hımm o zaman iş 920 ye düştüBerbat bir ön kamerası var.
teşekkürler
yaa ama 920 microsd yok sadece 32 gb yetermiki _??Berbat bir ön kamerası var.
bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir.L920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir
8.1 li çiyan beklirik. Gel dirik gelmir, gel dirik gelmir. Gelmir misen? Gelmirsen. Madem eyle, aha işte beyle. Bende artık beklemirem. Hıh.Acayip gereksiz bir mesaj yazdım yaa.

aynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancamİkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.
hem 2. El olmaz ve ist değilimaynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancam![]()
yani ön kamera kötümüL920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram
sanki @papakudioflu Ali Kemal abi cyan için "kaan" gibi bi okunuşu var demiştiDoğru okunuşunu kimse tutturamadı şunun
Cyan = Sayen
ben de yanlış hatırlıyor olabilirim tabiEvet senin Lumia 630 konunda yazmıştı sanırım, ayrıca etiketleme yapınca bildirim gitmiyor onu da belirteyim. Bing Translator'u açıp Turkish-English modunda camgöbeği yazınca, çeviri kısmındaki:sanki @papakudioflu Ali Kemal abi cyan için "kaan" gibi bi okunuşu var demiştiben de yanlış hatırlıyor olabilirim tabi

"sayen" diyormuş evetEvet senin Lumia 630 konunda yazmıştı sanırım, ayrıca etiketleme yapınca bildirim gitmiyor onu da belirteyim. Bing Translator'u açıp Turkish-English modunda camgöbeği yazınca, çeviri kısmındaki:
Dinleme butonuyla telaffuzunu duyabiliyoruz. Ya da İnternet Explorer'danLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine giderek yine aynı özellikte olan butona:
Dokunarak da dinleyebiliyoruz. (Medya+Uygulamalar kısmında sesin açık olması gerektiğini de unutmayalım.)
(Tarayıcının İphone gibi görünmesi çok işe yarıyor bazen.)
"sayen"de bişi daha öğrendik 
Ön kamera güzel de dediğim gibi içi toz doluyor 920lerde kaliteyi düşürüyor bu daaynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancam
hem 2. El olmaz ve ist değilim
yani ön kamera kötümü
yani hangi lumia ya poffffÖn kamera güzel de dediğim gibi içi toz doluyor 920lerde kaliteyi düşürüyor bu da
yani hangi lumia ya poffff
yani hangi lumia ya poffff
çıyanDoğru okunuşunu kimse tutturamadı şunun
Cyan = Sayen

max bütçe 750 lumia 720 iyi ama 512 ram pof beklentilerimBütçen ve telefondan istediğin nedir?