Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye bugün tatil yapıyor arkadaşlar rahatsız etmeyin :çay:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, emz ve Aybin.Kilic

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Sensation
...decode...

...decode...

Üye
Ciddi ciddi test işlerini haftasonları yapmadıklarını düşünmeye başladım Nokia Türkiye'nin. Beklenir yani :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar o bu değil de 620 de 8.0 a döndüm wifi daha güçlü

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lütfen birisi detaylı bilgi verirmi bende 1020 cihazımda previev 8.1 yüklü idi malum cyan alamadık cihazı recovery tool ile bağladım 1.5 gb veri indirdi yükle dedim tamamlandı ürün yazılım düzeltme 3051.50009. 1424.0002 iş sürüm 8.10.12393 890 ve cyan oldu şimdi tekrar prewiew hesabını etkin edip tekrarmı güncelleme yapacağız biri detaylı yazsa lütfen

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
lütfen birisi detaylı bilgi verirmi bende 1020 cihazımda previev 8.1 yüklü idi malum cyan alamadık cihazı recovery tool ile bağladım 1.5 gb veri indirdi yükle dedim tamamlandı ürün yazılım düzeltme 3051.50009. 1424.0002 iş sürüm 8.10.12393 890 ve cyan oldu şimdi tekrar prewiew hesabını etkin edip tekrarmı güncelleme yapacağız biri detaylı yazsa lütfen
Evet beta istiyorsanız aktif etmelisiniz ama bi klasörleme için önermem. Şarj da öyle keza.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Evet beta istiyorsanız aktif etmelisiniz ama bi klasörleme için önermem. Şarj da öyle keza.
beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyorya arkadaşlar biri detaylıca şu işi anlatsın 1020 lere 8.1 yayınlandı mı yayınlanmadımı gecenin bu saatinde iyice kafam karıştı

beats

beats

Üye
beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyor
Eğer PC'den cihaz yazılımı yüklediyseniz, WP8.1+Lumia Cyan yazılımı sunucularda mevcut onu indirmiştir.
Ayarlar>Hakkında>Ürün yazılım düzeltme numarası: 3051.50009.1424.0002 ise Lumia Cyan yüklenmiştir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
beta istemiyorum zaten 8.1yukluyeyim diye yaptım konu baslıgında 1020 de var 8.1 verildi biliyorum yazılım guncellemeden kontrol ettiğimde güncel yazıyorya arkadaşlar biri detaylıca şu işi anlatsın 1020 lere 8.1 yayınlandı mı yayınlanmadımı gecenin bu saatinde iyice kafam karıştı
8.1 kurulmuş zaten ellemeyin.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Eğer PC'den cihaz yazılımı yüklediyseniz, WP8.1+Lumia Cyan yazılımı sunucularda mevcut onu indirmiştir.
Ayarlar>Hakkında>Ürün yazılım düzeltme numarası: 3051.50009.1424.0002 ise Lumia Cyan yüklenmiştir.
üstadım bende prewiev 8.1 yuklu idi orjinal 8.1 e gecemiyorduk bunun için bu gün pc ye recovery tool kurdum bağladım yükleme yaptım her şey bitti yedek yuklendi evet 3051.50009.1424.0002 yazıyor bu klasor olayı 8.1 de yokmu
8.1 kurulmuş zaten ellemeyin.
bu yuklediğimiz 8.1 + cyanda klasorleme yokmu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
üstadım bende prewiev 8.1 yuklu idi orjinal 8.1 e gecemiyorduk bunun için bu gün pc ye recovery tool kurdum bağladım yükleme yaptım her şey bitti yedek yuklendi evet 3051.50009.1424.0002 yazıyor bu klasor olayı 8.1 de yokmu
bu yuklediğimiz 8.1 + cyanda klasorleme yokmu
Yok, bir sonraki güncelleme ile gelecek.

beats

beats

Üye
Hayır GDR1 (WP8.1 Update) ön izleme ile geliyor klasörleme Lumia Cyan sürümünde mevcut değil, ön izlemeyi aktif ederek kullanabiliyoruz şimdilik.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hayır GDR1 (WP8.1 Update) ön izleme ile geliyor klasörleme Lumia Cyan sürümünde mevcut değil, ön izlemeyi aktif ederek kullanabiliyoruz şimdilik.
peki su anda prewievi tekrar etkin yapıp yazılım guuncellemeye baktım ve buldu şimdi ben bunu tekrar yuklesem durum ne olacak tekrar deneme surumune mi duşmuş olacağız

beats

beats

Üye
peki su anda prewievi tekrar etkin yapıp yazılım guuncellemeye baktım ve buldu şimdi ben bunu tekrar yuklesem durum ne olacak tekrar deneme surumune mi duşmuş olacağız
Evet ve ön izleme yazılımı gelirse almaya devam edeceksin. Ama Lumia Cyan sürümündeki stabiliteyi veremez.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şarj sizin için önemliyse yüklemenizi önermem betayı.

Üst Alt