Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Şu an Gdr1 kullanıyorum şarjı az gidiyor ama Explorer on numara internette çok gezen biri olarak Gdr1'i öneririm.Gdr1 yüklüydü cyana döndüm baktım Gdr1 in yerini tutmuyor tekrar Gdr1 yükledim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
gdr 1 dede you tube da atma var şimdi cyan yüklicem inşallah geçmiştir

ellimin kori

ellimin kori

Üye
@Heimdalll tubecast yükle

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

kraliletisim

Üye
Vay anasını yaw hala telefonu güncelleyemedik ...

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Eylül ayı geldi çattı hala tamamlayamadılar. Nisan 12 de onizleme yayınladılar o zamandan beri daha tamamlayamadılar tüm cihazlara vermeyi. Ah Nokia ah. Ah MS ah.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Eylül ayı geldi çattı hala tamamlayamadılar. Nisan 12 de onizleme yayınladılar o zamandan beri daha tamamlayamadılar tüm cihazlara vermeyi. Ah Nokia ah. Ah MS ah.
Yeni haftada bitiyor inşallah :)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O sayfalar ajans tarafından yonetilmiyor mu ?

Nokia'nın sosyal ağ hesapları ve internet sayfasını bir ajans yönetiyor ve ciddi anlamda işlerini iyi bilmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: emz, ogzhnoTr, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O ajanslardan daha iyi yönetecek kişiler var burada ;)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ceza87
pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar Bi arkadaşımda lumia 1320 var win8 kullanmakta hala aldığı gibi cyan güncellemesi gelmiş ama yüklerken 08007002 hatası alıyor neden acaba bi bilginiz var mı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben geçen gün Cyan yükledikten sonra "kasma"sorunundan bahsetmiştim.dün akşam telefonu sıfırladım ve şu anda o kasma sorunu kalktı sadece Internet Explorer da açık olan sekmeleri kapatırken o kısımda bir kasma oluyor yani o kısımda bir bug var,sizdede durum böylemi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Bi arkadaşımda lumia 1320 var win8 kullanmakta hala aldığı gibi cyan güncellemesi gelmiş ama yüklerken 08007002 hatası alıyor neden acaba bi bilginiz var mı
İnternet Explorer geçmişini ve Ayarlardan silinebilir diğer klasörü dosyalarını silip telefonu yeniden başlatın ve güncelleme kontrolü yapın. Yeterli hıza sahip Wifi ağına bağlanarak güncellemeyi tekrar indirip yüklemeyi deneyin.

pissed26

pissed26

Üye
İnternet Explorer geçmişini ve Ayarlardan silinebilir diğer klasörü dosyalarını silip telefonu yeniden başlatın ve güncelleme kontrolü yapın. Yeterli hıza sahip Wifi ağına bağlanarak güncellemeyi tekrar indirip yüklemeyi deneyin.
Abi diğer klasörünü nasıl silecez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu an güncellemeleri denetle dediğimde "şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz." hatası geldi. acaba???? :eller:peh, tekrar denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi :kotu:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
şu an güncellemeleri denetle dediğimde "şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz." hatası geldi. acaba???? :eller:peh, tekrar denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi :kotu:
Akşam 8'den sonra :eller:

• Beğen

skynet

Üye
Anlaşıldı bu konuda black konusu gibi baya bir açık kalacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz
barannn79

barannn79

Üye
Gdr1 kullanıcılarına nsu olmadan cyan gelmeyecekmi?

Üst Alt