rcxy
Üye
Kurunca duzeldi anladığım kadarıyla? Benim telin orjinal romu zaten at&t operatör romu, nsu yla filan turkçe romu çalıştırabilir miyim ki telde?Ben baya uğraştım ama inmedi tekrar tr romu kurdum![]()
Kurunca duzeldi anladığım kadarıyla? Benim telin orjinal romu zaten at&t operatör romu, nsu yla filan turkçe romu çalıştırabilir miyim ki telde?Ben baya uğraştım ama inmedi tekrar tr romu kurdum![]()
Evet zaten tr romu olduğu için direk yüklü olarak geliyor önerilerKurunca duzeldi anladığım kadarıyla? Benim telin orjinal romu zaten at&t operatör romu, nsu yla filan turkçe romu çalıştırabilir miyim ki telde?

Cyan ın üstüne gdr 1 i yüklesem şarj kötüleşirmi, yükleyeyim mi sizce
Cyan ın üstüne gdr 1 i yüklesem şarj kötüleşirmi, yükleyeyim mi sizce
klavye turkçe metin onerileri indirilemiyordu, başka arkadaşlardan da bu sorunu yaşayanlar vardı. Duzeltebilen oldu mu? Guzelce olan oneriler zaten guncellemelerle bozulmuştu şimdi hiç yok, swype ozelliğini de kullanamıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+1Flashlayınca klavye kurmaya gerek yok.
Gelin sözümü dinleyin,rahatlayın.ben sabırla dısyaları bekledim ve toplam 1,5 saatimi aldı.
Uzun sürmeside kullndığınız uygulamaların sayısına ve boyutuna bağlı.
Yeni yazılım çıktığında tek tercih ve önerim format yada flashdır.
1 saat hibe edemem diye aylarca sorun yaşamak tarzım değildir.
Herşeyin temizi makbuldür.
Bu benim görüşüm
Windows Phone 9 ile gönderildi.

Antalya'da durduğu yerde ısınıyorGüncelleme sonrası hiç ısınma sorunu yaşayan var mı?
Güncelleme sonrası hiç ısınma sorunu yaşayan var mı?
Çakın nsuya gitsin.telefon cllop gibi oldu.8.1.1 beta yüklüydü.tüm ayarlarımı yedekledim.cyanı flashladım.sonra hiç bir hesabı girmeden sadece p.f.d yi yükleyip 8.1 gdr1 ide kurdum.sonra teli sıfırladım ,ms hesabımı girdim.tüm yedeklerim ayarlarım,buna klasör ayarlarımda dahil geri yüklendi.sadece wifi ağında olun yeter.süreceği en fazla 1,5 saat.
Tabi bunları yapmadan öncede telefon belleğinide olduğu gibi nilgisayara kopyalmıştım.onlarıda sıfırlama bittikden sonra tel açıldıkdan sonra geri kopyaladım.
Şuan elimde uçan bi 920 var.
En temiz en sağlıklısı bu derim
Yılların nokiacısıyım çünkü.otayla hiç savaşmayın,çok sağlıklı değil.

Resim yok
Çakın nsuya gitsin.telefon cllop gibi oldu.8.1.1 beta yüklüydü.tüm ayarlarımı yedekledim.cyanı flashladım.sonra hiç bir hesabı girmeden sadece p.f.d yi yükleyip 8.1 gdr1 ide kurdum.sonra teli sıfırladım ,ms hesabımı girdim.tüm yedeklerim ayarlarım,buna klasör ayarlarımda dahil geri yüklendi.sadece wifi ağında olun yeter.süreceği en fazla 1,5 saat.
Tabi bunları yapmadan öncede telefon belleğinide olduğu gibi nilgisayara kopyalmıştım.onlarıda sıfırlama bittikden sonra tel açıldıkdan sonra geri kopyaladım.
Şuan elimde uçan bi 920 var.
En temiz en sağlıklısı bu derim
Yılların nokiacısıyım çünkü.otayla hiç savaşmayın,çok sağlıklı değil.
Peki pil şarj durumu nasıl? Yoğun kullanımda ne kadar gidiyor? Ayrıca uçan bir L920 oldu demişsiniz. Bunu biraz açar mısınız? Yani uçuyor dediğiniz L920 de neler fark etti? Ben L920yi2.el olarak aldım 1 hafta önce. Aldığımda eleman formatlanmış olarak 8.0 yüklü gönderdi cihazı. Daha önce de hiç PD falan yüklememiş aldığı gibi kullanmış hep.Ben de OTA dan CYAN gelince yükledim. Ben telefona CYAN yükledikten sonra hız ve stabilite arttı gibi. Sinir bozan sürdürülüyor mesajları hiç olmuyor. Menü kaydırmaları daha yumuşak. Âmâ cihaz hala ısınıyor ve pili hala çok az gidiyor. İnternet, oyun, sosyal medya derken 4,4.5 saat arasında pil bitiyor. Şimdi bunlara göre sizin yaptığınız şeyi bana önerir misiniz? Yani yapsam şimdiki durumdan farklı ne olacak? Yani + olarak telefona katacağı nedir?Tşkler.
Korku değil aslında. Sadece boş yere uğraşmamak adına. Şarjı bir test edin bakalım. Sürede bir uzama olacak mı? Tşkler.Bu arada yazılım yükleme korkusu nedir anlamıyorum.toplamı 1 saat