İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Berbat bir ön kamerası var.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
L920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
ByEmre221

ByEmre221

Üye
L920 de çoğu kişide ön kameranın içi toz doluyor. Bende olduğu gibi. 4 numara astigmat gibi çekiyor şu an on kameram :D

bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bakın bn 720 alcaktım çokkk güzel bi telefon ama 512 ram bu nedir
İkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.

Yönetici tarafından düzenlendi:
serinaga

serinaga

Üye
Selfie için sınıfta kalır, ama görüntülü görüşmede idare eder, zaten L820'nin ön kamera, pil olayı iyi olsaydı, en çok satan Lumia olurdu ...

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
suyunsesi

suyunsesi

Üye
8.1 li çiyan beklirik. Gel dirik gelmir, gel dirik gelmir. Gelmir misen? Gelmirsen. Madem eyle, aha işte beyle. Bende artık beklemirem. Hıh.Acayip gereksiz bir mesaj yazdım yaa.

• Beğen
Tepkiler: emz, serinaga ve YkPkY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8.1 li çiyan beklirik. Gel dirik gelmir, gel dirik gelmir. Gelmir misen? Gelmirsen. Madem eyle, aha işte beyle. Bende artık beklemirem. Hıh.Acayip gereksiz bir mesaj yazdım yaa.

Doğru okunuşunu kimse tutturamadı şunun :kıskıs:

Cyan = Sayen

• Beğen
Tepkiler: beats
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bulutsuz hocam, sayenizde bir şey daha öğrendim. Gerçi bilerek bozuk yazmaya çalışırken bile yanlış yazmışım. :)

• Beğen
Tepkiler: emz, serinaga ve bulutsuzgece
ByEmre221

ByEmre221

Üye
İkinci el 925 al demek isterim ama şimdi hafıza kartı yok dersin. Hatta İstanbul'da isen sana hemen 32 gb modelini bulurum. Fiyat aralığı olarak 750-800 civarında olur.
aynn kardesim çünkü ben telefonu 3-4 sene kullancam :)
hem 2. El olmaz ve ist değilim

yani ön kamera kötümü

Bay H

Bay H

Üye
Mesaj yazarken forum kurallarını göz önünde bulundurarak mesajınızı atın.

beats

beats

Üye
sanki @papakudioflu Ali Kemal abi cyan için "kaan" gibi bi okunuşu var demişti :hmmm ben de yanlış hatırlıyor olabilirim tabi
Evet senin Lumia 630 konunda yazmıştı sanırım, ayrıca etiketleme yapınca bildirim gitmiyor onu da belirteyim. Bing Translator'u açıp Turkish-English modunda camgöbeği yazınca, çeviri kısmındaki:
Dinleme butonuyla telaffuzunu duyabiliyoruz. Ya da İnternet Explorer'dan adresine giderek yine aynı özellikte olan butona:

Dokunarak da dinleyebiliyoruz. (Medya+Uygulamalar kısmında sesin açık olması gerektiğini de unutmayalım.) :)

(Tarayıcının İphone gibi görünmesi çok işe yarıyor bazen.)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet senin Lumia 630 konunda yazmıştı sanırım, ayrıca etiketleme yapınca bildirim gitmiyor onu da belirteyim. Bing Translator'u açıp Turkish-English modunda camgöbeği yazınca, çeviri kısmındaki:
Dinleme butonuyla telaffuzunu duyabiliyoruz. Ya da İnternet Explorer'dan adresine giderek yine aynı özellikte olan butona:

Dokunarak da dinleyebiliyoruz. (Medya+Uygulamalar kısmında sesin açık olması gerektiğini de unutmayalım.) :)

(Tarayıcının İphone gibi görünmesi çok işe yarıyor bazen.)
"sayen" diyormuş evet :) "sayen"de bişi daha öğrendik :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve beats
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
hem 2. El olmaz ve ist değilim
yani ön kamera kötümü
Ön kamera güzel de dediğim gibi içi toz doluyor 920lerde kaliteyi düşürüyor bu da

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221

Üst Alt