Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
ellimin kori
Üye
Şu an Gdr1 kullanıyorum şarjı az gidiyor ama Explorer on numara internette çok gezen biri olarak Gdr1'i öneririm.Gdr1 yüklüydü cyana döndüm baktım Gdr1 in yerini tutmuyor tekrar Gdr1 yükledim.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Heimdalll
Üye
gdr 1 dede you tube da atma var şimdi cyan yüklicem inşallah geçmiştir
ellimin kori
Üye
@Heimdalll tubecast yükle
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kraliletisim
Üye
Vay anasını yaw hala telefonu güncelleyemedik ...
dakamon
Üye
Eylül ayı geldi çattı hala tamamlayamadılar. Nisan 12 de onizleme yayınladılar o zamandan beri daha tamamlayamadılar tüm cihazlara vermeyi. Ah Nokia ah. Ah MS ah.
Eylül ayı geldi çattı hala tamamlayamadılar. Nisan 12 de onizleme yayınladılar o zamandan beri daha tamamlayamadılar tüm cihazlara vermeyi. Ah Nokia ah. Ah MS ah.
Nokia'nın sosyal ağ hesapları ve internet sayfasını bir ajans yönetiyor ve ciddi anlamda işlerini iyi bilmiyorlar.
BrahimOkumus
Üye
O ajanslardan daha iyi yönetecek kişiler var burada
pissed26
Üye
Arkadaşlar Bi arkadaşımda lumia 1320 var win8 kullanmakta hala aldığı gibi cyan güncellemesi gelmiş ama yüklerken 08007002 hatası alıyor neden acaba bi bilginiz var mı
ArMaGeDdOn_87
Üye
Ben geçen gün Cyan yükledikten sonra "kasma"sorunundan bahsetmiştim.dün akşam telefonu sıfırladım ve şu anda o kasma sorunu kalktı sadece Internet Explorer da açık olan sekmeleri kapatırken o kısımda bir kasma oluyor yani o kısımda bir bug var,sizdede durum böylemi ?
Arkadaşlar Bi arkadaşımda lumia 1320 var win8 kullanmakta hala aldığı gibi cyan güncellemesi gelmiş ama yüklerken 08007002 hatası alıyor neden acaba bi bilginiz var mı
İnternet Explorer geçmişini ve Ayarlardan silinebilir diğer klasörü dosyalarını silip telefonu yeniden başlatın ve güncelleme kontrolü yapın. Yeterli hıza sahip Wifi ağına bağlanarak güncellemeyi tekrar indirip yüklemeyi deneyin.
İnternet Explorer geçmişini ve Ayarlardan silinebilir diğer klasörü dosyalarını silip telefonu yeniden başlatın ve güncelleme kontrolü yapın. Yeterli hıza sahip Wifi ağına bağlanarak güncellemeyi tekrar indirip yüklemeyi deneyin.
Kapasite kontrolü ve Akıllı depolamadan silebilirsiniz. Tabi tamamen silinme ama indirilen güncelleme dosyasının silinmesi yeterli.
ponçikEnişte
Üye
şu an güncellemeleri denetle dediğimde "şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz." hatası geldi. acaba???? peh, tekrar denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi
şu an güncellemeleri denetle dediğimde "şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz." hatası geldi. acaba???? peh, tekrar denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi