Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

dogukan-

dogukan-

Üye
İyi sayılmaz. 8.tercihime yerleştirildim. Benim puanım 419 ama lise 390-380 lerde :( Seninkiler nasıl ?
Suan 3.tercihimdeyim belki ilk seferde tutan okul farkli olabilirdi ama biz o okulu yazmadik.Nakil icin her pazartesi basvuracagiz 2 tercihime yukselirsem cok iyi olur.1 ye yukselirsem olmaz tabi de iddayi kazanmis olurum ve yeni bir telefonum+pcim olur

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
dogukan-

dogukan-

Üye
Arkadasin senin durumdan daha kotu 1.93 yuzdesi 1.98 lik okulu yazdi o degilde 2 asagidaki 3.68 lik okul cikti.Cok uzgun tabikide ben kesin girer diyordum ama

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkese iyi geceler beyler. Uykum gelmişken kaçırmayayım, selamette kalın. :bye:

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve SHS
The Shadow

The Shadow

Üye
Suan 3.tercihimdeyim belki ilk seferde tutan okul farkli olabilirdi ama biz o okulu yazmadik.Nakil icin her pazartesi basvuracagiz 2 tercihime yukselirsem cok iyi olur.1 ye yukselirsem olmaz tabi de iddayi kazanmis olurum ve yeni bir telefonum+pcim olur
Hayırlı olsun senin yine iyi inşallah yükselirsin bende 5. ya da 6. tercihime yükselsem yeter de artar bile :) Nakillerde pek kolay değildir pek ama :agla2: Kolay olan ne var ki zaten...
iyiyim ne olsun abi listeye yazdığım en sondaki lise geldi :( 370 puan aldım 330 luk lise geldi bu durum

@Sucrofe ,@The Shadow ,@kavr aynısı bu arkadaşlarada oldu :(

o değilde ben online oyunlarda hep king crazy yapıyordum o crazy king mi olması gerek :D
Crazy king mesaja @KingOfPiez ı da ekle sonra adam beni unuttunuz diye darılır küser bak :D

dogukan-

dogukan-

Üye
500. Mesaji gecmisim biri konu acsaydi bari :)

dogukan-

dogukan-

Üye
Hayırlı olsun senin yine iyi inşallah yükselirsin bende 5. ya da 6. tercihime yükselsem yeter de artar bile :) Nakillerde pek kolay değildir pek ama :agla2: Kolay olan ne var ki zaten...

Crazy king mesaja @KingOfPiez ı da ekle sonra adam beni unuttunuz diye darılır küser bak :D
İsallah herkes icin iyisi olur...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadasin senin durumdan daha kotu 1.93 yuzdesi 1.98 lik okulu yazdi o degilde 2 asagidaki 3.68 lik okul cikti.Cok uzgun tabikide ben kesin girer diyordum ama
:oha: Yazık olmuş ona da.
Herkese iyi geceler beyler. Uykum gelmişken kaçırmayayım, selamette kalın. :bye:
İyi geceler. :bye2:
500. Mesaji gecmisim biri konu acsaydi bari :)
Açıyorum bekle :D
İsallah herkes icin iyisi olur...
İnşallah... :)

dogukan-

dogukan-

Üye
Ac da tapatalkdan gorurmuyum acaba :oops:

dogukan-

dogukan-

Üye
Bu saate uyumiyormusun?

Üst Alt