Kingdoms And Lords ile İlgili Görüşleriniz Ve Sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
hocam bende avea intach var.. oyun yüklüydü..çok güzel. fakat bugun arkadaşa indirmek için aradım yok hiç biryerde kingdoms and lords oyunu..internetsiz diye .. yardımcı olun lütfen nasıl indiririm. tele bu oyunu

yusuf_131

Üye
çok sağolunda. kingdoms lords çıkıyor ama. internet bağlantısı istiyor o.. bana internetsiz olan lazım..kingdoms and lords yazıyor benim teldeki.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
çok sağolunda. kingdoms lords çıkıyor ama. internet bağlantısı istiyor o.. bana internetsiz olan lazım..kingdoms and lords yazıyor benim teldeki.
Nasıl yani internetsiz olan? Ayrıca Kingdoms & Lords aynı oyun zaten &:And

yusuf_131

Üye
Nasıl yani internetsiz olan? Ayrıca Kingdoms & Lords aynı oyun zaten &:And
hocam ben tel aldım avea intach onda yüklüydü oyun... adı kingdoms and lords..internetsiz oyannıyor..gamafolt un..

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
hocam ben tel aldım avea intach onda yüklüydü oyun... adı kingdoms and lords..internetsiz oyannıyor..gamafolt un..
Ya tamam internetsiz oynayacaksın işte, indir kur, symbianda internet istemiyor, androidde istiyorsa bilemem

yusuf_131

Üye
Kingdoms&Lords oyunu için yorum,soru ve düşüncelerimizi burada paylaşalım.
hocam zevkli fakat. 30 levelim ama turnuvadan 20 ye bile giremedim nasıl işdir. sürekli çok sağlam rakipler çıkıyor. böyle nasıl 1 inci olacaz ..birde sosyal yıldız 3 4 tane veriyor her gün.nasıl arttırırım sayısını

Rhapsodic243489

Üye
merhaba yeni üye oldum ben tarihi ileri aldım 2014 btti 2015 yapıyorum yeniliyor fakakt arkadaşlardan hediye gelmiyor sosyal yıldızda dağil buna sadece para veriyor canı yükseltiyor ücretsiz çekiliş veriyor birde yardımcı olurmusunuz.

padarox

Üye
oyunda skills lerde kalp resimli can artırıyorum ama diğer oyuncularda can %71 lere hatta 100 lere çıkıyor skills deki can artırma anca 20 -- 40 arası artırıyor bende diğer oyuncular gibi nasıl yapabilir yardımcı olur musunuz?

biltek

biltek

Üye

Üst Alt