Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Şuanda kurdum deneyip geri dönücemŞuan bende de aktivasyonla ilgili birşeyler yazdı çıktım tamamen. İndirdiğim torrentin yorumlarına baktım 50 mblık bir patch hazırlamışlar o yamayı yapıp tekrar bakıcam
bende oyun açılıyor lakin play diyoruz ya fotoğraflar geçiyor oyunun karakterlerinin olduğu işte sürekli fotoğraflar geçiyor oyun içine bir türlü girmiyor

panzerius

Üye
evet bende de orada kaldı. çalışan başka bir sürüm bulup denemek lazım. Bir daha hayatta indirmem artık sağdan soldan arkadaştan bulucaz

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

baron_1818

Üye
arkadaşlar pes 13 şöyle düzelttim;bios ayarlarında ......... configuration diye bir yerde 64-128-256-512 rakamlar vardı benimki 64 seçili idi,512 yaptım ve oldu,oyun settinginde vram 480 gözüküyor daha önce 32 gözüküyordu ve yapılanamadı hatası veriyo idi

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve emre_doner

emre521

Üye
Beyler bu laptobun kapagini acarken yamuluyor sanki ekran kirilacak gibi oluyor belkide psikolojiktir sizdede varmi bu durum ben tek elle laptobu tutuyorum diger elimlede ortasindan kaldiriyorum siz nasil aciyorsunuz acaba. :D

emre_doner

emre_doner

Üye
arkadaşlar pes 13 şöyle düzelttim;bios ayarlarında ......... configuration diye bir yerde 64-128-256-512 rakamlar vardı benimki 64 seçili idi,512 yaptım ve oldu,oyun settinginde vram 480 gözüküyor daha önce 32 gözüküyordu ve yapılanamadı hatası veriyo idi
çözüm hepsindede işe yarıyorsa kahramansın :) pes 13'süz oyun arşivi mi olur ya...

Mufche

Mufche

Üye
pcdepodan haftasonu verilen siparişler kaç gün içerisnde yollanır ? Bekleniyor yazıyor hala sipariş takibinde :/

panzerius

Üye
Beyler bu laptobun kapagini acarken yamuluyor sanki ekran kirilacak gibi oluyor belkide psikolojiktir sizdede varmi bu durum ben tek elle laptobu tutuyorum diger elimlede ortasindan kaldiriyorum siz nasil aciyorsunuz acaba. :D
aynen çok narin bir bilgisayar ben de tek elle taşımamaya özen gösteriyorum :D
pcdepodan haftasonu verilen siparişler kaç gün içerisnde yollanır ? Bekleniyor yazıyor hala sipariş takibinde :/
bugün içerisinde aramaları lazım seni. telefonla arayıp onaylıyorlar sonra da aynı gün kargoya veriyorlar. bana kalırsa sen ara ne durumda diye. kredi kartından geçmemiş de olabilir

Mufche

Mufche

Üye
aynen çok narin bir bilgisayar ben de tek elle taşımamaya özen gösteriyorum :D

bugün içerisinde aramaları lazım seni. telefonla arayıp onaylıyorlar sonra da aynı gün kargoya veriyorlar. bana kalırsa sen ara ne durumda diye. kredi kartından geçmemiş de olabilir
Bekliyordan hazırlanıyora geçti duruma göre yarın ararım bakalım bakalım :)

TeKnoArda

Üye
İstanbuldaysanız ve beklemek istemiyorsanız gidip pcdepo ofisinden de alabiliyorsunuz

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
tam bulduk sorunu ben oyunu sildim :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
evet bende de orada kaldı. çalışan başka bir sürüm bulup denemek lazım. Bir daha hayatta indirmem artık sağdan soldan arkadaştan bulucaz
sendede orda kalıyorsa bizim laptopda gta 4 oynanamayacak dediğim gibi arkadaşta çalıştı bizim laptopda çalışmıyor yani oyunda bir sorun yok çalışan bir sürüm

Mufche

Mufche

Üye
Telefonla arayıp maile gelen onay formunu doldurmam gerektiği söylendi doldurdum da , imza kısmı vardı normal imza atıyoruz dimi ? kredi kartının arkada son 3hanesi falan dediler kafam karıştı maile geri dönüşte alamadım ? o.O

cgokhans

cgokhans

Üye
Arkadaşlar çarşamba gecesi ben de aynı modeli aldım 1230 TLye. Ana başlığa beni de yazın :) Alıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu 3. laptopum ve sonunda gerçek bir laptop kullandığımı anladım. Yanında 15 tlye alınan mouse fena değil. Oyun için yetersiz ama gezinti için gayet güzel. Çanta 4 tl olduğu için alınabilir. Notebooka windows 8.1 kurdum. Zaten notebookla gelen CD 8.1 destekliyor.Açılış hızı 9 sn ile 15 sn arasında değişiyor. Uyku modu kapanış max 4 sn açılış 1.5-3 sn. arasında. Isınma 0 enerji tasarrufunda bile kasma olmuyor işlemci kesinlikle oyunlar için de autocad solid basit çizimler için yeterli bana kalırsa. PES 2013ü malesef ben de halledemedim.
Kurduğum Oyunlar
Battlefield4
GTA4
BLUR
COD Modern Warfare
COD Modern Warfare 2
FarCry 3 <3
Flatout 2
Left 4 Dead 2 (Nosteam Multi)
Need For Speed Rivals
C yi kaç GB yaptın yer bırakmamışsındır :-D oyun kurulumları harici de bitti mi hazır ki oyunu siliyorum yeni oyunu kuruyorum pc yi çok doldurunca iyi olmuyor gibime geliyor :-)

Okuduğum bir makale de HDD okuma hızını düşürmemesi için c yi hard diski yarısı kadar yapmayın 500 gb lık için 100-150 GB yeterli demiş programlarla daha büyük bölünenlerin daha yavaş okuyup yazdığını kanıtlamış. 165 GB yapmıştım o normal dedi makaleyi hazırlayan o yüzden çok da yüklemiyorum :-)

emre_doner

emre_doner

Üye
dostum çok sağol yaa :) işe yaradı :biggrin:

panzerius

Üye
Arkadaşlar bugün
C yi kaç GB yaptın yer bırakmamışsındır :-D oyun kurulumları harici de bitti mi hazır ki oyunu siliyorum yeni oyunu kuruyorum pc yi çok doldurunca iyi olmuyor gibime geliyor :-)

Okuduğum bir makale de HDD okuma hızını düşürmemesi için c yi hard diski yarısı kadar yapmayın 500 gb lık için 100-150 GB yeterli demiş programlarla daha büyük bölünenlerin daha yavaş okuyup yazdığını kanıtlamış. 165 GB yapmıştım o normal dedi makaleyi hazırlayan o yüzden çok da yüklemiyorum :-)
C:110 E:355 olarak paylaştırdım :)
Arkadaşlar yeni bir sorunla karşılaştım. Bilgisayar normalde en geç 15 snde açılıyordu. Ne olduysa geç açılıp geç kapanmaya başladı.70 saniyeyi buluyor açılması. Tekrar format atmak istemiyorum 70 GB oyun yükledim. Karşılaşan var mı böyle bir sorunla. Sorun gerçekleşmeden önce PES 2013 için regedit düzenlemesi yaptım ve Office 2007 yükledim. Şuan ikisini de sildiğim halde problem devam ediyor

cgokhans

cgokhans

Üye
Arkadaşlar bugün

C:110 E:355 olarak paylaştırdım :)
Arkadaşlar yeni bir sorunla karşılaştım. Bilgisayar normalde en geç 15 snde açılıyordu. Ne olduysa geç açılıp geç kapanmaya başladı.70 saniyeyi buluyor açılması. Tekrar format atmak istemiyorum 70 GB oyun yükledim. Karşılaşan var mı böyle bir sorunla. Sorun gerçekleşmeden önce PES 2013 için regedit düzenlemesi yaptım ve Office 2007 yükledim. Şuan ikisini de sildiğim halde problem devam ediyor
Senin ayrımın daha güzel olmuş :-) ben o sorundan yeni kurtuldum eğer sist m bakım aracı kullanıyorsan ondan olabilir glary unutilies kullanıyor idim bu Problem vardı kaldırdım düzeldi ama yinede yirmi yirmi beş sn yi buluyor bende açılış

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
valla ben açılış süresine açıkçası hiç takmıyorum yeterki açılsın ister 60 snde olsun :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
cgokhans

cgokhans

Üye
Ben açılış için eski pcmde orjinal Windows 7 olmasına rağmen w8 kullanıyor idim :-D

Üst Alt