Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

rcxy

Üye
Ben baya uğraştım ama inmedi tekrar tr romu kurdum :)
Kurunca duzeldi anladığım kadarıyla? Benim telin orjinal romu zaten at&t operatör romu, nsu yla filan turkçe romu çalıştırabilir miyim ki telde?

YkPkY

YkPkY

Üye
Cyan ın üstüne gdr 1 i yüklesem şarj kötüleşirmi, yükleyeyim mi sizce

Yukarıda yaptığımı okumuşsundur.
Şarj için bi süre kullanmam lazım.ama ilk görüşlerim ii yönde gidiyor

Windows Phone 9 ile gönderildi.

pissed26

pissed26

Üye

YkPkY

YkPkY

Üye
klavye turkçe metin onerileri indirilemiyordu, başka arkadaşlardan da bu sorunu yaşayanlar vardı. Duzeltebilen oldu mu? Guzelce olan oneriler zaten guncellemelerle bozulmuştu şimdi hiç yok, swype ozelliğini de kullanamıyorum.

Flashlayınca klavye kurmaya gerek yok.
Gelin sözümü dinleyin,rahatlayın.ben sabırla dısyaları bekledim ve toplam 1,5 saatimi aldı.
Uzun sürmeside kullndığınız uygulamaların sayısına ve boyutuna bağlı.
Yeni yazılım çıktığında tek tercih ve önerim format yada flashdır.
1 saat hibe edemem diye aylarca sorun yaşamak tarzım değildir.
Herşeyin temizi makbuldür.
Bu benim görüşüm

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve skynet

skynet

Üye
Flashlayınca klavye kurmaya gerek yok.
Gelin sözümü dinleyin,rahatlayın.ben sabırla dısyaları bekledim ve toplam 1,5 saatimi aldı.
Uzun sürmeside kullndığınız uygulamaların sayısına ve boyutuna bağlı.
Yeni yazılım çıktığında tek tercih ve önerim format yada flashdır.
1 saat hibe edemem diye aylarca sorun yaşamak tarzım değildir.
Herşeyin temizi makbuldür.
Bu benim görüşüm

+1 :good:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
The Benefit

The Benefit

Üye
Güncelleme sonrası hiç ısınma sorunu yaşayan var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
Şuan kullanamadığım ayarlarıda kullanıyorum.
Sabırla bekledim çünkü.arkadaşlarımız sıfırla önerisi verdi,bildiğim halde sabrettim.
Çunkü Yeni dosyaları bekledim.
Üşenmeyin.
Siz Üşendikce,sayfalara yetişemez hale geleceğiz

YkPkY

YkPkY

Üye
Güncelleme sonrası hiç ısınma sorunu yaşayan var mı?

Yazın öyle.
Yapılacak bişey yok.bu her cihaz için öyle ama android samsung gibi sorun çıkartmıyor

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
emz

emz

Üye
Çakın nsuya gitsin.telefon cllop gibi oldu.8.1.1 beta yüklüydü.tüm ayarlarımı yedekledim.cyanı flashladım.sonra hiç bir hesabı girmeden sadece p.f.d yi yükleyip 8.1 gdr1 ide kurdum.sonra teli sıfırladım ,ms hesabımı girdim.tüm yedeklerim ayarlarım,buna klasör ayarlarımda dahil geri yüklendi.sadece wifi ağında olun yeter.süreceği en fazla 1,5 saat.
Tabi bunları yapmadan öncede telefon belleğinide olduğu gibi nilgisayara kopyalmıştım.onlarıda sıfırlama bittikden sonra tel açıldıkdan sonra geri kopyaladım.
Şuan elimde uçan bi 920 var.
En temiz en sağlıklısı bu derim
Yılların nokiacısıyım çünkü.otayla hiç savaşmayın,çok sağlıklı değil.

Aynen. Bende böyle yapıyorum her büyük güncellemede;) Çok etkili oluyor :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: skynet ve YkPkY

gurmer21

Üye
Peki pil şarj durumu nasıl? Yoğun kullanımda ne kadar gidiyor? Ayrıca uçan bir L920 oldu demişsiniz. Bunu biraz açar mısınız? Yani uçuyor dediğiniz L920 de neler fark etti? Ben L920yi2.el olarak aldım 1 hafta önce. Aldığımda eleman formatlanmış olarak 8.0 yüklü gönderdi cihazı. Daha önce de hiç PD falan yüklememiş aldığı gibi kullanmış hep.Ben de OTA dan CYAN gelince yükledim. Ben telefona CYAN yükledikten sonra hız ve stabilite arttı gibi. Sinir bozan sürdürülüyor mesajları hiç olmuyor. Menü kaydırmaları daha yumuşak. Âmâ cihaz hala ısınıyor ve pili hala çok az gidiyor. İnternet, oyun, sosyal medya derken 4,4.5 saat arasında pil bitiyor. Şimdi bunlara göre sizin yaptığınız şeyi bana önerir misiniz? Yani yapsam şimdiki durumdan farklı ne olacak? Yani + olarak telefona katacağı nedir?Tşkler.
Çakın nsuya gitsin.telefon cllop gibi oldu.8.1.1 beta yüklüydü.tüm ayarlarımı yedekledim.cyanı flashladım.sonra hiç bir hesabı girmeden sadece p.f.d yi yükleyip 8.1 gdr1 ide kurdum.sonra teli sıfırladım ,ms hesabımı girdim.tüm yedeklerim ayarlarım,buna klasör ayarlarımda dahil geri yüklendi.sadece wifi ağında olun yeter.süreceği en fazla 1,5 saat.
Tabi bunları yapmadan öncede telefon belleğinide olduğu gibi nilgisayara kopyalmıştım.onlarıda sıfırlama bittikden sonra tel açıldıkdan sonra geri kopyaladım.
Şuan elimde uçan bi 920 var.
En temiz en sağlıklısı bu derim
Yılların nokiacısıyım çünkü.otayla hiç savaşmayın,çok sağlıklı değil.

Son düzenleme:
siyahsancak

siyahsancak

Üye
nerde bu ya 620 yinemi yokk

YkPkY

YkPkY

Üye
Peki pil şarj durumu nasıl? Yoğun kullanımda ne kadar gidiyor? Ayrıca uçan bir L920 oldu demişsiniz. Bunu biraz açar mısınız? Yani uçuyor dediğiniz L920 de neler fark etti? Ben L920yi2.el olarak aldım 1 hafta önce. Aldığımda eleman formatlanmış olarak 8.0 yüklü gönderdi cihazı. Daha önce de hiç PD falan yüklememiş aldığı gibi kullanmış hep.Ben de OTA dan CYAN gelince yükledim. Ben telefona CYAN yükledikten sonra hız ve stabilite arttı gibi. Sinir bozan sürdürülüyor mesajları hiç olmuyor. Menü kaydırmaları daha yumuşak. Âmâ cihaz hala ısınıyor ve pili hala çok az gidiyor. İnternet, oyun, sosyal medya derken 4,4.5 saat arasında pil bitiyor. Şimdi bunlara göre sizin yaptığınız şeyi bana önerir misiniz? Yani yapsam şimdiki durumdan farklı ne olacak? Yani + olarak telefona katacağı nedir?Tşkler.

Yazdıklarımdada belirttim.
Havalar sıcak ısınma kaçınılmaz ama sorun yaratmıyor
Daha dün yaptığım için testteyim.
Ama kaydırmalar takılmalar,ekran geç algılaması falan ilk aldığım gibi oldu yani çok akıcı.
Xbox ilk günlerindeki gibi olmasada ,son günlerindeki gibide değil,biraz rahatladı..
Sürdürülüyor kelimesi test etmekteyim halen,kısalmış.nokia kamera beta kullanıyorum,tuş kilitliyken bile açma hızı kısalmış,ama halen Sürdürülüyor diyor ama az diyor..
Şuan cayır cayır cayır yanıyor artı şarja takılı.tık yok

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu arada yazılım yükleme korkusu nedir anlamıyorum.toplamı 1 saat

gurmer21

Üye
Bu arada yazılım yükleme korkusu nedir anlamıyorum.toplamı 1 saat

Korku değil aslında. Sadece boş yere uğraşmamak adına. Şarjı bir test edin bakalım. Sürede bir uzama olacak mı? Tşkler.

YkPkY

YkPkY

Üye
Herzaman dediğim gibi,sıfır yazılım,sıfırdan flash.
İki yıl öncesinden gelmenin bi mantığı yok.
Kesinleştirmek için zaten beta sunuluyor.
Millet boşuna 6 aydır black üzerine yazılmış 8.1 kullanmadı.
Tek şikayet yavaş takılıyorlar herzamanki gibi.
Attım yine bi mail.
Bakalım sonucu ne olacak

Üst Alt