4MaGuS
Üye
bölgeyi vermeyi unuttum bölge abd dil türkçe bende bu halde cortana ve sessiz saatler ayar kısmında gözüküyordu ama bildirim eylemler kısmında varmıydı onu bilmiyorumSessiz mod Türkiye'ye mi açılmış yani?
bölgeyi vermeyi unuttum bölge abd dil türkçe bende bu halde cortana ve sessiz saatler ayar kısmında gözüküyordu ama bildirim eylemler kısmında varmıydı onu bilmiyorumSessiz mod Türkiye'ye mi açılmış yani?
Bölge ABD ise mümkün olabilir.bölgeyi vermeyi unuttum bölge abd dil türkçe bende bu halde cortana ve sessiz saatler ayar kısmında gözüküyordu normalde ama bildirim kısmında varmıydı onu bilmiyorum
Bir haftada iki telefona güncelleme verseler şok etkisi yaşarız kesinBi de preview for developers kullananlara downgrade yapmadan Cyan verseler daha da iyi olacak.
şu anlık çözülmedi o sorun. ya serverlara yüklenmişse recovery tool aracılığıyla direk cyan yapıyoruz ya da 8.0'a downgrade yapıyoruz. en sonki pfd güncellemesiyle onu çözmüşlerse bilemeyeceğim.abi joe belfiore zaten öyle demişti uğraşmayacaktık downgrade filan ben mi yanlış hatırlıyoum?
bölgeyi vermeyi unuttum bölge abd dil türkçe bende bu halde cortana ve sessiz saatler ayar kısmında gözüküyordu ama bildirim eylemler kısmında varmıydı onu bilmiyorum
işkence yapıyorum kendime.o değilde tam benim pil optimize olmuştu şimdi yine kafayı yiyecek yazık oldu ya 2 gün gidiyordu ne güzel bakalım şimdi nasıl olucakYok.daha yüklemedim çünküişkence yapıyorum kendime.
Bu arada iki gün iyi kaymıştım ms ye! aferin.sözümü dinlediler
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
o değilde tam benim pil optimize olmuştu şimdi yine kafayı yiyecek yazık oldu ya 2 gün gidiyordu ne güzel bakalım şimdi nasıl olucak
o değilde tam benim pil optimize olmuştu şimdi yine kafayı yiyecek yazık oldu ya 2 gün gidiyordu ne güzel bakalım şimdi nasıl olucak
Sessiz mod ne hocam ?
çok farklı bir şey yapmadım hep bilindik şeyler tekrar yazayım ben %10 civarında sarja takarım dolduktan 30dk sonra falan daha durur sonra çıkartırım bu arada hiç kurcalamam, oyun falan oynarken tasaruf moduna aldıysam çıkartırım zaten o halde olsa daha fazla sarj yiyor çünkü telefon daha fazla ısınıyor, genelde tasaruf modu kapalıydı 2. gün çok düşük sarjlarda açardım anca %25 civarında, başka farklı bir şey yapmadım ama pilin iyi gittiği belli oluyordu yani baya, mesela bu gün dün akşam sarja taktım telefonu sabaha kadar net açık kalmış sonrada nfark ettim ve bu gün fazla kurcalamadım sarjım %60 larda falandı eve geldim biraz oyun falan oynadım 50 inince güncelleme kurdum dolasıyla azaldı bakalım bundan sonra nasıl olacakNasıl bir optimizasyon uygulamıştınız?
ibrahim arkadaşım dediği gibi normalde herkezide engelliye biliyorsunuz isterseniz sadece belirli kişilerin erişmesini de sağlıyabiliyorsunuz güzel bir özellik aslında, mesela acil bir telefon bekliyorsunuz arıyacak kişide belli diğer kişilerin sizi arayın meşgul etmek yerine herkezi kapatıp sadece o açık kaldığında sadece o ulaşabilir sizeSessiz mod ne hocam ?
sende şuan güncelleme buldu ise ilk gelen güncelleme hazırlık güncellemesi daha sonra tekrar tarattığında cyan gelicek sana dene görArkadaşlar merhaba,
Turkcell variantlı Lumia 920 kullanıyorum. WP 8.0 olarak kullanıyorum geliştirici sürümünü hiç yüklemedim.
Son yazışmaları okuyunca güncelleme kontrolü yaptım ve güncelleme olduğunu gördüm ancak bu güncellemenin Cyan olmadığını söylüyorsunuz.
Detaylı olarak bilgi alabilir miyim acaba neyin güncellemesidir bu
Teşekkürler
Şu an güncellemeyi yapıyorum. Bu bittiğinde tekrar güncelleme kontrolü yaptırtıp onda da Cyan'ı mı yükleyeceğim?sende şuan güncelleme buldu ise ilk gelen güncelleme hazırlık güncellemesi daha sonra tekrar tarattığında cyan gelicek sana dene gör
Allah cezanı versin 1320
evet aynen öyle geldikten sonra ekran ayarlarında parlaklık ayarı veya ayarlar kısmında usb ayarı falan varmı bilgi verirsen iyi olurŞu an güncellemeyi yapıyorum. Bu bittiğinde tekrar güncelleme kontrolü yaptırtıp onda da Cyan'ı mı yükleyeceğim?
Yardımınız için teşekkürler
