Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriNotebook Soğutucu
Sponsorlu Bağlantılar
007emin
Üye
Konu Sahibi
Notebook Soğutucu
Bana notebook um için soğutucu önerebilir misiniz, bütçe 30-50 tl arası
bir sonraki laptopta artık 7200rpmnin de payı var bunda bence geçen otomatik bakımı açtım bayağı yoruyo hdd 51 derece oldu kapattım 47, internette gezerken 45 facebook oyununda 47 oluyor
fnldstntn
Üye
soğütücü seçerken laptopunuza uyumlu olmasına dikkat edin aksi taktirde faydadan çok zararı olur... Laptop fanı ile soğutcunun fanının birblrlerini engellemeyeceğinden emin olun...
ben dell 7537 için bakıyorum acaba hangisini almalıyım ?
Fan çıkışı görüldüğü gibi ekranın altına doğru ve üstüne doğru üflemeli(halan daha tırsıyorum henüz almadım makineyi ama max load ısı değerleri falan normal yani ne bileyim)
750M GDDR5 128Bit + i5-4210U
Mad EagLe
Üye
bu fiyata soğutucu alacaksan alma derim ben 60 liraya aldım o kadar araştırıp sonra kullanmadım bile ilk zamanlar iyiydi sonradan soğuk üflememeye başladı. Yani soğutucu işine çok güvenmeyin derim zalman gibi bir marka almayacaksanız. Termal macun yenilemesi yapmadıysanız deneyin. Zalman zm ztg2 var yorumlar oldukça olumlu bakıp karar verin fiyatta uygun
bu fiyata soğutucu alacaksan alma derim ben 60 liraya aldım o kadar araştırıp sonra kullanmadım bile ilk zamanlar iyiydi sonradan soğuk üflememeye başladı. Yani soğutucu işine çok güvenmeyin derim zalman gibi bir marka almayacaksanız. Termal macun yenilemesi yapmadıysanız deneyin. Zalman zm ztg2 var yorumlar oldukça olumlu bakıp karar verin fiyatta uygun