Telefon Tavsiyesi hala note 2 alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben 800 e 3 ay once aldim 2 aylık simdi vardir demi idareli

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
ben sıfırını alacam alırsam

PriZm

PriZm

Üye
Bence hala alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve AHKE
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sifir alirsan bari biraz daha biriktir 3 al . ama emin ol 3 e gerek yok ayni guc onda da var sayılır . durumu dusuk olan icin hic fark yok

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bence 1200-1300 lira bütçen varsa G2 al, ekranı Note 2 ye göre küçük sayılmaz, şarjı Note 2 den daha uzun gider ama hafıza kartı takılamıyor, bu bence bir sorun değil ben Nexus 4 kullanıyorum 1 kere bile hafıza kartına ihtiyaç duymadım

xpaede

xpaede

Üye
Kardeşim eski bir Note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum, şu anda hala bir canavardır. Belki biraz eskidi ve rakipleri karşısında eksiklikleri vardır ama ; çalıştıramadığı uygulama veya oyun görülmüş şey değildir Android dünyasının şu durumunda.Büyük ekran tutkunuysan gönül rahatlığı ile al,memnun kalırsın.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Batarya ve ekran önemliyse note 2 kesinlikle bu işlerin adamıdır. G2 nin şarjı nasıl gider bilmiyorum ama @JellyBeanci note 2 ci ;)

• Beğen
Tepkiler: xpaede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence hafıza kartı kesinlikle bulunmalıdır çünkü.ben müzik.ve filmleri hep hafıza kartında tutarım buda telefon hafızasında işime gelir bu yönden note 2 çok avantajlı :oke:

• Beğen
Tepkiler: xpaede
xpaede

xpaede

Üye
Bence hafıza kartı kesinlikle bulunmalıdır çünkü.ben müzik.ve filmleri hep hafıza kartında tutarım buda telefon hafızasında işime gelir bu yönden note 2 çok avantajlı :oke:

Bunu unutmuşum, doğru ekstra 64 gb'a kadar genişletebileceğin hafıza kartı seçeneğini es geçmemek lazım.

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Sen knox kullanmiyo muydun onlari tutmak icin :ehe

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
32 GB'lık G2 işinizi görür. Note 2 eskidi artık.

0MG90

0MG90

Üye
Note2 hala alınır ama o fiyata daha iyileri var.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne g2 imiş arkadaş tam bir g2 fanı olmuşsun @Sucrofe birde hafıza kartı takılamıyormuş ohoo.
Note 2 ihtiyacını fazlasıyla karşılar bataryası g2 den falanda fazla gider ekranı daha büyük kalem özelliği var son güncellemeye sahip ram ve işlemcisi ile hala her oyunu uygulamayı açar en az 1 sene daha rahat kullanılır. G2 diyorsunuzda g3 çıktı bi üst modelide çıkacak g2 de bi yere kadar.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, The Shadow, xpaede ve 2 diğerleri
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Biraz araştırma yapmaya ne dersin?

G2'nin Note 2'ye artıları

Snapdragon 800
Tasarım
Batarya
Arayüz

Note 2'nin G2'ye artıları

Hafıza arttırılabiliyor
Kalem
Kasası çıkabiliyor

Sadece "Snapdragon 800" desem bile yeterli. Ayrıca ben Z1 Compact önerecektim fakat büyük ekran istiyormuş. Biraz daha bilinçli olalım lütfen.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 artıları (hataların var)

3100 mah batarya ;) g2 3000
Sd kart desteği
Süper AMOLED ekran ;)
S-pen
5.5. Inch g2 5.0 Inch

Ayrıca tasarım görecelidir bunu bilmelisin ;) arayüzde note 2 nin kastığını gören alıntılasın ;) batarya olarak note 2 çok çok önde :oke: işlemci olarak tabiki g2 daha iyidir çünkü daha yeni bir cihaz. Ayrıca g2 nin plastik note 2 den çok daha kalitesiz benim gördüğüm bu.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, The Shadow, xpaede ve 1 kişi daha
xpaede

xpaede

Üye
S800 için bir şey diyemem, A15 mimarisi ile basar gider elbette ama ben arayüz ve kullanıcı deneyimi açısından yine de note 2 derim. Ayrıca büyük ekran isteniyor ise ; 0.3 inch bile bu cihazlarda çok fark ediyor. Batarya konusunda da kullandığım zamanlarda herhangi bir Android cihaz seviyesinde bir günlük kullanımı rahatlıkla karşıladığını biliyorum. Herneyse, kişinin ihtiyaçları belirler sonuçta burada Samsung vs Lg kıyaslaması yapılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve B.A.R.O.N
Sucrofe

Sucrofe

Üye
5.5 inç ve Süper Amoled'in gereksiz aşırı renklerine karşı 3100 mAh'lik pili var Note 2'nin. G2'nin 5.2 inç ve IPS ekrana karşı 3000 mAh'lik pili var. 100 mAh'a karşılık 0.3 inç ve Süper Amoled ekran mı?! Sizi mantıklı olmaya davet ediyorum. Arayüzü TouchWizz'e karşı bir artı olduğu kesin. Ayrıca tasarım zevke bağlı ama G2'nin daha iyi olduğu aşikar. Lütfen araştırın.

Not: Süper Amoled bir artı değildir.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Biraz araştırma yapmaya ne dersin?

G2'nin Note 2'ye artıları

Snapdragon 800
Tasarım
Batarya
Arayüz

Note 2'nin G2'ye artıları

Hafıza arttırılabiliyor
Kalem
Kasası çıkabiliyor

Sadece "Snapdragon 800" desem bile yeterli. Ayrıca ben Z1 Compact önerecektim fakat büyük ekran istiyormuş. Biraz daha bilinçli olalım lütfen.

İşlemciden başka bi artısını göremedim. Tasarım ve arayüz bi ölçü değil, batarya note 2 nin artısı. Daha büyük ekran. Note 2 de batarya hafıza kartı gibi her türlü özgürlük var. Rom root gibi daha geniş her türlü desteği var. Bizi bilmeyen laf olsun diye yorum yapanlarla karıştırma. Kullandım biliyorum telefonu. İşlemci belki birde ekran daha iyidir g2 de oda arkadaşın dediği gibi daha yeni cihaz o kadar olsun.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve xpaede

Üst Alt