konu kilitlendikten sonra yazabiliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Kod:
[url=http://hizliresim.com/LdR4ka][img]http://i.hizliresim.com/LdR4ka.jpg[/img][/url]

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@-Akıncı @achambo Geyiğin kazan dibine döndermişiniz la burayı :D neyse dikkatli olun derim yinede ona göre :polis:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve achambo
achambo

achambo

Üye
@Nextman said abi sen yoksun ya takan olmuyo bizi:D

arada geyik de iyi oluyo bir de dünya ile bağlantıyı kesmeden biraz yapmak gerek:ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi can sıkıntısı napalım ders ders nereye kadar :ehe
@Nextman said abi sen yoksun ya takan olmuyo bizi:D

arada geyik de iyi oluyo bir de dünya ile bağlantıyı kesmeden biraz yapmak gerek:ehe

İyi bakalım öyle olsun ama takmıyor falan kimse bizi diye düşünmeyin bakalım.:D hertürlü seviyoruz hepimiz burayı ,burada bulunan değerli dostları sevgiyle kalın kardeşlerim :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
İyi bakalım öyle olsun ama takmıyor falan kimse bizi diye düşünmeyin bakalım.:D hertürlü seviyoruz hepimiz burayı ,burada bulunan değerli dostları sevgiyle kalın kardeşlerim :)
Çok resmi olmuş abi :ehe sende işinde kolaylıklar abi :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
achambo

achambo

Üye
takan derken abi geyik yaptığımızı takan yok:ehe o yüzden :bud: sıkıntı olmuyo:)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Nextman

MaxipmaN

Üye
hatırladım bu konuyu :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
achambo

achambo

Üye
İçimden geldi:eheaslında abi o kadar akrabamı, hepsini severim de ayrıca daha çok sevdiklerim var, 1 yıl göremicem 2-3 güne ayrılcaz onun etkisi var:tebessüm:
sonra sen az giriyon ben de 2-3 haftaya az gircem(şuan da az ama daha da az) aynı anda karşılaşmamız zor olur düşüncesi geldi birden inş. Olmaz da :)
bunların etkisi ve o anki durumumla yazdım asıl olarak:ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve -Akıncı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sakat cümle var gardaş :D çabuk düzelt :D :blink::haha:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve achambo

Üst Alt