Abi can sıkıntısı napalım ders ders nereye kadar@-Akıncı @achambo Geyiğin kazan dibine döndermişiniz la burayıneyse dikkatli olun derim yinede ona göre
![]()

Abi can sıkıntısı napalım ders ders nereye kadar![]()
@Nextman said abi sen yoksun ya takan olmuyo bizi
arada geyik de iyi oluyo bir de dünya ile bağlantıyı kesmeden biraz yapmak gerek![]()
hertürlü seviyoruz hepimiz burayı ,burada bulunan değerli dostları sevgiyle kalın kardeşlerim 
Çok resmi olmuş abiİyi bakalım öyle olsun ama takmıyor falan kimse bizi diye düşünmeyin bakalım.hertürlü seviyoruz hepimiz burayı ,burada bulunan değerli dostları sevgiyle kalın kardeşlerim
![]()
sende işinde kolaylıklar abi 
takan derken abi geyik yaptığımızı takan yokİyi bakalım öyle olsun ama takmıyor falan kimse bizi diye düşünmeyin bakalım.hertürlü seviyoruz hepimiz burayı ,burada bulunan değerli dostları sevgiyle kalın kardeşlerim
![]()
o yüzden
sıkıntı olmuyo
hadi be gayri resmi sevgiyle kalın ozamanÇok resmi olmuş abisende işinde kolaylıklar abi
![]()

hadi be gayri resmi sevgiyle kalın ozaman![]()
![]()

Ya efsane zamanlarımhatırladım bu konuyu![]()
hadi be gayri resmi sevgiyle kalın ozaman![]()
![]()
özlicez seni abi
İçimden geldihayırdır![]()
![]()
aslında abi o kadar akrabamı, hepsini severim de ayrıca daha çok sevdiklerim var, 1 yıl göremicem 2-3 güne ayrılcaz onun etkisi var

ahahahaha tam dedim bakayım kim n yi m nin yanına koyar kiSakat cümle var gardaşçabuk düzelt
![]()
![]()

sorun değilahahahaha tam dedim bakayım kim n yi m nin yanına koyar ki![]()
olur böyle vakalar Nextman yakalar 
sorun değilolur böyle vakalar Nextman yakalar
![]()
abi senden korkulur
korkma kardeşim neden korkuyorsunabi senden korkulur
![]()
hayırlı geceler 
Korkma, titre.abi senden korkulur
![]()