Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G2
Sponsorlu Bağlantılar
sellocano
Üye
Konu Sahibi
LG G2
Urunu yeni aldim ve baktigimda 4.4.2 yukluydu. Kutu jelatinini bile ben actim. Merak ettim bu urun kitkatli sekilde piyasaya suruldu mu?
Bir de bildirim alaninda N sembolu var wirelessin yaninda nedir o ?
deadlydesire
Üye
nfc acık demek...
aLoNeAnqe
Üye
nfc açıktır
sellocano
Üye
Konu Sahibi
Tamamdır kapattım şükür
Son düzenleme:
McBoltt60
Üye
lg g2 cihaz aldıgınızda sizi beklettiler ise depoda felan vss onlar acıyor ve ayar yapıyolar bende analamadıim son surum atacaakları zmaan denk geldım kı hemen aldım ...
NORMAL de pıyasa gelişi 4.2.2
bildirim cubugu wifi 3g sebeke rengi deniz acık mavı olmasına ragmen guzel 4.4.2 OLUNca güzelligi battı tabi rengi beyaz oldu ..
işte bır yanlıslıkla 4.4.2 guncellemesini de atmıs bulundum ...
4.2.2 stock 16 gb atamıyorum ...
yardım edebilecek olan varsa MESAJ Atsın !!!
lg g2 cihaz aldıgınızda sizi beklettiler ise depoda felan vss onlar acıyor ve ayar yapıyolar bende analamadıim son surum atacaakları zmaan denk geldım kı hemen aldım ...
NORMAL de pıyasa gelişi 4.2.2
bildirim cubugu wifi 3g sebeke rengi deniz acık mavı olmasına ragmen guzel 4.4.2 OLUNca güzelligi battı tabi rengi beyaz oldu ..
işte bır yanlıslıkla 4.4.2 guncellemesini de atmıs bulundum ...
4.2.2 stock 16 gb atamıyorum ...
yardım edebilecek olan varsa MESAJ Atsın !!!
indirdim...
pc dr programlarda tamam ama
office word açılıyor sonra o program dosya sectikden sonra upra.. start birsey doluyor ama dogru gelmesi gerekyigi yerde baska program geliyor yazilim atmiyor...
teawiwerdan yardim gerekiyor çözemedim. ss
iyi biliyorsa n teawir...
indirdim...
pc dr programlarda tamam ama
office word açılıyor sonra o program dosya sectikden sonra upra.. start birsey doluyor ama dogru gelmesi gerekyigi yerde baska program geliyor yazilim atmiyor...
teawiwerdan yardim gerekiyor çözemedim. ss
iyi biliyorsa n teawir...