokta da hiç iletişimimiz yok. İşin acıklı kısmı ise kızın babası bölgenin en zenginlerinden, hafta sonu tatili için Arjantin veya Dubai'ye gidiyorlar bazen. Çok iyi yere kapak atacak şansım vardı da kaçırdım treni
Annem hala kızar bu konuda bana