İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar bir kağıttaki ya da bilgisayar ekranındaki yazıları texte çevirip kopyalamamı sağlayabilen bir program var mı acaba?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hoh yapınca bile algılıyor siz ne diyonuz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
kopyalamayı telefon içerisinde yapacaksanız arama tuşundaki Bing uygulaması da işinizi görebilir aslında?
Biliyorum. Bing uygulamasına dikkat etmemişim işime yaradı teşekkürler.

kartal076

kartal076

Üye
Arkadaşlar Erkan Alıntısı için bit program var mı bizde?

Güvercinle Gönderildi.

skynet

Üye
Ses açma + güç tuşu ile alınabiliyor

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Arkadaşlar şu samsunglarda hani pencereli tarzı kılıflar varya orjjinal nokia için ne zaman gelir veya boşuna hayal kurma gelmeyecekmi dersiniz ?

jasonwie

jasonwie

Üye
Bunu foruma yazmak yerine iki adım yürüyüp kılıfçılara sorabilirdin.

Klozet Kapağı ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Bunu foruma yazmak yerine iki adım yürüyüp kılıfçılara sorabilirdin.

Klozet Kapağı ile gönderildi.

Yokki dostum normal var hani samsungların varya pencereli kendi orjinali bende nokia da kendi orjinalini üretmeyi düşünüyormu diye ?

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar şu samsunglarda hani pencereli tarzı kılıflar varya orjjinal nokia için ne zaman gelir veya boşuna hayal kurma gelmeyecekmi dersiniz ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Pencereli olarak bu kılıflar mevcut.

Ekli dosyalar

pirenuri

pirenuri

Üye
Arkadaşlar bizim windows Phone da fotoğrafları duzenleyebileceğim, ekran görüntüsünü aldığımda istemediğim yerleri siyahla falan kapatabileceğim paint tarzı bir uygulama varsa özel mesajdan link atabilir misiniz ? Bu konuya fazl bakamıyorum mesaj olursa iyi olur . Teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geliştiricilerin kullanıcı yorumlarına cevap verebilme özelliği tüm dünya için aktif hale gelmiş sanırım.

@teAtalay @kesasd

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve teAtalay
alical33

alical33

Üye
Wp8 de Windows tuşu+güç tuşu 8.1 de ses açma + güç tuşu

ByEmre221

ByEmre221

Üye
slm arkdaşlar Lumia 820 si olan arkadaşımız varsa ön kamerası ile bi resim çekip atabilir mi gerçektende 0.3 VGA kammera mı var yoksa bi kelime oyunumu var he bide video çekip atarlarsa ön kamera ile süper olur :spr:spr:spr:spr

Üst Alt